Koliko ljudi (15-30 godina) nikada nije imalo vezu?

Sada nešto razmišljam, uzeo sam likove koje poznajem iz osnovne jer su oni iz mog mesta. Za više od pola njih nikada nisam čuo da su imali neku devojku...

Šta mislite koliko ljudi (15-30) zapravo nikada nije imalo vezu? Čini mi se da žene mnogo više veza imaju od muškaraca.

Ja znam bar dve ribe sto do tamo 24 tako nesto nisu ni imale veze nista,dalje na znam sta se desilo jer se ne druzimo vise..Znam lika sto je tek prosle godine imao prvi keks,a bese mu 28.Al generalno znam da stalno tupim al msm da elektronika i udobnost otudjuju,ranije su se ljudi vise druzili i bili prisiljeni da izadju medj zive i da rade nesto...

s druge strane znam i ribu koja je zapatila bebce ranije...

Znas sta mislim msm da je sve to onako malo krenulo u krajnosti s jedne strane imas posledicu nemastine izrazenu kroz sorc na pola dupeta na splavu u sve vecim kolicinama,a sa druge strane kao posledicu uljuljkanosti koju moderna tehnologija(et prevelika podrska rod.) donosi imas ljude koji se zatvaraju u cetri zida i ne komuniciraju a time i manje izlazu zivotnom iskustvu...

- - - - - - - - - -

I dalje je naravno najveci broj onih normalaca ....AL ovih ekstremnijih primera je ranije bilo manje...

Nego od kog si se ti kopirao i koje su voje muke?:lol:
Upade Kejv..
- - - - - - - - - -

prva veza brak a na svadbi stomak do zuba

E ima i toga al uglavnom nije prva veza,al me to uvek nerviralo kao napupao sam te aj se uzimamo....Msm ok mi je kad su ljudi ionako vec to negde na daljem putu planirali,al me nervira kad je samo dete izgovor...
Inace da nema beba opao bi broj svadbi za 50% :lol:

Znas sta mislim msm da je sve to onako malo krenulo u krajnosti s jedne strane imas posledicu nemastine izrazenu kroz sorc na pola dupeta na splavu u sve vecim kolicinama,a sa druge strane kao posledicu uljuljkanosti koju moderna tehnologija(et prevelika podrska rod.) donosi imas ljude koji se zatvaraju u cetri zida i ne komuniciraju a time i manje izlazu zivotnom iskustvu...

- - - - - - - - - -

I dalje je naravno najveci broj onih normalaca ....AL ovih ekstremnijih primera je ranije bilo manje...

drzanje za ruke setnja poljubac to moglo cak i devedesetih dobro ne kao pre toga al zamrlo u zadnjoh 20 godina skroz
nesredjene finansije,pritisak te vodi ili u jednu ili u drugu krajnost
kome onda da glumis normalu,nema potrebe

Sada nešto razmišljam, uzeo sam likove koje poznajem iz osnovne jer su oni iz mog mesta. Za više od pola njih nikada nisam čuo da su imali neku devojku...

Šta mislite koliko ljudi (15-30) zapravo nikada nije imalo vezu? Čini mi se da žene mnogo više veza imaju od muškaraca.

e i sta msilis pod vezom samo ozbiljnu poravu,ili racunas i kratke varijacije,ili kres kombinacije itd itd..?

Nego od kog si se ti kopirao i koje su voje muke?:lol:
Upade Kejv..
- - - - - - - - - -

E ima i toga al uglavnom nije prva veza,al me to uvek nerviralo kao napupao sam te aj se uzimamo....Msm ok mi je kad su ljudi ionako vec to negde na daljem putu planirali,al me nervira kad je samo dete izgovor...
Inace da nema beba opao bi broj svadbi za 50% :lol:
do daljeg puta bi se to urusilo ko kula od karata

drzanje za ruke setnja poljubac to moglo cak i devedesetih dobro ne kao pre toga al zamrlo u zadnjoh 20 godina skroz
nesredjene finansije,pritisak te vodi ili u jednu ili u drugu krajnost
kome onda da glumis normalu,nema potrebe

Ja ti pricam da je najveci borj ljudi s normalnim razvojom ono udju u pubertet zveknu se prvi put tamo u 16 nastave dalje imaju par veza i vencaju se tamo posle 30te..To ti je prosek u Srbiji...

- - - - - - - - - -

do daljeg puta bi se to urusilo ko kula od karata
Pa ti si pozitivniji od mene:hahaha:

Ja ti pricam da je najveci borj ljudi s normalnim razvojom ono udju u pubertet zveknu se prvi put tamo u 16 nastave dalje imaju par veza i vencaju se tamo posle 30te..To ti je prosek u Srbiji...

ja sam se sa trojicom druzio ili vise od toga sto nisu imali vezu tu negde do 30 posle prestao da pratim
e sad devojke su nesto druga praksa za takve primere kod njih ne znam

Znaš lično nekoga ko nije bio ni u kakvoj vezi,šemi, relaciji? Ja sam ikada znala samo jednu devojku koja se nije poljubila do 21. onda se zaljubila u kolegu koji je gej i potpuno pogrešno tumačila sve vezano za njega... i tako.... posle je nekkao bila "ko puštena sa lanca" što ne bi bilo toliko strašno da joj je "takva priroda" nego se eto, kao nekome inatila, dokazivala, izvodila besne gliste i pravila budalu od sebe..

Zenu ne znam nijednu, mislim da devojke lakse ulaze u veze dok kod muskaraca prosto ima onih koji menjaju na mesecnom nivou a ima i onih koji nikada nisu imali tj sumnja se da nisu jer nisu nikada vidjani sa devojkom. Razlog je najcesce sto su ocekivanja daleko veca od muskarca danas, ima ih mnogo vise nego zena do 40 god i jos ukoliko imaju bilo kakva ocekivanja pa traze devojku koja ima izgled itd onda postoje sanse da ne ostvare vezu.

Back