gost 43599
Veoma poznat
- Poruka
- 10.211
Nego krkobabicu smuva li ti onu slovenku?![]()
Ko mene smuva, svaka mu cast...taj je virtuoz pravi....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego krkobabicu smuva li ti onu slovenku?![]()
Svaki put.
Nisam bas postavljac teme na ovom pdf ..u no nesto me zanima a ovde valjda ima dovoljno kvalificiranih da odgovore ili elaboriramo na ovu temu ..
koliko puta covjek moze da stvarno nekog voli ...onako do kraja ...da ne kazem jaja
dali je to jednom ..dva ili vise puta i dali je svaka ljubav ista ?
i po cemu znamo da je to ono pravo
Nema pravila koliko puta se može voleti u životu. To sigurno nije samo jednom, bar ne za većinu ljudi.
Teško je da istu osobu možeš voleti sa 20 i 50 godina, bar ne istim žarom. Teško je da ti srce ne zaigra
u dugom vremenskom periodu još za nekim. Nije nemoguće voleti jednom, ali je izuzetak, veoma redak.
Ljubav se odrzzava, a zaljubljeno poigravanje srca brzze prodje nego dodje.
Mislim, znam ljude....ali sigurno nije pravilo da se samo jednom voli a drugo je nishta, mislim to je glupos' a ovo je stvar odluke. Zavolish nekog i odluchish da tu ljubav odrzzavash.
Kazu 2 puta. Ja sam jedan istrosio.
@ vazdusasta
vjerojatno kada nekome kazemo VOLIM ... mislimo ozbiljno ..bar se nadam ...
no ovde je rec o onoj ljubavi koja se prepoznaje jer nije kao ostale ..jer si spreman na daleko vise nego sto mozes i da mislis u mnogim pogledima
samo je pitanje dali je ljubav ona prava ako objektivnost pobjedionu drugu stranu mozga
jer kada realnost realitet i objektivnost sa razumom preuzmu glavnu rec .....leva strana staje...
smatram da leva strana moze da egzistira u tebi a da normalno egzistiras.....mozda
..
...uvek kada sam u vezi cini mi se da je bas ona ta "moja" bajka...kada prodje malo vremena, kada objektivnost nadvlada levu stranu mozga shvatim da nisam puno puta volela ali sam puno puta bila uverena da volim i svaki put kada sam te reci sapnula nekome sam i mislila i osecala ljubav...
Nisam bas postavljac teme na ovom pdf ..u no nesto me zanima a ovde valjda ima dovoljno kvalificiranih da odgovore ili elaboriramo na ovu temu ..
koliko puta covjek moze da stvarno nekog voli ...onako do kraja ...da ne kazem jaja
Razumem, razumem...jednostavno ja sam zaljubljena u ljubav i sve sta ona predstavlja, desavalo se da sam zaljubljena vise u ljubav nego u realnog coveka pa samim tim sam uvek u stanju koje si opisao...
...tek kada protekne vreme, kada se ne vidimo par meseci ili godina mogu zakljuciti da li sam ga volela do poslednjeg atoma bica ili sam samo mislila da sam ga volela do tog poslednjeg atoma...