Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
nisam izabarao ja ovaj stav u tome i jeste problem..
i sta radite? jos me dublje u njega gurate? zaisat dobronamerno![]()
Ниси га изабрао???

А ко одлучује уместо тебе?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam izabarao ja ovaj stav u tome i jeste problem..
i sta radite? jos me dublje u njega gurate? zaisat dobronamerno![]()
ama ja sam proveo godine ptrazeci greske u sebi..jedno vreme sam mislio da sam ja greska..itd itd..kroz sve te faze sam prosao..
i koliko puta trebam da ponovim vise..ne mrizm ja ceo svet..ali sta trebam? da mrzim sebe..da se ukopam u krivici koju nisam mogao da nadjem u sebi.,.
ako nesto ne funkcionise..ja sam uvek i prvo tragao za krivicom u sebi..pitao sam se gde sam pogresio..sta sam uradio pogresno..
ja nisam savrsen..i kao i svako drugo ljudkso bice nisam operisan od gresaka..
sta ti mislis koliko sam ja radio na sebi da ispravim neke greske koje su na kraju ispale da nisu greske ni bile..
i tako ispostavi se da je neko moje ponasanje odbojno neka uverenja pogresna..ja krenem da ih odstranjuem i usvajam nova..pa se posle 6 meseci ispostavi da su ta nova uverenja i novo ponasanje takodje pogresni..i ne da me nisu pomakli s mrtve tacke vec jos unazadili..
govorim o vasim savetima odavde..niste vi prvi koji su mi davali takve savete..kros sve sam ja to prosao..sa porazavajucim posledicama po sebe..i vi me sada savetujete da ja trebam da ponovo usvajam nesto sto sam ranije usvajao i pokazalao se katastrofalno po mene..ali zaista
![]()
ali zar ne treba i da se postuje i moje pravo na izbor m?Nije. To ti pricham konstantno.
Nije ni greshka ni problem Niti ima krivca.
Kada prestanesh da razmishljash o toj, sasvim obichoj situaciji u tim terminima, reshio si problem
Jer on ne postoji. Pravish ga sam sebi.
Razumem frustraciju zbog uchestalog odbijanja. Razumi pravo na izbor.
pa nisam ga ja svojevoljno slobodnom voljom izabrao..
znam ja kuda vodi bolje od tebe..
kako ne shvatas da meni nista vise nije preostalo osim nekog cuda..koje se ne desava naravno
ali zar ne treba i da se postuje i moje pravo na izbor m?
ja sam ispostovao svacije pravo na zibor..ali niko nije ispostovao moje pravo na izbor o tome se radi..valjda i ja imam ista ta prava da biram zar ne..da biram osobu koja mi odgovara..ili mozda ja nemam prava da biram ..![]()
frustracija apstinencija i ogorcenje odlucuju umesto mene sad..ja vise ni o cemu ne odlucujem..a kad se ova tema zazvrsi izgleda da nista vise u meni nece ni ostati osim ta tri navedena..Ниси га изабрао???
А ко одлучује уместо тебе?
ali ja to nisam trazio ..ja to sada trazim..do pre nekog vremena nisam tako razmiljao kako ti sad pokuavas da predstavis..Ko zna koliko si chuda oterao zzmurechi pred realnoshchu....koliko zzena je moglo da te voli da si ti voleo njih, makar malo, trunchicu umesto shto si samo trazzio seks i zadovoljenje svojih potreba.
kakvu kartu?@Navar, a ja ti jos predlozila da bacis kartu na talon, pa da je pogledam..........ali ti nikako, a niko te ne tera da verujes.
jesu li..? da li je bilo takvih m? sta mislis?Imash pravo da birash....i da razumesh ako nisi biran
edit: kao shto razumeju i sve one zzene koje ti nisi odabrao, a mozzda su birale tebe....
kakvu kartu?![]()
jesu li..? da li je bilo takvih m? sta mislis?
ja snam sta mi valja ciniti ali ne znam kako da to i ostvarim..u tome je stvar..Navar,
Trebalo bi da dobro razmislis i smislis sta zapravo zelis. Za pocetak, sta zelis sad, a posle i sta zelis u buducnosti.
