Koliko ste doista spremni žrtvovati se za Kosovo?

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koliko ste se doista spremni žrtvovati za Kosovo?

• 1. ratom vratiti Kosovo

• 2. diplomacijom pa ako ne uspe onda ratom vratiti

• 3. linijom manjeg otpora ih držati u šaci

• 4.samo i isključivo diplomatskim putem vratiti Kosovo

• 5. priznati Kosovo pod uvjetom pripajanja severnog dela Kosova Srbiji

• 6. priznati Kosovo u današnjem obliku al pod uvjetom sigurnosti Srba tamo

• 7. samatram da Kosovo ionako godinama više nije deo Srbije

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne moze, jer je kovanica "Kosmet" izasla iz komunisticke kuhinje, one Brozove. Secate se, Broz? Najveci Hrvat svih vremena, kome bi trebalo da podignete statuu od 90 metara na trgu bana Jelacica, a da onda i sam trg preimenujete u Trg Josipa Broza. Najveci hrvat svih vremena, zbog onoga sto je ucinio za sve vas, to zasluzuje.

Inace, opcija 2.

Moze Kosmet, davno rekao i objasnio Kostunica

ribica, pa vi otvarate teme o "propasti Hrvatske" o "Spoljnom dugu Hrvatske" o "Hrvatskoj kao NDH" o "slovenci koji hoće delove Hrvatske" ...zamisli 10 tema dnevno o Hrvatskoj na prve dve strane politike...
pa rekoh ajd da ja jednu o Srbiji otvorim...:bye:

Ne igras posteno, ja shvatila temu ozbiljno, a ti je sada koristis da se p....... po nama, nisu ovde svi Srbi, nisi ti nikakva ekskluziva.

fali ti:
priznati Kosovo,ukoliko odgovorni za bombardovanje '99 plate 100 milijardi dolara plus kamatu za nacinjenu stetu i isto toliko da se obezbede normalni uslovi za zivot izbeglicama sa Kosmeta,Krajine i Bosne,plus proporcijalno vrednosti sve drzavne imovine na Kosmetu da nam se isplati...sto je jos oko 100 milijardi dolara (ako ne i vise) ,da se napravi sporazum po kome ce Srbija imati prvenstvo izvoza proizvoda na Kosovo, da se Srbima vrate sve kuce,stanovi i imanja,ili da se nadoknadi...
ovo bi realno bilo 500 milijardi EVRA...e za ove pare,sa pravim ljudima na vlasti,bih i ja,kao pojedinac,bio spreman da se odreknem Kosova,zarad zivota Srba koji su tamo ziveli/koji tamo zive...
1 ljudski zivot je vredniji nego sve teritorije ovoga sveta zajedno...

u manjini si

Back