koliko prijatelja imate na fb ?

Imam 83. I 14. pratilaca (followera-ko na twitteru). Imam I jedno dvadesetak poslatih zahteva na prijateljstvo, nisu me ni primli ni odbili. Nisam adovao sve koje znam, a medju tih dvadesetak ljudi koji mi nisu odgovorili na zahtev za prijateljstvo, ima I ljudi koji su mi u ranijim profilima (pod mojim imenom I prezimenom) čak I čestitali rodjendan. Ne znam šta je u pitanju, verovatno neobraćanju pažnju na frendrikvestove...

upoznao sam jednu curu koja je jedva u stanju sloziti recenicu , nije niti lijepa a ima 3 000 prijatelja na fb . kakav je to poremecaj ?

pa ima retarda koji po ceo dan na fejsu gledaju tudje profile i klikaju "add friend".

takodje, ima i gomila nakaznih pi*ko-pacenika koji ce toj tvoj drugarici koja, uprkos tome shto nije nishta psoebno, se malo napucala za fejs ostavljati komentare poput - "machkice najlepsha si", "uh, nije mi dobro", "andjeo" ... itd.

Imam 83. I 14. pratilaca (followera-ko na twitteru). Imam I jedno dvadesetak poslatih zahteva na prijateljstvo, nisu me ni primli ni odbili. Nisam adovao sve koje znam, a medju tih dvadesetak ljudi koji mi nisu odgovorili na zahtev za prijateljstvo, ima I ljudi koji su mi u ranijim profilima (pod mojim imenom I prezimenom) čak I čestitali rodjendan. Ne znam šta je u pitanju, verovatno neobraćanju pažnju na frendrikvestove...

:neutral:

Back