koliko nam raste cena

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dosle 2 moje komsinice koje su tad isle u gimnaziju kod mene na more...odmah nasle momke i pocele da me kuliraju...i tako sede one sa tim momcima i jedan od njih me pita koji sam razred a ja slazem da idem u gimnaziju ...njih 2 pocnu da se smeju a oni su me od tada stalno zahebavali i zvali gimnazijalka... nikad im to necu zaboraviti hebali ih momci guske nelojalne

ta plava je baksuz, nagovorila me da idemo u dubrovnik a tamo mozes da ides samo ako se pravis da nisi srbin i pricas engleski...ako se zeznes i progovoris ekavski provedes se kao ja umalo da se pobijem sa konobarom... dobro da smo ostale samo 1 dan inace sad ne bih kuckala na forumu udavila bi me naka sobarica na spavanju:sad2:

Pa preci tih priceva i grofova su bile sjecukese i bitange .
Kod uspinjanja na vrh ima vise faza !:rotf:

О, да, било је ту разноликог шљама и криминалаца, али то је исто као и са револуционарима Новог века. Стим што су ови нововековни остали абаџије, дунђери и сл. са борачким пензијама.
Они малобројни нпр. владари из историје - просвећени апсолутисти учинили су много за човечанство.
Капирам да је нека интерна завитланција овде помињање грофова и принчева. Полазимо од малог човека и његовог угледа.
Мишковић никад неће имати углед, никад се исти ни није мерио материјалним. И у титулама се зна како је ко постао што је постао, који потомак је био недостојан и ост. сранија од све те приче о пореклу. Часан човек нема потребе да купује свој углед, не пада му на памет, На такве сам мислио. Не на неке са породичним грбовима и новокомпоноване трагаче за тетком из Галиције лол..

Eto, ja mogu iz iskustva da kažem da forumaši nisu nužno impotentni, glupi, masni, debeli, nevini i sl.
Bar ovaj moj nije
Mislim da me dosta njih mrzi što sam "zarobila" jednog od boljih

nek mi ne zameri forumasica ciji sam post citirala sa jedne druge teme, sto mi je njen post bio okidac za postavljanje nove..

jedan moj drug, drzavljanki sumnjivog morala koju je pridomio, dize cenu tako sto njeno poreklo povezuje sa poreklom kraljevske porodice zemlje iz koje je dosla..reakcije koje izazove su svakakve, samo nisu divljenje..

na nekim zajednickom aktivnostima upoznam momka koji je tek sa skinutom majicom privukao paznju na sebe..ono sto je upalo u oci je ogromana tetovaza malteskog viteza..na pitanje zasto je bas to istetovirao, dobijem odgovor da mu je to predak..

jel dizete cenu sebi ili onima oko sebe da bi ste se osetili vrednijim?

nikada ne lazem da bih sebi digla cenu
al' umem da precutim neke ne bas pohvalne stvari o sebi, da bih digla cenu
jel se i to racuna?

Па нема очигледних неких ствари које могу да се прикрију.
Ако се прећути неважно, није страшно.
Типа, немам искуства у неком послу, а баш ми је стало да будем у тиму и онда се провучем. То је ОК.

Back