Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kada cujem normalno i prirodno digne mi se kosa na glavi :|

Ne Taro, nego je normalno i prirodno da imamo 300 partnera ?

Normalno i prirodno je ovde rečeno u kontextu onoga što je MENI normalno i prirodno.
A kako vidim, ono što je meni normalno, nekako je normalno i većini normalnih.
Da li je to slučajno ili ne, ne znam.
Svakako da postoji bar osećaj da li je nešto normalno ili ne, a koji deli većina ljudi.
Malogradjanshtina.....možda. A možda je samo način da neke žene i muškarci opravdaju svoje ponašanje koje izrazito odstupa od opšteprihvaćenog.
Ne mislim ni na tebe ni na Djuru, tako da ni ovo nije ništa lično

onoliko koliko joj je potrebno da stekne iskustvo..da zna sta hoce i sta voli..a,oni likovi koji ih nazivaju droljama su obicno pacenici koji nisu na "spisku"..broj je nebitan jerbo smo ti mi serbi loshi tj. sebichni u krevetu..po anketi koju sam pravio sa zenama koje znam..

Ne Taro, nego je normalno i prirodno da imamo 300 partnera ?

Normalno i prirodno je ovde rečeno u kontextu onoga što je MENI normalno i prirodno.
A kako vidim, ono što je meni normalno, nekako je normalno i većini normalnih.
Da li je to slučajno ili ne, ne znam.
Svakako da postoji bar osećaj da li je nešto normalno ili ne, a koji deli većina ljudi.
Malogradjanshtina.....možda. A možda je samo način da neke žene i muškarci opravdaju svoje ponašanje koje izrazito odstupa od opšteprihvaćenog.
Ne mislim ni na tebe ni na Djuru, tako da ni ovo nije ništa lično

Ne sekiraj se. Ja sam u ovu raspravu i usla sprema na to da ce da mi prikace 200 frajera. I pravo da ti kazem nemam tih predrasuda. Imponuje mi :mrgreen:

ima ona knjiga Ariela Dorfmana "dadilja i santa leda", ako sam dobro prevela... I tamo covek do 25 godine nista! A onda probao i opkladio se da ce do 50-te svake noci spavati sa drugom zenom... I, evo jednog od mnogih metoda:

Najbolje je na sahrani pogledati jadnu udovicu cijeg muza upravo spustaju u raku... Ona je tuzna, ali i umorana, njoj treba prici, ponuditi joj nesto nepatvoreno, bez konvencionalnih dodataka, okvira naseg ustaljenog ponasanja, vaspitanja... I ona, obavezno, podleze iskrenosti, toplini, mirisu mozusa (ta se ja uzivela u poetiku :), rec je o zdravom seksu) doticnog... I nista joj vise ne treba (od njega:) )

Ovo sto kaze Lion ima veze sa ovim Parkinim - ako ne mozes da nadjes 50 ljudi koji bi zadovoljili tvoje kriterijume, kako onda nadjes 50 da spavas sa njima? DakleM, nisi dovoljno selektivan, tj. niski su ti kriterijumi. A sa takvim/takvom necemo!

Ali, ako je "zena" iz naslova teme npr. a nekoj vojnoj akademiji tetkica , mlada i lepa :), eto...

ima ona knjiga Ariela Dorfmana "dadilja i santa leda", ako sam dobro prevela... I tamo covek do 25 godine nista! A onda probao i opkladio se da ce do 50-te svake noci spavati sa drugom zenom... I, evo jednog od mnogih metoda:

Najbolje je na sahrani pogledati jadnu udovicu cijeg muza upravo spustaju u raku... Ona je tuzna, ali i umorana, njoj treba prici, ponuditi joj nesto nepatvoreno, bez konvencionalnih dodataka, okvira naseg ustaljenog ponasanja, vaspitanja... I ona, obavezno, podleze iskrenosti, toplini, mirisu mozusa (ta se ja uzivela u poetiku :), rec je o zdravom seksu) doticnog... I nista joj vise ne treba (od njega:) )

Ovo sto kaze Lion ima veze sa ovim Parkinim - ako ne mozes da nadjes 50 ljudi koji bi zadovoljili tvoje kriterijume, kako onda nadjes 50 da spavas sa njima? DakleM, nisi dovoljno selektivan, tj. niski su ti kriterijumi. A sa takvim/takvom necemo!

Ali, ako je "zena" iz naslova teme npr. a nekoj vojnoj akademiji tetkica , mlada i lepa :), eto...
A odakle zakljucak da nisu zadovoljili kriterijume?
Ili to znaci da posto nisi ostala sa njima tj nekim od njih u vezi, oni su automatski ispod kriterijuma??

ne, Djuro
parka se upitala kako neko postize to... i rece sledece: "ja imam utisak da ne poznajem tolko ljudi odgovarajućeg pola i starosne dobi koji mi nisu baš sasvim gadni"...