Ok, sad hoces bilo kakav kres jer si zagoreo. Shvatili smo. Ali zar nisi bas to imao i to te je i smorilo?
to ostaje otvoreno..meni je to pitanje samom otvoreno vec godinama i nemam odgovor..Ne znam, idem ja na svadbu sad...on izabrao nju ona njega...nechesh verovati...i to se dogadja...a zashto tebi ne, to ostaje otvoreno pitanje, da li je uzrok u tebi ili svima ostalim....
frustracija apstinencija i ogorcenje odlucuju umesto mene sad..ja vise ni o cemu ne odlucujem..a kad se ova tema zazvrsi izgleda da nista vise u meni nece ni ostati osim ta tri navedena..![]()
da zivim u USA nikad ne bih ni dosao do ovog stanja..vec naprotiv..Sva sreca pa ne zivis u USA... Kad te tako citam, sve vise mi licis na idealnog kandidata za upad u neki trzni centar i masakr motornom testerom...
Brbbbbrb, podilazi me jeza od tebe...
Odoh sa teme...
znaci kad ja oterma u pm drugaricu jer mi takav odnos ne odgovara ja sam odvartan..kad ona mene odbije jer joj ne odgaovara odnos koji ja zelim da ostvarim opet sam ja odvartan..hvala niste trebali takve komplimente..evo stidim seAha... pa sta znam, pricaju "neki" da ima tamo nekih "radodajki" koje muskarci mrze, ukljucujuci i tebe. Navodno, svako zna broj bar neke "qrve".
Ne znam sta da ti kazem...
Ocajnicki trazeci seks obicno ga i ne nadjes.
Nego su ti i te drugarice bezobrazne, kao, druze se sa tobom a nijedna nece da ti pomogne.
(sala, sala)
pri tome si zaboravila da dodas i sve osude koje se prosipaju uvrede podsmeh itd itd..uz sve to nisam ja hteo da zivim ovako ..i sad se upinjem da se oslobodim ali se osecam ko sizif..i svaki pokusaj izbavjenja me dublje baca u kal..zivi pesak..Овако не иде, видиш и сам. Вртимо се у зачараном кругу на 1000 страница.
Навар, нећеш наћи овде решење за свој проблем.
Твој живот сасвим склизнуо из твојих руку и сам нећеш успети да се извучеш и избориш, у фрустрација и огорчење су завладали тобом и да не можеш да им се одупреш.Тужан си, бесан си на све око себе, огорчен си...ниси у могућности да прихватиш туђе сугестије, немаш снаге да се сам избориш са свиме што те је снашло и што те вуче св дубље и дубље, свет доживљаваш као непријатељско место... Јасно ти је да ово на форуму ничему не води.
Сад тек видим је колика је дубока тама у којој се налазиш, колико си тужан и беспомоћан, и да не видиш излаз. То ти је што ти је. Твој живот је једна страшна траума. Не бих волела да сам на твом месту. Свака ти част како си издржао све те године без љубави, без секса, без лепе речи, без туђе наклоности...
Стварно је страшно и, верујем, врло болно, живети тако као што ти живиш све ове године.![]()
a za sta me ti smatras m? da bih ja bio sposoban da recimo siluje neku curu..daj bre sad me stvarno vredjas..hvala na komplimentuP.S. Reshi problem seksualnih frustracija. Vodi rachuna da to bude sa osobom koja pristaje na to. Obzirom da je hitno, morachesh da platish za seks. Sve ostalo bi bilo ozbiljna kriminalna radnja.
Kada to obavish, dodji da vidimo shta dalje.
pri tome si zaboravila da dodas i sve osude koje se prosipaju uvrede podsmeh itd itd..uz sve to nisam ja hteo da zivim ovako ..i sad se upinjem da se oslobodim ali se osecam ko sizif..i svaki pokusaj izbavjenja me dublje baca u kal..zivi pesak..
e sad mi reci jesm li ja jedan obican slabic?