koliko kazete istinu vasoj curi bez obzira na sve?

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Ja se sa bivsima ne druzim, ali jedna je blizu mene pa se vidimo. I kad sam se sa njom razisao vrlo brzo (inace mi se to ne dogadja) sam nasao drugu.

A ta bivsa me sisala i kad sam upoznao novu, jednom sam novoj dao (prvi put) da me sisa ali nije to napravila bog zna kako, pa me onda opet sisala bivsa i ovoj novoj sam rekao da me ona sisala, a u principu sam mogao izmisliti da sam se osisao sam. I onda se ta nova na mene naljutila, a ja sam rekao istinu boli me kita i kako je taj dan dosla po mene autom, nije htela sve do njenog stana sa mnom razgovarati i ja je pitam u cemu je problem, a ona je rekla "ma sta ona tebe ima dirati po glavi"? Mislim koja debilana, pa nije mi odrubila glavu ako me osisala, jel nije tako?

I sad koliko vi krijete od zena takve stvari? Ja nikad nista boli me ******, jos cak i volim kad kazem nesto sto ih zivcira.

Ja se sa bivsima ne druzim, ali jedna je blizu mene pa se vidimo. I kad sam se sa njom razisao vrlo brzo (inace mi se to ne dogadja) sam nasao drugu.

A ta bivsa me sisala i kad sam upoznao novu, jednom sam novoj dao (prvi put) da me sisa ali nije to napravila bog zna kako, pa me onda opet sisala bivsa i ovoj novoj sam rekao da me ona sisala, a u principu sam mogao izmisliti da sam se osisao sam. I onda se ta nova na mene naljutila, a ja sam rekao istinu boli me kita i kako je taj dan dosla po mene autom, nije htela sve do njenog stana sa mnom razgovarati i ja je pitam u cemu je problem, a ona je rekla "ma sta ona tebe ima dirati po glavi"? Mislim koja debilana, pa nije mi odrubila glavu ako me osisala, jel nije tako?

I sad koliko vi krijete od zena takve stvari? Ja nikad nista boli me ******, jos cak i volim kad kazem nesto sto ih zivcira.

jel mi ovde govorimo o pravom sisanju ili..?:lol:

Toliko koliko treba da zna ;)

Obicno lazem.Tesko ce ona da skapira sto sam zabalaveo kada sam video da komsinica prostire ves u uskom sorcicu koji joj pojede pola hupeta i sta mi je sve palo na pamet.
Ili da kazem da me nesto mrzi, da necu, da me nije briga. Tj. ne kazem brutalno iskreno, vec upakujem na lepsi nacin.

Mislim moze i to da se kaze, ali ispadnes skotina i dobijes sut kartu.
Ako ne to onda zvocanje, sto nisi, sto jesi.

Ne mogu sa tim da se bakcem, a nisam onaj kalibar da me boli za sve i da kazem "ma ne kenjaj bre vise".

Obicno lazem.Tesko ce ona da skapira sto sam zabalaveo kada sam video da komsinica prostire ves u uskom sorcicu koji joj pojede pola hupeta i sta mi je sve palo na pamet.
Ili da kazem da me nesto mrzi, da necu, da me nije briga. Tj. ne kazem brutalno iskreno, vec upakujem na lepsi nacin.

Mislim moze i to da se kaze, ali ispadnes skotina i dobijes sut kartu.
Ako ne to onda zvocanje, sto nisi, sto jesi.

Ne mogu sa tim da se bakcem, a nisam onaj kalibar da me boli za sve i da kazem "ma ne kenjaj bre vise".
ma ja bi se zabrinula da nije tako,al u svakom sl nije problem tu i tamo da se okrenes za ribom,pa i ribe se okrecu za devojkama:lol:,al problem je kad se to stalno radi to mu dodje nepostovanje samucnika koji te voli:lol:
e sad a jel bi smetalo muskarcima da se ribe okrecu ili komentarisu slatke likove:mrgreen:?

ma ja bi se zabrinula da nije tako,al u svakom sl nije problem tu i tamo da se okrenes za ribom,pa i ribe se okrecu za devojkama:lol:,al problem je kad se to stalno radi to mu dodje nepostovanje samucnika koji te voli:lol:
e sad a jel bi smetalo muskarcima da se ribe okrecu ili komentarisu slatke likove:mrgreen:?

Ma ja to diskretno, kad sam solo, u paru to ne radim nikada, glupo je. Al' zato ne mora da zna koju gledam i sta mi pada na pamet :rumenko: , mislim ne bih ja nista tu uradio, ali musko sam, imam oci, tesko je da ne primetim.
Ja sam bio u situaciji takvoj, i nije mi smetalo, mislim to su komentari tipa "ima lepu kosu, bas mu super stoji" ili nesto tako bezazleno.

Da je nesto eksplicitnije i seksualnije "uh, da mi je ovaj na jedno 15-ak minuta, sta bi mu radila :zper:" onda bi vec proradila ljubomora. Mislim, moze ona da misli to, skroz ok, normalno, zivo bice je, i dok to zadrzava za sebe i ne realizuje ja nemam problema.

ONA zna sve, mozda samo jedno ne,
ali to ce spoznati sama i za NJU
vise tajni i nepoznanica nema.!!!

cekaj cekaj polako,ajde da se vratimo pola veka unazad na pr na onaj nazovimo primitivni vid komunikacije,kad je opcija laganja postala tako popularna i preuzela vodstvo?

Pa bilo bi super kada bi svi mogli da budemo direktno iskreni. Da zivimo na pr u nekakvom drustvu 25-og veka. mozda cak i dalje u buducnost, kada se na pr sex bude posmatrao kao nekakva dusevna relaksacija, a ne kao status - sexipil, sredstvo prezivljavanja i td. Ali da, zivimo u takvim vremenima, i mislim da je bolje otvarati ljudima takav prostor, nego biti kao CIA.

Pa ta je neka ljubomorna nezrelica. Boli te uvo sto se nadurila. Ja licno najvise postujem istinu, zbog lazi bih raskinula. Vise volim najgrublju istinu nego i najsitniju laz. Popizdim od lazi.

ako curi ne kazem sve onda i ne mogu biti u vezi sa njom, jer ona je samo sa nekom poluistinom u vezi tada samnom, to jest ne samnom nego sa poluistinom, pa je cura poluistine a ne moja. Tijelo zensko je super, ali je najbolje kad te voli i dusom i tijelom, dusa je jos vise super... Pa da li je ovo dokaz da se na tijelo ja i ne palim koliko prosjecni muskarac a prosjecni muskarac je lazov? Nije, ja se palim jos vise, ali necu je obmanjivati radi toga tijela na koje se tako palim...

Poslednja izmena:

Back