C
chika_doktor
Gost
naravno...polovan je ali nije puno preshao 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sashac:Drage dame,kad god u nekoj prici sa prijateljicama spomenemo sex,iznenadjujuce velik broj zena je nezadovoljno kvalitetom i kvantitetom svojih orgazama.Da li je to stvarno tako,po meni tri-cetiri puta po odnosu je optimalno,moze i vise,ovo pitanje postavljamo ja i supruga,i budite krajnje iskreni.
Lazar81:za tebe i suprugu...SVE JE INDIVIDUALNO neke ribe se i posle jednog orgazma `oporavljaju` pola sata ...neke ga ne mogu ni doziveti(u galvi problem) a neke i tri cetiri puta u odnosu...
Mada to bi trebalo da znate ako ste vec vencani i imate podosta godina..do 30
gossca:Zadovoljna sam, uglavnom, kavlitetom i kvantitetom svojih orgazama...
Nije vazan broj orgazama, vec njihova jacina, ako tako pricamo... iskljucujuci emocije...
Normalna sam osoba, znaci znam da orgazam ne moze uvek biti extra... To sve zavisi od situacije, trenutnog psihickog stanja, zelje, emocija...
Nema tacnog broja koliko orgazama je dovoljno po jednom snosaju... Nekad je dovoljan jedan, nekad nijedan, nekad tri, nekad pet... i sve to zavisi od osbe do osobe i od raznog.
Nije vazan broj orgazama, vec njihova jacina, ako tako pricamo... iskljucujuci emocije...
Normalna sam osoba, znaci znam da orgazam ne moze uvek biti extra... To sve zavisi od situacije, trenutnog psihickog stanja, zelje, emocija...
Nema tacnog broja koliko orgazama je dovoljno po jednom snosaju... Nekad je dovoljan jedan, nekad nijedan, nekad tri, nekad pet... i sve to zavisi od osbe do osobe i od raznog.
Aleksej_BASO:Hahahaha!!!Sada ce da navale forumasice!!! Sve ce da pricaju kako one svrsavaju po 15 puta!
A zapravo nisu videle **** odavno...
truba2:Gossco, Tvoj odgovor mi se najviše sviđa. Mislim da je najiskreniji i najprihvatljiviji. Sve koje pišu drugačije, ili se zezaju ili su zlobne i neiživljene. Samo bih tvom odgovoru dodao još, da "to" zavisi i od apstinencije odnosno učetalosti. Moje iskustvo kaže da je dobro to raditi svaki drugi dan, mada se meni dešavalo i - t r i - puta dnevno.
sashac:Zelenooka,da popravis ovo 1,a onih 6 je za svaku pohvalu.
divlja:A ti mislis da ne moze u nizu X puta i bez *****? Ko moze sa, moze i bez.
Hellen:Ало, бре, људи, о чему причате? Шта је за вас секс? Бројање оргазама и мерење ''квалитета оргазама''? Олимпијска дисциплина? Ко сврши више пута без вађења тај је цар, остали треба да се ''труде да поправе скор''?