Koliko košta navodno rušenje Vučića?

Poruka
19.968

Čas su milijarde, čas stotine miliona evra: Koliko košta navodno rušenje Vučića – zavisi od toga kakav mu je dan​

Piše predsednik Srbije Aleksandar Vučić knjigu, kaže, kako je pobedio neke "obojene" revolucije, a istovremeno mesecima već "lansira" razne brojke o novcu koji je navodno uložen u njegovo rušenje. Isto navode i pojedini pripadnici Srpske napredne stranke. Od toga da je u "njegovo rušenje" uloženo na stotine miliona evra - iz njegovih "redova" se tako čulo da je za 12 godina dato 700 miliona - do toga da sam Vučić u poslednje vreme tvrdi da su u proteklih 10 godina uložene čak tri milijarde evra. Inače, predsednik Srbije od 2021. godine, u zavisnosti od situacije, čas pominje milijarde, čas stotine miliona, kako mu kog dana odgovara.

Predsednik „zaboravio“ na saradnju USAID i srpske vlasti, kao i na Anu Brnabić u Upravnom odboru NALED-a

https://n1info.rs/vesti/cas-su-mili...usenje-vucica-zavisi-od-toga-kakav-mu-je-dan/

1740257442898.jpeg

https://www.dai.com/news/ten-years-and-counting-serbia-local-economic-development-association-throws

ПредводниК обојене револуције је раскринкаН .... Гуја у редовима СНСа

Ana-Brnabi%C4%87.jpg
Ana-Brnabi%C4%87.jpg
Ana-Brnabi%C4%87.jpg
pa ako su je punili ovi sto izazivaju obojene, onda je sve jasno

jel danas mi od usaid-a dobijamo pare za obojenu, ili za otpor? ja ne, a brnabu su punili, i sa aljekom je napravila obojenu revoluciju, a mi je ne pravimo... mi nemamo para ni za crno-belu, da smenimo sistem

Nemojte karikirati priču kada i sami ameri kažu da je usaid finansirao te stvari po svetu.Sad ispada da ameri lažu a vi ste bolje obavešteni od njih.
ko karikira?
jel ce sns sam da se javi i kaze evo nas su finansirali?

ups, pa vec su se hvalili da jesu, i sta tebi tu nije jasno?

imas dokaze crno na belo,a vucic gde su njegovi dokazi da su studenti finansirani?

Значи имамо два питона

Пленум се досада безброј пута огласио поводом покушаја узрпирања протеста од стране разних параопозиционих група

који су у крајњој истанци преко УСА повезани са СНСом

Пленум се оградио и од Маринике и Милоша .. и свих

https://www.politika.rs/sr/clanak/6...ciramo-se-od-24-casovne-blokade-mosta-slobode

ako vec branis brnabu, red je da nam kazes sa cim, sta je ova slika, sta dokazuje? iz koje je ovo godine. po frizurama reklo bi se da je prosli vek
znas li ti kako je brnaba dosla na poziciju premiejra i ko je ona ?

ona je bila devojka predraga malog. rodjenog brata sinise. volela je provod, pare...
Posle nekolko godina predrag ju je ostavio, ona s preobrazila u lgbt i prekinula odnos sa muskarcima.

kada je vucic dosao na vladt pa i andrej, pozvali su svoju bracu od rodjene tetke poa mami sinisu malog i predraga.

predrag je potom doveo bivsu devojku , bila je odlicna za mesto premijera

hrvatica- da se dobije na multi kulti , toleranciji i toj prici kako srbiji to ne smeta i da vlada zbog toga bude simpaticnije gledana u regionu i sire

lgbt - da se zapadu pokaze kako srbija je novom vlascu potpuno promenuta zemlja sirokih shvatanjai velike tolerancije, kako b ise prek otoga uzela naklonost zapada

cetiri brata i bivsa devojka

ana je takodje svog batu oksrkbila, makno je 30ak mil evra samo od info stana...

Mozda ali # Nepomenik nije deo te price
шта год да буде, то нису твоја посла. Надамо се да ће после Вучића да дое неки српски родољуб, по могужству четничких корена. Осемадесет оних који претствују, радо би кренилу на Косово . И могу ти рећи, прилично често узвикују " Догодине у Призрену".

шта год да буде, то нису твоја посла. Надамо се да ће после Вучића да дое неки српски родољуб, по могужству четничких корена. Осемадесет оних који претствују, радо би кренилу на Косово . И могу ти рећи, прилично често узвикују " Догодине у Призрену".
“Cetnickih korena” 🤣🤣🤣 ko Seselj jel ?

Back