Koliko smo tolerantni...

Da li vam smeta, nervira, iščekivanje? :lol:

Mislim konkretno na Forum, primer, dok pišete i sa nekim kmunicirate javno na nekoj temi, a suprotna strana umesto da odgovori, prokomentariše, jednostavno četuje na drugoj strani dok vi "visite" čekajući odgovor? :lol:

Koliko imate obzira, i kakav vam je stav, da li vas to nervira, da li puknete, ili? :lol:

Ne nervira me. Ako hoce odgovorice, ako nece ne mora.
Ni ja ne odgovaram odmah i ne ocekujem isto od drugih.

Ja tako kucao jedan slobodniji PP, dakle bez mnogo okolišanja šta, kako, a opet se trudio da ne ispadnem prost, ma čitav sat sam ga ispravljao, brisao, dopisivao, uobličavo misli kako bi poruka ostala jasna a i dalje prihvatljiva, par puta me izlogovao sistem zbog neaktivnosti, i posle čekao, čekao, celo veče čekao, a tu je ona, vijam je po temama i još na javno mi nešto razgovaramo u više nivoa al nijedan da uklopim sa tom porukom, i negde kad već pomislih gotovo je, sad će na spavanje a kako ću ja oka zaklopiti ne dočekavši odgovor reših se da pošaljem novu poruku, il odgovaraj il da se lepo ignorišemo, prošlo je - ček da vidim koliko sati od slanja - u sandučetu nema poslate poruke. Zagubio sam je usput, prilikom logovanja. Mslm, bila je sačuvana radna verzija 0.97b, al nisam mogao ponovo dovršiti i poslati, nekako me prošla volja. Ionako bih samo popio prijavu zbog uznemiravanja. Blah.

Ja tako kucao jedan slobodniji PP, dakle bez mnogo okolišanja šta, kako, a opet se trudio da ne ispadnem prost, ma čitav sat sam ga ispravljao, brisao, dopisivao, uobličavo misli kako bi poruka ostala jasna a i dalje prihvatljiva, par puta me izlogovao sistem zbog neaktivnosti, i posle čekao, čekao, celo veče čekao, a tu je ona, vijam je po temama i još na javno mi nešto razgovaramo u više nivoa al nijedan da uklopim sa tom porukom, i negde kad već pomislih gotovo je, sad će na spavanje a kako ću ja oka zaklopiti ne dočekavši odgovor reših se da pošaljem novu poruku, il odgovaraj il da se lepo ignorišemo, prošlo je - ček da vidim koliko sati od slanja - u sandučetu nema poslate poruke. Zagubio sam je usput, prilikom logovanja. Mslm, bila je sačuvana radna verzija 0.97b, al nisam mogao ponovo dovršiti i poslati, nekako me prošla volja. Ionako bih samo popio prijavu zbog uznemiravanja. Blah.
Razumem te, i meni se desilo par puta slično.. A tek koliko puta mi moderatori sjbali poruke, hahaha, da nisam poslao ni jednu... :lol:

A mene žene napadaju da sam neaktivan, da pravim kuršuse, ignorišem ih, a nemaju pojma o čemu se radi... I izgubim volju da se pravdam... :lol:

Nikad ne ulepšavaj, najbolje poruke su one koje slobodno isteku iz tebe.

Pa ok, verujem da ih ima koji koriste to kao igru, da udare ceznju : Miss koka Prisli styláh. Ali dosta ljudi ovo koristi uporedo dok mozda nesto rade i sl. Tako da ni ne proveravam odmah replike niti ih ocekujem u sekundi. Kada god, caska se lagano.

Back