koliko si njih odbila?

evo ja sam budna ,,, mislim skoro sam se probudila ,,i to se važi jel da

odbila ,, pa bio bi problem kada bi se znao broj odbijenih ,,, to bi bio kompleks ,,, kao DO YAYA danas sam ih odbila još trojicu ,,, misliiiiiim ????? pa valjda odbiješ svakog ko ti ne odgovara ,,,,

bolje bi bilo da si postavio temu ;;;KOGA NE BI NIKADA ODBILI

e...glupa ti tema...
stvarno, ko pamti svako odbijanje?
da li ides na to da zenama to puno znaci i da to nikako ne bi mogle da zaborave jer se opet radi o nekoj formi biovlasti?
veruj na rec, beznacajno je...

Time što brojiš verovatno sebi želiš da dokažeš nešto .... kao Branka Katić u filmu ''Mi nismo andjeli'' ... lepo otvorila svesku, pa sve zapisala .. carica :lol:

Nisam brojala, uglavnom više sam ih odbila u odnosu na broj sa kojima sam bila.

uhhh
KO ŠTO reče hellen...
nisam brojala,zabrojala sam se negde pre 15 godina,i nemožem da se setim dalje :?
a i ko što reče hani...da su vredeli sećanja,ne bi bili odbijeni...
ali npr,da ih je bilo bar 1 kada izađem...naravno,bez muške pratnje...
uh bre randome,vrati me u mlados.....

random_cloud_form:
znaci vi pamtite samo one sa kojima ste bile i bas vas briga za one koje ste odbile? nemojte tako, mozda i njima treba pokloniti malo paznje? pa i oni su ljudi a ne samo cifre u vasim spomenarima...

helen reci ti o kojoj cifri je u globalu rec? 40-50 rekao bih ali od toga verujem da je 20 bilo realnih otvorenih startova a ovo ostalo vise opipavanje terena.

Да, било је 20 реалних стартова, али од 13-14. до 17. године! :P
Човече, за двадесет и нешто година...зар само 20 удварача??? :? Сад ћу да се увредим. :lol:

А опет, није ми јасно шта подразумеваш под реалним стартом.
Прошле недеље идем улицом, прилази ми тип, започиње разговор:''Ја тебе гледам већ дуго, свиђаш ми се, да се упознамо, бла, бла''...дели комплименте, пита да изађемо...Идемо упоредо једно десетак минута док га на леп начин не оладим. Он се извињава што је био тако напоран, ћао-ћао...
Рецимо, да л' је то старт или опипавање терена? Знаш ли колико таквих стартова доживљава жена(девојка) скоро свакодневно? :roll:

random_cloud_form:
Interesuje me koliko ste muskaraca odbile do sada? da li udarate recke. racunaju se naravno samo oni koje ste srele uzivo najmanje jednom. kao i oni sa kojima ste bile u vezi pa ste ih sutnuli.
otprilike o kolikoj cifri onih koji su te startovali a kojima si rekla NE je rec?
pitanje za sve forumasice.

ti nisi normalan :shock:
Pa i ove "uspešne" ne mogu da izbrojim :lol:
Ali tome je kraj, sad sam fina :D

dakle još malo do gornje granice ,,, i tada razglašavam anlimitirano područje ,,,, pa znaš kako ide ,,, neke ribe broje do četvrtog muškarca ,,, neke stanu kod drugog ,,,, ja bre neću da stajem ,,,

ej znam jednu ribu ---bomba kako izgleda ,,pametna ,, doduše plavuša ali to je subjektivno jer ja nisam ,,,, a šeta jednog malog grbavog kretena sa dugačkom kosom matorog ,,, dakle izgledaju kao lepotica i zver ,,s tim što se ne radi o sponzorstvu ,,, nego bem li ,,, valjda čika ima patku ,,, pooojma nemam ,,, ma šta ,,, ja ni njega ne bi odbila ,,

Back