- Poruka
- 384
Samo se ti dogovaraj....ja vec 5 godina uspesno krmarim Krstaricom kad su te stvari u pitanju..tj. ne muvam se sa forumasima.,..
ma ne muvam se ni ja nego opalis jednu onda sve ostale ko kokoske oce da vide sta je bilo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo se ti dogovaraj....ja vec 5 godina uspesno krmarim Krstaricom kad su te stvari u pitanju..tj. ne muvam se sa forumasima.,..
ma ne muvam se ni ja nego opalis jednu onda sve ostale ko kokoske oce da vide sta je bilo(((
Ili: "lezi lebe da te jedem"![]()
Pa znas sta jeste u principu..samo meni licno nije odavno potrebno dokazivanje..to jes malo sam se smorio u pohodima![]()
ukusi su u pitanju)) jel vishe volis da ti sam dodje ili da juris
![]()
ejjj...nije u pitanju dokazivanje. vec...odmeravanje snaga)))
samo psssst, o tome se ne prica)
![]()
ejjj...nije u pitanju dokazivanje. vec...odmeravanje snaga)))
samo psssst, o tome se ne prica)
pravo da ti kazem, aj najvolim kad mi solidno popushi i kad je opustena ove klinke su nervozne(((
pravo da ti kazem, aj najvolim kad mi solidno popushi i kad je opustena ove klinke su nervozne(((
Mudro zboris![]()
]pa jos ako to i nalazis, tvojoj sreci nema kraja[/B]!!))
![]()
![]()
![]()
![]()
)
...pa ovde se pričalo o izazovu..kad je izazov onda nema baš da ti sam dođe bez nekog truda
.
Da prere zube posle svakog jela, a ruke pre istog.
da vam je teziste malo drugacije postavljeno, u smislu, zelite neku zensku osobu da upoznate, da postanete bliskiji, da delite lepe trenutke itd itd, sve bi bilo drugacije. imali bi tada odnos dva ljudksa bica, a nikako odnos napaljenog pavijana naspram svesne zenske osobe, zbog koga ona ima ograde, gard stav i odbojni nastup.
ne znam zasto ljudi pocenjuju tako mocnu stvar koja veze partnere))
ne znam kakve su to uloge kada je humor u pitanju.... a naravno da nije svakome isti humor zabavan.
kao sto ne moze svako da bude sa svakim. ali nesto verujem u to da dok se mi smejemo i pravimo gluposti, super nam je)) izedjuostalog...
blac truc![]()
Da....Da ne bude forumash to mu je sasvim dovoljno za pocetak![]()
I onda opet dolazimo do iskustva i procene..do namenske price osvajanja razlicite teritorije..u praksi izgleda opusteno ali nije![]()