**Freya**
Elita
- Poruka
- 16.552
"Lijepe zene nikad ne sumnjaju u svoju inteligenciju, dok inteligente zene sumnjaju u svoju ljepotu"
I zbilja, odvise smo puta bio svjedok da se ljepota zenska mora traziti, i da ove sto na prvu prolaze kao nesto atraktivno, osim poziranja imaju malo sta drugo ponuditi.
Smjesno mi je kad vidim napucane djevojke kako koracaju sa grimasama kamenim ... bez ikakve trunke prirodnosti, neposrednosti i neceg rekao bih ljudskog. Kao da joj ta "sexi" uniforma uslovljava takav odbojni stav.
Verujem da su to bas mlade cure, kasnije sve nekako legne...ma koliko da si nesiguran u mladosti sto se izgleda tice, vremenom ta nesigurnost izgubi na znacaju jer sam izgled izgubi svoj znacaj...primecujem vec u svojoj generaciji za koju se jos uvek moze reci da je mlada.
A kada smo bile klinke ooooo da, zbog jedne nakrivo nasadjene dlake smo mislile da smo ruzne da ruznije ne mozemo biti...secam se kada sam se pojavila a la Merlinka blond plava kod drugarice, svi se dive, ja se samoj sebi divim ulazi njena mama i sa vrata zaprepasceno vice - crno dete sta napravi od sebe, dodaju u glas, sto bas je dobro, nije ti dobro uopste, vrati se u svoju boju...sto sam i uradila kada mi je godinu dana kasnije isto kazao momak! Kad si mlad lepse ti je da budes bilo ko drugi samo da nisi dosadan ti.