Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Верујем да си се кроз цео живот сусретао са подсмесима због тога и да је то јако страшно доживети и преживети. Не верујем да се можеш извући сам из свега тога. :confused: То је много дубље и горе него што је изгледало на први поглед. :(
Што год да предузмеш - све више тонеш.:confused:
tacno..nisam ja debil pa da ne poznajem sebe..i sta se desava u mom umu i telu..i borim se kako znam i umem..i osecam da konacno gubim taj rat..:(

a za sta me ti smatras m? da bih ja bio sposoban da recimo siluje neku curu..daj bre sad me stvarno vredjas..hvala na komplimentu

frustracija apstinencija i ogorcenje odlucuju umesto mene sad..ja vise ni o cemu ne odlucujem..a kad se ova tema zazvrsi izgleda da nista vise u meni nece ni ostati osim ta tri navedena..:(

tacno..nisam ja debil pa da ne poznajem sebe..i sta se desava u mom umu i telu..i borim se kako znam i umem..i osecam da konacno gubim taj rat..

Ne, iz svega sto si napisao da se proceniti da si ti OK lik koga je zivot okrutno isibao i koji se ne snalazi u ovoj situaciji
Izvini, ali svi preduslovi su ispunjeni ako nastavis da se dodatno punis besom i gnevom.

Prijateljski ti kazem, zajebi forum i price ovde, potrazi strucnu pomoc.

Ne, iz svega sto si napisao da se proceniti da si ti OK lik koga je zivot okrutno isibao i koji se ne snalazi u ovoj situaciji
Izvini, ali svi preduslovi su ispunjeni ako nastavis da se dodatno punis besom i gnevom.

Prijateljski ti kazem, zajebi forum i price ovde, potrazi strucnu pomoc.
meni psiholog ili psihijatar nece resiti problem apstinencije..apstinencija se resava sexom ..a ne pricom o sexu

ti sa njima neces pricati o sexu nego tvom stavu prema njemu, velika je razlika.
uostalom sta ne valja sa mojim stavom o sexu..ja sam u sustini uklopljen sa svojim stavom o tome sa vecinom ovde..bilo je pitanje o tome i ja sam vec odgovorio na to.
ne smtram sex nicim losim ni nemoralnim naprotiv..uostalom moral je nesto sasvim deseto ..o cemu mogu da napisem knjigu..ladno i bez blama..
samo da skrenem paznju da je moral vezan sa osecajem za pravednost i samopravednost..sa svim sto iz toga proizliazi kao sto je cast npr..

a ako je vec takva situacija, j b g plati da se opustis pa onda polako trazi neku finu i dobru devojcicu za sebe.
ja pominjah da bi ove mogle da mi daju te brojeve telefona od tih cura njihovi druagrica koje se lako daju i doziveh tiradu osuda kako sam jadan i bedan

Poslednja izmena:
ja pominjah da bi ove mogle da mi daju te brojeve telefona od tih cura njihovi druagrica koje se lako daju i doziveh tiradu osuda kako sam jadan i bedan

ja snam sta mi valja ciniti ali ne znam kako da to i ostvarim..u tome je stvar..
meni je sad ogromna energija..ogromna pozitivna energija vezna na unutarnju borbu sa frustracijaam i apstinencijom..i ja tu energiju ne mogu da upotrebim ni za sta..kao sto rekoh vezana je..
moram da se oslobodim apstinencije..ma koliko to vama ruzno zvucalo i izgledalo zvuci i meni ruzno ali sta drugo da radim..

A zasto bas "moras"?
Monasi u manstirima su najnesecniji ljudi na svetu mozda :)
Apstinencija ti je samo izgovor za tvoje nezadovoljstvo svim i svacim, zar ne?

