Koliko memorije?

Pa kazem ti da ta logika ne pali. Jer ta igra uzme 600 i zajedno sa OS (ako nije Vista) uzme 850, znaci 1gb bi trebalo da je vise nego dovoljno a on eto kaze dobio 10 frejmova sa 2gb.

nemoj da seresh toliko :shock:!!! sad sam igrao Crysis i zauzima memoriju u zavisnosti od situacije npr kada imash VELIK pogled meni zauzima ~900MB... znachi treba josh... :|

Meni trenutno sistem jede 370mb ako izuzmemo firefox, a imam samo Nod32 u pozadini od programa.
Sto se tice crysisa, u pravu je Strajo. Sve zavisi od trenutne situacije na ekranu.

I to sto pricate o tome "koliko jede OS" uopste nije merodavno. Prvo, XP ce raditi u punoj snazi kada ima na raspolaganju 2gb memorije. I on jede 2x vise memorije kada imas toliko u odnosu na kada imas 1gb.

Meni trenutno sistem jede 370mb ako izuzmemo firefox, a imam samo Nod32 u pozadini od programa.
Sto se tice crysisa, u pravu je Strajo. Sve zavisi od trenutne situacije na ekranu.

I to sto pricate o tome "koliko jede OS" uopste nije merodavno. Prvo, XP ce raditi u punoj snazi kada ima na raspolaganju 2gb memorije. I on jede 2x vise memorije kada imas toliko u odnosu na kada imas 1gb.

Widis to nisam znao...

Back