koliko prija....

neizreciva

Buduća legenda
Poruka
34.116
z:) nekad mi ljubav bas i ne prija....ranjiva sam, osetljiva, fali mi gospodin doticni i znam da budem i besna zbog toga....nekad pomislim: e kako je to bilo lepo kad nisam bila zaljubljena i kad je sve bilo jednostavnije z:D....jel i vi imate takve faze kad ste emotivno pobudjeni???

Nesporazumi u vezi nemaju veze s ljubavlju...oni se javljaju u svakom odnosu s vremena na vreme...razgovor bi trebao iste da resi...i mislim da ranljivost ima vise veze sa nama samima, nasim manjkom samopouzdanja, strahovima, pogresnim shvatanjem, tumacenjem odredjenih pojmova, no sa ljubavlju...

Ako nesporazuma nema a ranljivost, osetljivost prisutni su ....nekako mi to vise lici na opsesiju....:think:

z:) nekad mi ljubav bas i ne prija....ranjiva sam, osetljiva, fali mi gospodin doticni i znam da budem i besna zbog toga....nekad pomislim: e kako je to bilo lepo kad nisam bila zaljubljena i kad je sve bilo jednostavnije z:D....jel i vi imate takve faze kad ste emotivno pobudjeni???

Usvoj ga, živite zajedno i sve ok z:)

Ne može biti lepše kad nisi zaljubljen, slatke muke se prežive i uvek se na kraju pamte oni lepi trenuci koji obogate život i ispune toplinom i smislom za kojim se traga.

Ja imam taj trip da sam ljuta na bas tog nekog, kad mi nedostaje, ne vezano za druge :)

Kad sam zaljubljena, imam. O, da. :) ali to mi tad dodje slatko...zapravo cim to "slatko" predje u "mucenje", cap, cap...cemu ljubav, zaljubljenost i doticni i sve u tom kontekstu ako se osjecam (dugorocno) lose?
Kad nisam, a trenutno nisam, sve mi ravno k`o tepsija... :lol:
Uzivam u svakoj fazi...mada, naraFski, vise u onoj prvoj, da se ne lagimo. :mrgreen:

Ja imam taj trip da sam ljuta na bas tog nekog, kad mi nedostaje, ne vezano za druge :)

pa da, budem nesto kivna na njega....niej to nesporazum ili neki problem izmedju nas dvoje, nego ne volim sebe kad mi taj neko nedostaje....vise volem kad sam ladnokrvna zverka :D....ali, ljubav je ipak divna, nista lepse i potpunije od nje, a ta faza sva sreca, kratko traje....

ima dana kada zelim da budlem sama, apsolutno sama,
ali nikada ne pozelim da nisam zaljubljena,
vec samo da svi oko mene nekako zacute i sacekaju da malo uzivam u tisini i samoci...

Uvijek je ista dilema hamletovske vrste i iznova svaki put kad zakoči(a zakoči,znamo) ,kad malo zaboli( a to se ne može izbjeći)..postavljamo sebi pitanje..
sama= ne boli,ne nervira,ne može razočarati,ne sluđujemo od čekanja,trzanja,nesporazuma,ponosa..
= praznina(oh,da uživamo neko vrijeme..sloboda je čudo sa rokom upotrebe)
sa njim=svađa,ljubav,radost,trzavice,strast..treperenje...i rizik da zaboli do kosti i dalje.
...koliko prija jedno ili drugo,ovisi o tome šta smo mi kad smo sami ili kad smo s njim..i kad smo srećniji..

pa da, budem nesto kivna na njega....niej to nesporazum ili neki problem izmedju nas dvoje, nego ne volim sebe kad mi taj neko nedostaje....vise volem kad sam ladnokrvna zverka :D....ali, ljubav je ipak divna, nista lepse i potpunije od nje, a ta faza sva sreca, kratko traje....
Mislim da je to samo potreba da skrenes paznju na sebe, jer ti prija ta paznja, to je bar kod mene slucaj...mislim. :)
Ljubav jeste divna, i treba u tome znati uzivati :)

Svaki put kada ne mislim na: politiku, video igre, sviranje sintis. i sex onda mislim na ljubav i obratno. A ponekada mislim na oba
odjednom tj. kako bi bio lep sex sa nekom devojkom koju sam video ili upoznao a dopada mi
se.

Poslednja izmena:

Aha, i cim se preslisam koj mi je djavo i da li sam normalna, vratim se ponovo u jednostavnost.:cool:

Nekad pre, u skoli i malo kasnije ta zaljubljenost je znala da bude gnjavator, sad se vishe fokusiramo na svoje osecaje koje zrace prema voljenoj osobi, ti osecaji su topli i prijatni, nije to vishe zaljubljenost no intezitet lepih emocija je slican. Prelepo je to a bezbolno i bez raznoraznih nelagodnosti.

:)

u jee, ja sam mislila da su to samo moji tripovi :)
desava se, ofkors.. i naravno, on za to ne zna, i mislim da bi bilo glupo i besmisleno da mu to nzm, otkrijem, kazem..

bilo nekad...

...pa da, al to su slatke muke...misim...ne kenjjaj...:lol:

Back