Kako nedostatak p**ke moze da te baci u takvu depresiju covece. Aj da je ljubav u pitanju, nesrecna, neostvarena, strasna, bolna.... pa da razumemo, to je realnije :)

Ako ti je lakse "sve zene u q*ve", pomiri se sa tim. Kazni ih svojom nezainteresovanoscu :mrgreen:
A jednog dana ce se pojaviti jedna divna q*va koja ce ti zavrteti mozak, a ti ces shvatiti da si nocas umesto patetisanja i izazivanja sazaljenja kod vecine forumasa, mogao da odes sa drugarima u pivnicu, gledas utakmicu, pobijes se, posle uz smeh prepricavas svaki detalj :)
Ili si mogao da sretnes lepu devojku u gradu, i zakacis za njen osmeh, a ona zamisli nadje nesto lepo u tebi, svide joj se tvoje tuzne oci itd A ti ni ne pomislis celo vece kako bi bilo zajahati je ;)

Aj zivi zivot, sreca pa nisi moj drug, inace bi takvu samarcinu popio za to cmizdrenje...... da bi te istog trena prosla volja za nastavkom istog :)

A zasto bas "moras"?
Monasi u manstirima su najnesecniji ljudi na svetu mozda :)
Apstinencija ti je samo izgovor za tvoje nezadovoljstvo svim i svacim, zar ne?

Kako nedostatak p**ke moze da te baci u takvu depresiju covece. Aj da je ljubav u pitanju, nesrecna, neostvarena, strasna, bolna.... pa da razumemo, to je realnije :)

Ako ti je lakse "sve zene u q*ve", pomiri se sa tim. Kazni ih svojom nezainteresovanoscu :mrgreen:
A jednog dana ce se pojaviti jedna divna q*va koja ce ti zavrteti mozak, a ti ces shvatiti da si nocas umesto patetisanja i izazivanja sazaljenja kod vecine forumasa, mogao da odes sa drugarima u pivnicu, gledas utakmicu, pobijes se, posle uz smeh prepricavas svaki detalj :)
Ili si mogao da sretnes lepu devojku u gradu, i zakacis za njen osmeh, a ona zamisli nadje nesto lepo u tebi, svide joj se tvoje tuzne oci itd A ti ni ne pomislis celo vece kako bi bilo zajahati je ;)

Aj zivi zivot, sreca pa nisi moj drug, inace bi takvu samarcinu popio za to cmizdrenje...... da bi te istog trena prosla volja za nastavkom istog :)
kad lupis onda bas lupis..uzas jedan..ajmo ispocetak sa 1000 starnica price

matori ja sam skoro svaki dan po gradu..kad nisam na poslu ili na forumu napolju sam..utakmice ne gledam ..a za promenu bi da malo zivim sexualnim zivotom..znas..jer mi je muka od apstinencije..ako sto mi je mnuka od svega navedenog o emociajma..jer to je sve vezao jedno sdrugim..podvuceno je takodje problem..takodje realan problem..nema ljubavi nema sexa nema niceg..ali kao sto rekoh ajde opet 1000 stranioca da pocnem da crtam ..

Poslednja izmena:
znaci kad ja oterma u pm drugaricu jer mi takav odnos ne odgovara ja sam odvartan..kad ona mene odbije jer joj ne odgaovara odnos koji ja zelim da ostvarim opet sam ja odvartan..hvala niste trebali takve komplimente..evo stidim se:rumenko:

Pa ja sam napisala da se salim, sta ti je!
Evi necu vise, obecavam.

Prvo, moras da nacusis da se ponasas u internet komunikaciji. odgovaraj uvek onome ko je nesto napisao. Ako ti se ne svidja nesto sto sam ja napisala, reci: "hvala ti, nije trebalo da mi das takav kompliment", a ne u mnozini, kao da su svi to izgovorili (ili mi ti persiras)?

Drugo, mozda bi trebalo da razgovaras sa nekom strucnom osobom, psihologom. Ako je vec sve zaista tako crno, mozda ne bi bilo lsoe da se konultujes sa strucnim licem. On(a) ce znati kako da pridje ovom problemu a da ti jos vise ne zaglibis u samosazaljenje, sto vidim, mi ne umemo da ucinimo. Mnogi lkjudi su ovde dobronamerno pricali sa tobom, ali ali cini se da su te jos vise gurnuli u tuzne misli. Nije nasa krivica, mi nismo profesionalci, ma koliko smo se "ispraksovali" na forumu.

