Koliko mozete biti racionalne ?

Dakle zene - devojke , sta pre birate muskarca koji mirise na nevolju , ali vam odgovara fizicki i osecate neku privlacnost , povezanost , ili ste pak dovoljno usavrsili samokontrolu da gledate svoj interes po cenu svega (znaci bez rizika, avanture). . . ?

Cudno postavljeno pitanje...

Osecamo fizicku privlacnost .. i neku povezanost ? :think:

To su dve potpuno razlicite stvari ^^

Da , jesu dve razlicite stvari , ali zasto ne bi mogle da idu jedna uz drugu :) Dakle i fizicku i psihicku privlacnost ( da uprostim ) .

Ako je decko problematican, necu se osecati dobro sa njim, i pored njega...
bez obzira koliko dobro izgleda.

Intuicija je najvaznija u tome da li se lepo i bezbedno ili lose osecamo pored nekog....

Moze da bude fizicki atraktivan, ali ako me intuicija uznemirava.. nece mi biti lepo pored njega. :)

Ako je decko problematican, necu se osecati dobro sa njim, i pored njega...
bez obzira koliko dobro izgleda.

Intuicija je najvaznija u tome da li se lepo i bezbedno ili lose osecamo pored nekog....

Moze da bude fizicki atraktivan, ali ako me intuicija uznemirava.. nece mi biti lepo pored njega. :)

Ovo je pretpostavka , jer znamo da u takvim stvarima stvari stavljamo uglavnom na "vagu" i ne preseca se to bas tako lako :)
Na klasicnom primeru , mozes da mislis da je neko varalica , zenskaros , a da ti bude lepo sa njim , da provodite kvalitetno vreme , a da u isto vreme sumnjas , mada nemas dokaze :)
Eto dobar uvod za temu :)

Ovo je pretpostavka , jer znamo da u takvim stvarima stvari stavljamo uglavnom na "vagu" i ne preseca se to bas tako lako :)
Na klasicnom primeru , mozes da mislis da je neko varalica , zenskaros , a da ti bude lepo sa njim , da provodite kvalitetno vreme , a da u isto vreme sumnjas , mada nemas dokaze :)
Eto dobar uvod za temu :)

Znam na sta mislis.... Ne upustam se u vezu sa ovakvim standardima.
Suvise losih elemenata za mene. :)

To su kompromisi..a ja ih ne pravim sa losim osobama.

To je od devojke do devojke drugacije ;)

Dakle zene - devojke , sta pre birate muskarca koji mirise na nevolju , ali vam odgovara fizicki i osecate neku privlacnost , povezanost , ili ste pak dovoljno usavrsili samokontrolu da gledate svoj interes po cenu svega (znaci bez rizika, avanture). . . ?

ovo neko pitanje vezano za ...hormonalni status? :lol:
zaebanciju na stranu, ljudi u razlicitim fazama zivota biraju razlicite partnere tj preferencije nam se mijenjaju
sto se mene tice
karakter mi je onako...medvjedji; ne diras me, ne diram te...mogu hibernirat mjesecima...godinama pa onda zavalit nekom shamarcinhu
samo zato sto se nije sklonio kad je lijepo receno od strane..med...mene
elem, takve i partnere biram; ne volim nervozne i sitnicave ljude
meni sve uglavnom ravno
i ti "opasni" me nisu zanimali ni kad sam bila klinka

Prvo, sve je rizik...dzaba procena, interes, ljudi ne dolaze u paketu sa garancijom.
A za tip..Khm...ne znam.
Do sad sam 2 puta gadno pogresila u proceni...
Fini, pa ispali manje fini...pa mozda da probam sa nekim ko mirise na nevolju...
Shalu na stranu...slicne sebi. Neka i manjka strasti, ali da ne manjka postovanja.
Strast za instant varijante ok, postovanje za duze staze...

U razlicitim zivotnim periodima biram razlicite zivotne partnere. Ako mi odgovara fizicki + psihicki (ako to podrazumevas pod povezanost) onda je to to... Mada i sta znaci "mirise na neku nevolju"... Ne bih bila sa krimosom...

Generalno nisam sklona rizikovanju jer mi se obilo o glavu.

Znam tacno sta ne zelim. I takav me nece ni privuci. Kod ostalih je energija primarna. Ili zaklecaju kolena ili ne.

ne razumem zasto ovaj prvi mora da mirise na nevolju? pa ima valjda normalnih privlacnih muskaraca koji nisu problematicni :lol:

zena i racio... ne bih se bash kladio
Tacno tako:lol:
Jbga, mi smo od hormona satkane..dominira estrogen..za racio je potrebno mnogo samokontrole..
a na temu - ne privlace me manijaci, znaci takav problem nece da iskrsne..
sad, da li biram pre zenskarosa koji me hemijski jako privlaci ili smernog odanog (takvih nema) muskarca sa kojim nemam hemiju - nisam u velikoj dilemi uopste..

Probala, lupilo me po sred čela i više se tako ne bih igrala. Nije vrijedno.
Sasvim dovoljno ima uzbudljivih, privlačnih muškaraca koji mirišu na uživanje a ne nevolju.

Ni jedno ni drugo nije dobro ali ove druge na duze staze vise nayebu.
I takvih ima mnogo vise+ izigravaju neku cednost i postenje

ne mogu i nikad nisam birala raciom. vazda bila emocionalni frik, zanesenjak i idealista, recju budala: )) i desila mi se "muska nevolja" i opet se nisam previse opametila...ali sad, kako sam jel matorija, i dalje mi se racio u tom smislu nije nesto narocito nabildao, ali zato jeste intuicija.
sada sam oprezna, to je sve:)

Back