Koliko jedan muskarac treba da bude ubedljiv?

da vam je teziste malo drugacije postavljeno, u smislu, zelite neku zensku osobu da upoznate, da postanete bliskiji, da delite lepe trenutke itd itd, sve bi bilo drugacije. imali bi tada odnos dva ljudksa bica, a nikako odnos napaljenog pavijana naspram svesne zenske osobe, zbog koga ona ima ograde, gard stav i odbojni nastup.
punishment.gif

I can't have sex with your personality,
And I can't put my penis in your college degree,
And I can't shove my fist in your childhood dreams,
So why're you sharing all this information with me?
Show me your genitals, your genitals,
(Your genitalia!)
Women are only good for three things,
Cooking, cleaning, and vaginas

:rumenko:

U momci, nije valjda bas dotle doslo. Nemojmo u ovim nasim dragim i voljenim drugaricama videti samo sise i vaginu. Sex jeste dobra i jako pozenljna stvar, no ne na tako neljubazan i bezosecajan nacin. Ljubav na prvom mestu, a ako nesto padne - yes! A ako ne - idemo dalje, u osvajanje sledece prilike.
Nema taj pojma sta je to dobar sex ako u ljubavni odnos sa svojom drugaricom nije ukljucio i razumevanje, neznost, postovanje i ljubav ...

Volimo se i sexajmo!

:D

ne znam kakve su to uloge kada je humor u pitanju.... a naravno da nije svakome isti humor zabavan.
kao sto ne moze svako da bude sa svakim. ali nesto verujem u to da dok se mi smejemo i pravimo gluposti, super nam je :))) izedjuostalog...
blac truc :)

I onda opet dolazimo do iskustva i procene..do namenske price osvajanja razlicite teritorije..u praksi izgleda opusteno ali nije;)

Back