Trece... Ne znam. A da pocnes da se druzis sa muskarcima vise nego sa devojkama? Nadji musko drustvo, mozda ce te oni bolje razumeti i dati ti neki savet koji mi ovde ne mozemo (ili mozemo, ali ces njih pre slusati).

Pokusaj da odvojis frustriranost zbog apsitnencije od celokupnog nezadovoljstva. Probaj da se ispraznis ( :rumenko: ) na drugaciji nacin. Period samoce cesto moze da pomogne coveku da shvati sta zaista zeli, a sta ne zeli od zivota. Ja sam bila sama nekoliko godina nakon loseg ljubavnog iskustva i tada sam naucila dosta tog ao sebi (znam da zvuci kao fraza).

Nisi jedini koji ima tih problema. NISI jedini koji ima neuspeha kod devojaka.

Navar,dok citam sta pises,pocinjem da razumem Vladu iz Beograda..takodje lika koji apstinira dugo i misli da su zene zlo.Taj se okrenuo veri i utehu nalazi u tome.Inace,ja ti rekoh koju stranu unapred da treba da potrazis STRUCNU pomoc :(
Na forumu neces resiti svoj problem.
Jedino ako se na nadas da ce neka da ti se javi da te razuveri...sto i mislim da je igra koju igras..
Inace,ne mogu da verujem da mozes stvarno da tvrdis ivakve stvari koje tvrdis...da su sve zene sa kojima si ti bio pogresne zle i opake..
Mozda problem lezi malo dublje ...(detinjstvo,tvoja porodica)..
Strucno lice ce znati kako da ti pomogne..

i inace jedan od uzroka mojih neuspeha je i moje tretiranje zena kao sebi ravnih ljudskih bica..to kod zena ne pali sem ako zelisa da imas prijateljicu..ali ne i devojku..u svakom slucaju sex je iskljucen..to nije patrijarhat vec neprilagodjenost zena savremenim uslovima zivota..pa i dalje zene u 21,veku padaju na ista poonasanja muskarca na koja su padale i pre 2000 godina..

jednakost podrazumeva i jednake sanse i jednaku odgovornost..a ovo poslednje zene ne zele da prihvate..

Ne znam koliko godina imas, i odakle si, posto bi to bili neki preduslovi da dam svoj komentar na ovo citirano.
Posto ne znam, dacu uopsten komentar - ne vidim zasto razmisljas o svojim neuspesima? zbog cega? sta toliko analiziras? i sve po principu kadija ti sudi kadija te tuzi....za ovu pricu, mislim da je Tab rekao, ti treba psihijatar, problem sexualnosti je jako slozen i osnova svakog coveka....znas ono teorija Libida, Frojd i tako to.
Ako mislis da kopas rupu i da je zatrpavas (ti sam) onda nista neces uraditi, i gubis energiju ovde sa nama...nadji si spas

kad lupis onda bas lupis..uzas jedan..ajmo ispocetak sa 1000 starnica price

matori ja sam skoro svaki dan po gradu..kad nisam na poslu ili na forumu napolju sam..utakmice ne gledam ..a za promenu bi da malo zivim sexualnim zivotom..znas..jer mi je muka od apstinencije..ako sto mi je mnuka od svega navedenog o emociajma..jer to je sve vezao jedno sdrugim..podvuceno je takodje problem..takodje realan problem..nema ljubavi nema sexa nema niceg..ali kao sto rekoh ajde opet 1000 stranioca da pocnem da crtam ..

U stvari hoces da ti skupimo 50e, pa ako si u BG da ides, tamo imaju agencije, sredis to, pa posle kad nadjes "srecu" u tome, da se vratis i kukas o onom sto te zapravo muci.
A zapravo, ni to ne moras, ako cemo vec.... :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back