Lucky Luck
Aktivan član
- Poruka
- 1.251
Po definiciji je tako. Mozezsh u naj gorem sluchaju biti sa nekim koga ne volish, a to nije isto.divlja u srcu:Svaka ljubav je prava, ne moze ljubav da bude neprava! :-P
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po definiciji je tako. Mozezsh u naj gorem sluchaju biti sa nekim koga ne volish, a to nije isto.divlja u srcu:Svaka ljubav je prava, ne moze ljubav da bude neprava! :-P
S_K_V_O:Znaci stoprocentno jedanput?
Nema tu procenata bre, ljubav je ko svemir...nema kraja ni ogranicenja...nemoguce je izraziti u procentima...
Statistika me ne brine, poznajem sebe...i nije mi bitno da li ih je bilo 0 ili 5...i kolika je verovatnoca za sledecu shodno tim brojkama...
Statistika, verovatnoca i matematika...ne cini mi se da su to stvari koje imaju neke veze sa ljubavlju.![]()
Svejedno jel narkoman alkos ili nesto trece...strasno je da devojka tako mlada gubi vreme pored takvih ocajnika...Ljuti se koliko hoces al ti sebe upropascavas...Koliko bi trebalo on tebe da voli i izleci se? Pomisli kolika je tvoja zrtva dok se on bocka jer ide u neki svet koji je lepsi za njega...Mozda ja ne znam sta je ljubav...Lilith:Decko mi je intravenozni narkoman vise godina, ali ja ga volim...
I sta ljudi na ovom forumu odgovaraju na ovakve postove?!
Ako je to "prava ljubav" ostani sa njim nevezano za to sto ti govore zdrav razum, porodica, prijatelji...
A mene samo zanima sta vam to znaci uopste?!
Neke statistike kazu da covek dozivi 2 "prave" ljubavi u svom zivotu... Ja sam ih sa svoje 24 godine dozivela. I sta sada?!
Ja zapravo ne znam da li je ova moja tema apel na ljude koji da se osecaju dovoljo pametnim da dele drugima savete da obrate paznju kada se vec odluce na ovu konstrukciju recenice, ili je mozda samo pitanje koliko cete njih vi stvarno pamtiti do kraja zivota kao neke svoje "ljubavi"?!
Statistika nije na mojoj strani, ali ja znam da cu voleti ponovo, i jos jace...
Ali znaju se neke granice...