random_cloud_form
Aktivan član
- Poruka
- 1.621
ima li budnih?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aphroditi:Zanimljivo, kako random na to gleda, ali nikad mi nije palo na pamet da ih se secam, a jos manje da ih brojim. U svakom slucaju bilo ih je vise nego neodbijenih.
hahhahahahahahah umrecu od smeha, zene pa vi ste bre likovi za muzeje, svaka je malo umetnicko delo sto bi rekao djura lolHellen:Е, управо то што каже Хани! Знам само број оних које НИСАМ одбила! :wink:
random_cloud_form:znaci vi pamtite samo one sa kojima ste bile i bas vas briga za one koje ste odbile? nemojte tako, mozda i njima treba pokloniti malo paznje? pa i oni su ljudi a ne samo cifre u vasim spomenarima...
helen reci ti o kojoj cifri je u globalu rec? 40-50 rekao bih ali od toga verujem da je 20 bilo realnih otvorenih startova a ovo ostalo vise opipavanje terena.
random_cloud_form:Interesuje me koliko ste muskaraca odbile do sada? da li udarate recke. racunaju se naravno samo oni koje ste srele uzivo najmanje jednom. kao i oni sa kojima ste bile u vezi pa ste ih sutnuli.
otprilike o kolikoj cifri onih koji su te startovali a kojima si rekla NE je rec?
pitanje za sve forumasice.
Betty:ti nisi normalan :shock:
Pa i ove "uspešne" ne mogu da izbrojim![]()
Ali tome je kraj, sad sam fina![]()
cLick - OR - Die:Betty:ti nisi normalan :shock:
Pa i ove "uspešne" ne mogu da izbrojim![]()
Ali tome je kraj, sad sam fina![]()
te fine su najgore. tek sad ima$ razlog da povileni$.. Ne verujem ti da si fina dok ne ostavi$ forum na Miru :wink:
CaLiMeRo:Oho. Znaš ili pretpostavljaš?