Koliko mrzite muskarce?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Han Pritcher

Elita
Banovan
Poruka
16.622
Sudeći po temama na ovom podforumu, komentarima i anketama, mogu samo doći do jednog zaključka: zene su jako isfrustrirane, povređene i uglavnom mrze muskarce.

Da li spadate u tu ekipu i, ako da, koliki je tačno nivo mržnje na skali od 1 do 10, s tim da je 10 ultramega mržnja najvišeg nivoa!

Hvala

Ja i nisam neki svaler.Dosta mi jedna zena.A nikako nemam utisak da forumasice,vecina mrze muskarce.Ima tu i tamo poneki namcor,ali su to mahom mlade bubuce misice Srbije ili pripadnice politickih NVO.U svakom zitu ima kukolja.

a sto nisi svaler, i sto ti je dosta samo jedna zena to je ono o cemu razmisljam. mora da je dzizus u pitanju.
sad sam u velikoj dilemi.

Sudeći po temama na ovom podforumu, komentarima i anketama, mogu samo doći do jednog zaključka: zene su jako isfrustrirane, povređene i uglavnom mrze muskarce.

Da li spadate u tu ekipu i, ako da, koliki je tačno nivo mržnje na skali od 1 do 10, s tim da je 10 ultramega mržnja najvišeg nivoa!

Hvala
Ma 15... posebno ako ne može da im se digne...
Hbte... ala je reč "frustriran" postala popularna... skoro da zamenjuje ostvarivanje u ulozi majke..:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back