koliko nam raste cena

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.232
Eto, ja mogu iz iskustva da kažem da forumaši nisu nužno impotentni, glupi, masni, debeli, nevini i sl.
Bar ovaj moj nije
Mislim da me dosta njih mrzi što sam "zarobila" jednog od boljih

nek mi ne zameri forumasica ciji sam post citirala sa jedne druge teme, sto mi je njen post bio okidac za postavljanje nove..

jedan moj drug, drzavljanki sumnjivog morala koju je pridomio, dize cenu tako sto njeno poreklo povezuje sa poreklom kraljevske porodice zemlje iz koje je dosla..reakcije koje izazove su svakakve, samo nisu divljenje..

na nekim zajednickom aktivnostima upoznam momka koji je tek sa skinutom majicom privukao paznju na sebe..ono sto je upalo u oci je ogromana tetovaza malteskog viteza..na pitanje zasto je bas to istetovirao, dobijem odgovor da mu je to predak..

jel dizete cenu sebi ili onima oko sebe da bi ste se osetili vrednijim?

Poslednja izmena:
a sta da radimo mi koji imamo cuvene pretke?
ne dizem,al ako sam bas pitana,volim da se pohvalim,pa ne stidim ih se
al nisi to pitala :zag:

nisam :lol:
pitala sam za one koji izmisljaju vezu sa precima koji im nisu u rodovniku..

a vasa plava krv je plava krv..eto, koliko dugo smo na forumu, a ja sem tvoje plave kose nisam mogla ni da naslutim da imas veze sa habsburskom monarhijom..jel oni? ;)

Da li mislis da ce oni bas tako da se javno natrte i da kazu da izmisljam veze koje u rodovniku nemam i sve to zato sto sam iskompleksiran pa tako sebi dizem cenu :)? Ne razumem?

pa dobro, ne moraju oni..
ajde mi da ih malo analiziramo u nedostatku novih tema na forumu.

kako reagujete na takve cinjenice koje vam neko saopsti, a veze sa realnim nemaju i kakav je vas odnos prema takvim osobama?
svi mi imamo mane.daleko od toga da smo savrseni.
koliko neki vas dobar odnos sa takvom osobom moze da poremeti takva prica koja se ponavlja..

nisam :lol:
pitala sam za one koji izmisljaju vezu sa precima koji im nisu u rodovniku..

a vasa plava krv je plava krv..eto, koliko dugo smo na forumu, a ja sem tvoje plave kose nisam mogla ni da naslutim da imas veze sa habsburskom monarhijom..jel oni? ;)
pa nije:)
al jel prilika da kazem da je jovan mikic spartak bio rodjeni brat moje bake
i da je moj deda bio osnivac veterinarskog fakulteta u beogradu
i da je moja prabaka bila umetnica koja je zivela u parizu,prosle godine su neki njeni radovi bili izlozeni u beogradu
i tako...
jednom mi je mama rekla da vodimo poreklo i od spanaca,nije da to nisam koristila u pubertetu
al to bas nije dokazano :lol:

Eto, ja mogu iz iskustva da kažem da forumaši nisu nužno impotentni, glupi, masni, debeli, nevini i sl.
Bar ovaj moj nije

nek mi ne zameri forumasica ciji sam post citirala sa jedne druge teme, sto mi je njen post bio okidac za postavljanje nove..

jedan moj drug, drzavljanki sumnjivog morala koju je pridomio, dize cenu tako sto njeno poreklo povezuje sa poreklom kraljevske porodice zemlje iz koje je dosla..reakcije koje izazove su svakakve, samo nisu divljenje..

na nekim zajednickom aktivnostima upoznam momka koji je tek sa skinutom majicom privukao paznju na sebe..ono sto je upalo u oci je ogromana tetovaza malteskog viteza..na pitanje zasto je bas to istetovirao, dobijem odgovor da mu je to predak..

ne dižem cenu...što bi dizo cenu...to je neukusno, kontraproduktivno...a i da jeste, ja to nebi jer mi to odvratno...i ne samo njoj da ne dižem, nego i sebi...misim zar neko očekuje da će neko nešto loše da kaže o osobi sa kojom deli dobro i zlo...

a koja je ta forumaljka i koji je taj forumer ako nije tajna...?

Bar ovaj moj nije

Могу ја да истетовирам и ону ствар од Распућина и да кажем да нам је то генетски :)) ужасавам се таквих особа...добијем оспице...

pa dobro, ne moraju oni..
ajde mi da ih malo analiziramo u nedostatku novih tema na forumu.

kako reagujete na takve cinjenice koje vam neko saopsti, a veze sa realnim nemaju i kakav je vas odnos prema takvim osobama?
svi mi imamo mane.daleko od toga da smo savrseni.
koliko neki vas dobar odnos sa takvom osobom moze da poremeti takva prica koja se ponavlja..

Sa takvom osobom moze sasvim da mi se poremeti odnos :) toliko da ga vise ne bude...Nacelno ne volim lazove, a pogotovu ne rezisere tih jeftinih melodrama, i pitam se uopste gde nalazite takve likove :).

i da je moja prabaka bila umetnica koja je zivela u parizu,prosle godine su neki njeni radovi bili izlozeni u beogradu
i tako...
jednom mi je mama rekla da vodimo poreklo i od spanaca,nije da to nisam koristila u pubertetu

pa jeste prilika..sto nije :lol:

ne dižem cenu...što bi dizo cenu...to je neukusno, kontraproduktivno...a i da jeste, ja to nebi jer mi to odvratno...i ne samo njoj da ne dižem, nego i sebi...misim zar neko očekuje da će neko nešto loše da kaže o osobi sa kojom deli dobro i zlo...

a koja je ta forumaljka i koji je taj forumer ako nije tajna...?

nemam pojma di, a ne mogu da kazem da me bas nesto posebno interesuje..
ja sam ti operisana od traceva i u rl, a tek na forumu da ti ne pricam..uvek sve poslednja saznam..:)

i tako...
wow...:eek:
oduvijek mi je nešto govorilo da ste Vi plave krvi...ne persiram ja Vama izgleda zabadava...odma se vidi...:flert:

Sa takvom osobom moze sasvim da mi se poremeti odnos :) toliko da ga vise ne bude...Nacelno ne volim lazove, a pogotovu ne rezisere tih jeftinih melodrama, i pitam se uopste gde nalazite takve likove :).

a vidi sad - te osobe inace su sasvim ok..sem te male falinke koja ih tera da za sebe vezuju takve price ne bi li sebi digli cenu..
sanse nema da m objasnis da upravo time rade drugo.
i nisu za izbegavanje jer su ok ljudi..
al ih ebe razvijena masta samo tako..:aha:

a vidi sad - te osobe inace su sasvim ok..sem te male falinke koja ih tera da za sebe vezuju takve price ne bi li sebi digli cenu..
sanse nema da m objasnis da upravo time rade drugo.
i nisu za izbegavanje jer su ok ljudi..
al ih ebe razvijena masta samo tako..:aha:

ti koji hvališu druge su po mome sudu skloni uvlačenju u guzicu...generalno...a stakvim neželim imat ništa u životu...dobro, ako se desi kataklizma pa budemo djelili pećinu, onda bi moro...

Back