koliko se negujete!!!

Aleksa76:
Gossca, kakvi smo to?
Molim bez generalizacije! :)
Redovno se brinem/podsisavam :) ispod mishke, oko mishka ;)
Pedikir i manikir vec ne ali sam odrzavam redovno
Tusiranje naravno minimum 2 puta dnevno

Uvek parfem
uvek skladno obucen

I da, ne smatram sebe metroseksualcem...
....more imaš ti puno vremena za to picanjenje....
...posalo bi'te ja u rudare...
...pa da te onda vidim...

Volim negovane muskarce,ali ispolirani muski nokti mi izgledaju tako narcisoidno....fuj....cak sam se bila i smuvala sa deckom koji je redovno isao kod kozmeticara na cupanje obrva,pobegla sam glavom bez obzira jer mu je i stav bio nula...Mislim jbt decko treba da vodi brigu o opstoj licnoj higijeni,znaci da se redovno kupa da ima ciste zdrave zube,normalnu cistu kosu,nokte koje nemaju one crne naslage ispod bljak....i tako dalje,a odlazak kod kozmeticara manje vise.:?

a joj sita se nasmeja citaju gluposti koje smo pisal;i. ELEM evo jedan savet za vas muskarce na moru bokistite kreve sa vecim uv faktorom, kupajte se budite dobri i posle plaze tj pre stete naneti neku kremu posle suncanja da nebudete ko rumenko celo leto, uzivajte u odmoru

Lusy Lusy:
Volim negovane muskarce,ali ispolirani muski nokti mi izgledaju tako narcisoidno....fuj....cak sam se bila i smuvala sa deckom koji je redovno isao kod kozmeticara na cupanje obrva,pobegla sam glavom bez obzira jer mu je i stav bio nula...Mislim jbt decko treba da vodi brigu o opstoj licnoj higijeni,znaci da se redovno kupa da ima ciste zdrave zube,normalnu cistu kosu,nokte koje nemaju one crne naslage ispod bljak....i tako dalje,a odlazak kod kozmeticara manje vise.:?

Zanimljivo, čak je i polirao nokte...
Ako nije tajna, koliko je godina imao tada tvoj dečko i da li je bio zaposlen negde?

Back