I meni se namece ista misao - ne znam 50 ljudi sa kojima bih moga da zazelim.poljubac, a da ne kazem ono drugo (sta cu, nisam drustvena :) )

pa mi je to u vezi sa onim Lajonovim (koji verovatno, takodje, ne moze da nadje 50 adekvatnih u okruzenju, kao i, pretpostavljam, vecina ljudi ) te smatra da oni koji mogu nisu dovoljno selektivni.

Ja sam, od sebe :) , dodala da je kriterijum niski. Ok, definicija niskog krtierijuma je diskutabilna. nekome je to da mu ne smrde noge, a nekome da je prosecan u svemu...

Ali, sama sansa da se nadje 50, pa i vise odgovarjaucih (eto, pitomaca Vojne akademije, sto spomenuh - visoki, lepi, izbildovani itd :) ) je sasvim moguca.

Zatim, broj partnera ne dovodim u vezu sa moralom, a i sama " trajnost veze sa nekim partnerom" nije predmet razmatranja (pa da je kriterijum kvaliteta nekog decka da li je ili nije u vezi sa mnom, npr) , nego, po meni - rec je o seksualnom partneru...
A sa njim i ne moram da budem u vezi da bih ga visoko ili nisko ocenila... I tako od 6 do 50 puta

"ako ne mozes da nadjes 50 ljudi koji bi zadovoljili tvoje kriterijume, kako onda nadjes 50 da spavas sa njima"
malo vise izlazis... i ne postavljas im komplikovana pitanja :mrgreen:

i kakve veze ima da li je veza ili jedna noc 30-50-... je 30-50-... tako da je ne bitno, zasto bilo sta osudjivati?

niko nikog ne tera da mu to bude obacezna cifra, sto se uzbudjujete.

a evo vam racunica: recimo od 20 do 30godine zivota svake godine po 10-to je skoro jedan mesecno (2 meseca pauze) i eto cifre od 100, znaci jedan na 3 meseca=4 godisnje= 40 za 10 godina i tako nije to bas mnogo 40 na period od 10 god...

a mozda mi je losa matematika, davno nisam ovoliko racunala:lol:

a da,jedan broj normalnih odredjuje ko je sve normlan i kako vecina tih normalnih razmislja....jos jedno podizanje kose na glavi...
meni su ovakve teme gore od onih 15 razoga zasto je pivo bolje od zene :|

Da li je normalno da muskarci i zene imaju sex?
Da li je normalno da se udash, imash decu i budesh majka?
Da li je normalno da imas jednog muza?
Da li je normalno da se po ulici shetash u toplesu?
Da li je normalno da imash 35 godina a da si nevina?
Da li je normalno da muskarac u 37 godina bude bez ozbiljne veze?
Da li je normalno da devojchica od 14 godina ima sex?

.... i tako dalje i tako dalje.

Ono sto se uslovno receno smatra normalnim u nekom drustvu i vremenu ipak je poznato.
Nesto od ovoga bi mozda bilo normalno kod Bushmana, a nesto nenormalno u Iranu, ali mi smo u Srbiji i bar ja, imam izgradjen stav sta smatram normalnim a sta ne.

A kako onda tek gledate na klinku koja je do svojih dvadeset godina promijenila 36 partnera?
Mala ne bira...............fenomenalno izgleda, i kada je pogledas rekao bi cedno dijete!
Nikada me brojka nije zapanjila, kao njena!
Do cetrdesete ce i do trocifrenog broja stici!:lol:

Decko, sa kojim sam ja htjela da imam vezu, zaljubila se u njega, mi je rekao (u nekoj nebitnoj prici, provukao tu informaciju) da je spavao sa njih 60, i to u proteklih godinu i po ili dvije!
To mi je zasmetalo..........nisam mogla biti sa njim!
Sto je mnogo, mnogo je!

Dobro zorab..a recimo..neke devojke..kao i muskarci..slobodni..sa svim i svakim imaju sex...ali su pritom sigurni da to ostaje samo na kres varijantama..da li to rade iz razloga da bi naucili nesto vise..experimentisali..ili sto je malo verovatno..da je u pitanju zelja za sexom..iz razloga sto ne biraju..znaci nemoguce da ne ostaju u vezi samo zato sto im se niko ne dopada dovoljno..mislim da je neki veci problem u pitanju.

A kako onda tek gledate na klinku koja je do svojih dvadeset godina promijenila 36 partnera?
Mala ne bira...............fenomenalno izgleda, i kada je pogledas rekao bi cedno dijete!
Nikada me brojka nije zapanjila, kao njena!
Do cetrdesete ce i do trocifrenog broja stici!:lol:

Decko, sa kojim sam ja htjela da imam vezu, zaljubila se u njega, mi je rekao (u nekoj nebitnoj prici, provukao tu informaciju) da je spavao sa njih 60, i to u proteklih godinu i po ili dvije!
To mi je zasmetalo..........nisam mogla biti sa njim!
Sto je mnogo, mnogo je!

Ne znam stvarno...ja pisem o iskustvima moje generacije, a mi smo uveliko matori za vas Time verovatno i moje shvatanje sta je normalno i sa koliko realno muskaraca devojke spavaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back