Колико још мостова је потребно Београду ?

Tvoja kilometarska sendvičarska proseravanja kao po običaju treba ignorisati to BG na vodi je super jer su tamo bili narkomani i zmije a sad je tamo kvadrat basnoslovno skup nije nikakav argument pošto se radi o najvećoj perionici para u Evropi.Takođe projekat na Makišu i ono što nameravaju da grade tamo bi ugrozilo vodoizvorište grada koje se nalazi u neposrednoj blizini ali šta tebe briga za sve to ti glođeš vođin sendvič i nastavljaš da moralno propadaš kao i uvek.
I još jednom neću da gubim vreme sa vama botovima,sevaj.

Тако је мајсторе, када немаш аргументе одмах "сендвич". Најбоље да је на оном месту где је била депонија и стециште наркомана да је остала депонија и стециште наркомана, тада би можда ти био задовољан. Али сада не ваља јер је простор искоришћен, што је увек и била идеја само нико није умео да је спроведе, сада одједном не ваља. Иначе прави знак да је нешто добро, то је када ретарди попут тебе критикују, а да не знају ни шта им смета. Од приче да никада неће бити изграђен, преко приче да ће тамо да никне највећа џамија, до тога да тоне, данас када је реализација дебело домакла, данас је главни наратив прање пара.

Такође пројекат на Макишу о којем не знаш ништа осим онога што је критиковано на нивоу дневне-политике, данас је трн у оку. Када су објекти почели да се граде у Ђиласово доба ниси знао ни где је Макиш, али данас је то скандал.

Морално можда пропадам, али за олош попут тебе и даље сам громада и у том смислу. Одох да глођем сендвич, а ти жваћи оно што ћу ја да оставим када завршим са сендвичем. Спорцки поздрав ретардо.

Тако је мајсторе, када немаш аргументе одмах "сендвич". Најбоље да је на оном месту где је била депонија и стециште наркомана да је остала депонија и стециште наркомана, тада би можда ти био задовољан. Али сада не ваља јер је простор искоришћен, што је увек и била идеја само нико није умео да је спроведе, сада одједном не ваља. Иначе прави знак да је нешто добро, то је када ретарди попут тебе критикују, а да не знају ни шта им смета. Од приче да никада неће бити изграђен, преко приче да ће тамо да никне највећа џамија, до тога да тоне, данас када је реализација дебело домакла, данас је главни наратив прање пара.

Такође пројекат на Макишу о којем не знаш ништа осим онога што је критиковано на нивоу дневне-политике, данас је трн у оку. Када су објекти почели да се граде у Ђиласово доба ниси знао ни где је Макиш, али данас је то скандал.

Морално можда пропадам, али за олош попут тебе и даље сам громада и у том смислу. Одох да глођем сендвич, а ти жваћи оно што ћу ја да оставим када завршим са сендвичем. Спорцки поздрав ретардо.
nastavi da ga glođeš!slino lol

znam da ti je keva k.urava sendvičarska ti tu samo nastavljaš tradiciju,glođi!

Хехехе, сада се већ губиш у безумљу фаулеру. Поздрави маму и реци јој да је сендвич био одличан. Долазим по још не брини. Ускоро ћеш ме звати тата.

Нисам видео тему уопште, пошто тај подфорум ређе посећујем.

Баш чудно, имам осећај да имаш домаћински осећај у односу на Београд.

Чак и Весић ...

Не дај да Чак Норис, Чак Весић и остали Чакавци обликују твој начин размишљања о београдском саобраћају.
Београдски метро је политикантска тема од 1923. године (!)
када је први пут у неком облику ушао у Генерални урбанистички план.

Дакле то је једна предизборна поштапалица, и то је у реду,
једино ме нервира што сви хоће да буду први - па то ти је !

Нисте господо први,
још неко је копао !

Хехехе, сада се већ губиш у безумљу фаулеру. Поздрави маму и реци јој да је сендвич био одличан. Долазим по још не брини. Ускоро ћеш ме звати тата.
glođeš vođin sendvič u tandemu sa svojom kevom,keva na poslu a ti gde stigneš hehe

dok se ne napravi most problem guzvi bi se mogao resiti boljim menadzmentom mosta

na sta mislim

guzve su jednosmerne , prepodne je guzva KA novom beogradu ( recimo na gazeli) popodne u suprotnom smeru

tako da bi se mogla uzeti jedna traka iz smera gde nije guzva za smer gde jeste guzva

ne treba tu ni previse posla , nekoliko pomicnih rampi i visecih semafora

dok se ne napravi most problem guzvi bi se mogao resiti boljim menadzmentom mosta

na sta mislim

guzve su jednosmerne , prepodne je guzva KA novom beogradu ( recimo na gazeli) popodne u suprotnom smeru

tako da bi se mogla uzeti jedna traka iz smera gde nije guzva za smer gde jeste guzva

ne treba tu ni previse posla , nekoliko pomicnih rampi i visecih semafora
Некада је у Кнеза Милоша постојао тај систем, који је регулисан семафорима са ознакама за дозвољени и забрањени смер, по потреби у зависности од гужви.

То је могуће на путевима које имају 2+1 траку, рецимо тако би могли да прошире Зрењанински пут, ако већ нема могућности за 4 траке, на местима где је сужење пута.

Back