gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Ја хвала Богу за сад ниједном. Надам се дс ће тако и остати

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Искусно!10-15 sigurno
Телесне повреде? О.оKoliko oćeš puta.Zašto? Telesne povrede i javni red i mir.
Искусно!
Чисто искрено.Najvise na politici za pozivanje na nasilje nad demokratama
Par puta za neprimjeren uvredljiv odgovor moderatoru kad ti posalju opomenu
Jednom na Religiji jer im se nisam dopao
Бан ваљда траје 3 дана?Nije fazon, oni koji su trenutno u banu ne mogu da se jave.
Zavisi, bude nekad i duže. Nekima i zauvek.Бан ваљда траје 3 дана?
Некога бабанана мало примири. Колико сам ја д*ко оног гуслара модераторима, човек је више банован провео него на форумуZavisi, bude nekad i duže. Nekima i zauvek.
Чисто искрено.
Ја понекад бркам нину и паулуNa LjiSu su me na linc pozivali, molili moderatora da me trajno banuje. Da je bila Nina umjesto Paule moderator mozda bi i trajni popio demokratskim procesom. Tu sam jedva zivu glavu izvukao, miloscu moderatora.
Ima svasta.
Znači Paula mu dođe tamo kao Majka Tereza.Na LjiSu su me na linc pozivali, molili moderatora da me trajno banuje. Da je bila Nina umjesto Paule moderator mozda bi i trajni popio demokratskim procesom. Tu sam jedva zivu glavu izvukao, miloscu moderatora.
Ima svasta.
Ako si mislio na mene ja te nisam banovao nikada. Nisam ni mogao jer si registrovan 3 godine nakon što sam ja prestao da budem mod na Politici.Na ovom profilu jednom,politika i to od strane moderatora paprikara.
![]()
ahamm,.. a ovo su kao Oni fazoni, kada drugovi poslanici siđu među narod ?Ako si mislio na mene ja te nisam banovao nikada. Nisam ni mogao jer si registrovan 3 godine nakon što sam ja prestao da budem mod na Politici.
Moguce,onda to ipak bilo na drugom profilu.Ako si mislio na mene ja te nisam banovao nikada. Nisam ni mogao jer si registrovan 3 godine nakon što sam ja prestao da budem mod na Politici.
To je bilo pre 8 godina.ahamm,.. a ovo su kao Oni fazoni, kada drugovi poslanici siđu među narod ?
Biće nekih izbora,.. ili tak ?
![]()
E, pa to ne znam. To jest znao bih kad bi napisao koji je to drugi profil.Moguce,onda to ipak bilo na drugom profilu.
![]()
A, šta si uradio ? ( šta si izjavio?)..Moguce,onda to ipak bilo na drugom profilu.
![]()