Колико пута дневно се самозадовољавате

Наравно да не размишљам о пријатељству. Мада мора прво бит пријатељства да би било после нечех вишег, бар ја тако мислим

А што се тиче оригиналности ја сам ти врло оригиналан. И пристојан сам, гледам да не буде непријатно. А истина је да на једну девојку имаш 20 удварача, на Инстаграму
Da je 20 bilo bi dobro :D
Ne mora nužno prijateljstvo jer ako odmah uđete u fazu flerta onda već počinje igra, jedan predivan ples "osvajanja" gde ako joj se dopadaš, ona igra "hard to get", a ti se moraš potruditi.

Što se tiče pristojnosti, "good guys finish last". Ko je imao najviše cura u srednjoj? Good guys ili šmekeri? :think:

Da je 20 bilo bi dobro :D
Ne mora nužno prijateljstvo jer ako odmah uđete u fazu flerta onda već počinje igra, jedan predivan ples "osvajanja" gde ako joj se dopadaš, ona igra "hard to get", a ti se moraš potruditi.

Što se tiče pristojnosti, "good guys finish last". Ko je imao najviše cura u srednjoj? Good guys ili šmekeri? :think:
Слажем се скроз али има ту једма битна ствар. Као неко ко је 3 девојке имао зарад тога да ми буду девојке, то брзо пукне, чим се флерт смањи. Да би веза трајала морате се стварно познавати и врлине и мане да не дође до разочарења у будићности

Слажем се скроз али има ту једма битна ствар. Као неко ко је 3 девојке имао зарад тога да ми буду девојке, то брзо пукне, чим се флерт смањи. Да би веза трајала морате се стварно познавати и врлине и мане да не дође до разочарења у будићности
Naravno da treba postojati povezanost.

Што смо старији, то све мање радимо. Или можда, то више радимо?

Када сам био момчић знао сам по 5,6 пута дневно и сваки пут би било врло мокро. Сада једном у пар дана.

Било је и периода по 2-3 недеље да га не доватим. А како стоје ствари код вас?
a nije te stra da ce ti se osuši ruka, mozak, jajca......... ?

Стара је изрека - "Нема те жене због које бих потпуно оставио рукоблуд".
Има, једино жене из фамилије и неке милфаче. Због њих бих оставио, да су једине на свету

Мада ко зна како би у тим случајима човек размишљо

Ја исто сада некада ако убодем два пута дневно можда једном у 2 медеље. Али навеже се као што сам рекао и пар недеља да га ни не пипнем
Au, ima za mene nade. Iako sam dosta starija, malo češće od tebe ;)

Рукоблуд, никада ми нико није објаснио зашто је то грех? И зашто је то скрнављење храма Духа Светога?
Jer je necistoca i otvorena vrata za demone. U drugom smislu izbacujes sjeme kako nije predvidjeno. Da se ocistis moras se okupati i pokajati.

Back