koliko puta dozivite orgazam

Lazar81:
za tebe i suprugu...SVE JE INDIVIDUALNO neke ribe se i posle jednog orgazma `oporavljaju` pola sata ...neke ga ne mogu ni doziveti(u galvi problem) a neke i tri cetiri puta u odnosu...

Mada to bi trebalo da znate ako ste vec vencani i imate podosta godina..do 30

Jamislim da oni to dobro znaju, ali hoće da se uvere jer su se kladili!

gossca:
Zadovoljna sam, uglavnom, kavlitetom i kvantitetom svojih orgazama...
Nije vazan broj orgazama, vec njihova jacina, ako tako pricamo... iskljucujuci emocije...
Normalna sam osoba, znaci znam da orgazam ne moze uvek biti extra... To sve zavisi od situacije, trenutnog psihickog stanja, zelje, emocija...
Nema tacnog broja koliko orgazama je dovoljno po jednom snosaju... Nekad je dovoljan jedan, nekad nijedan, nekad tri, nekad pet... i sve to zavisi od osbe do osobe i od raznog.

Greška

gossca:
Nije vazan broj orgazama, vec njihova jacina, ako tako pricamo... iskljucujuci emocije...
Normalna sam osoba, znaci znam da orgazam ne moze uvek biti extra... To sve zavisi od situacije, trenutnog psihickog stanja, zelje, emocija...
Nema tacnog broja koliko orgazama je dovoljno po jednom snosaju... Nekad je dovoljan jedan, nekad nijedan, nekad tri, nekad pet... i sve to zavisi od osbe do osobe i od raznog.

Gossco, tvij odgovor je najegzaktniji. Potpuno si u pravu, a one što pišu drugačije ili se zezaju ili su zlobne i neiživljene. Čestitam, čista desetka

gossca:

Gossco, Tvoj odgovor mi se najviše sviđa. Mislim da je najiskreniji i najprihvatljiviji. Sve koje pišu drugačije, ili se zezaju ili su zlobne i neiživljene. Samo bih tvom odgovoru dodao još, da "to" zavisi i od apstinencije odnosno učetalosti. Moje iskustvo kaže da je dobro to raditi svaki drugi dan, mada se meni dešavalo i - t r i - puta dnevno.

truba2:
Gossco, Tvoj odgovor mi se najviše sviđa. Mislim da je najiskreniji i najprihvatljiviji. Sve koje pišu drugačije, ili se zezaju ili su zlobne i neiživljene. Samo bih tvom odgovoru dodao još, da "to" zavisi i od apstinencije odnosno učetalosti. Moje iskustvo kaže da je dobro to raditi svaki drugi dan, mada se meni dešavalo i - t r i - puta dnevno.

Па јест, лепо каже стара песма:''Ко друкчије каже - клевеће и лаже!''Свако ко не мисли као Гошћа и свако ко нема искуство као она - злобан је и неиживљен!

(Волим овај Нет, да га нема не бих имала представу колико је богат овај свет...а и пропустила бих и корисну информацију да је ''добро сексати се сваки други дан''...)

sashac:
Zelenooka,da popravis ovo 1,a onih 6 je za svaku pohvalu.

Не могу да верујем како људи размишљају и шта трабуњају! :roll:

******, читајући ово сад ће жене помислити да су фаличне и да треба да се стиде ако сврше само једном у току односа, а не 5-6 пута (ало бреее?), да мисле да им је лош сексуални живот ако њихов оргазам није врхунског квалитета (шта год то значило :roll: ), а Зеленоока сад може да се начисто исфрустрира ако сврши само једном и да се упиње да постигне тај ''оптималан број оргазама'', да измучи и себе и партнера да би била - шта? На висини задатка? Да би добила похвалницу?

Ало, бре, људи, о чему причате? Шта је за вас секс? Бројање оргазама и мерење ''квалитета оргазама''? Олимпијска дисциплина? Ко сврши више пута без вађења тај је цар, остали треба да се ''труде да поправе скор''?

Јебо такав секс....

Hellen:
Ало, бре, људи, о чему причате? Шта је за вас секс? Бројање оргазама и мерење ''квалитета оргазама''? Олимпијска дисциплина? Ко сврши више пута без вађења тај је цар, остали треба да се ''труде да поправе скор''?

Ma $to se toliko uzbudzuje$?! Ljudi su po prirodi skloni da se uporedjuju sa drugima i uvek zhele vi$e i bolje. Da nije toga ne bi bilo napretka civilizacije, tehnologije, ne bi kom$ije dizale sprat vi$e na kuci.
Nije normalno da ako ribe imaju prosechno po 5-6 orgazama po odnosu ti ima$ samo jedan, kao $to nije normalno da ja je6em, je6em i ne svr$im. Zato.. unapredjujem sebe i trazhim pravu zhenku koja mozhe da me dovede do orgazma

Back