Koliko je ženama vazan zivot na visokoj nozi???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Esad Dzudo

Poznat
Banovan
Poruka
7.093
Autorska tema....mislim da 90% sniva da im se to dogodi...da li u maticnoj obitelji ili ako ulovi buđzu.

Jer život na visokom nivou zahteva obilje keša....
Skupi kafići restorani napucane destinacije hoteli sa 4 i 5 zvjezdica rum servis u sobi....nema cjenu.

IMG-b717694189a9c739127e1b28865be4c3-V.jpg

IMG-5adce728595218d2cc6e28c8453a58a6-V.jpg

Autorska tema....mislim da 90% sniva da im se to dogodi...da li u maticnoj obitelji ili ako ulovi buđzu.

Jer život na visokom nivou zahteva obilje keša....
Skupi kafići restorani napucane destinacije hoteli sa 4 i 5 zvjezdica rum servis u sobi....nema cjenu.

Pogledajte prilog 653234

Pogledajte prilog 653235
Tačno. Samo nije ni to za svakog! Nagledala sam se nadobudnih seljač.. a, sa parama po tim letovalištima i putovanjima. Ubedljivo za sada prednjače Rusi. Svega ima, samo kulture i harizme nema. Jedu i piju k'o da žive u svinjcu, a nakinđureni k'o božićne jelke.
Da odgovorim na temu: ako život na visokoj nozi podrazumeva da pored sebe trpim nadobudnu prostačinu koji se bog te pita kako obogatio ili nekog "tatinog" sina koji veze sa mozgom nema... onda,neka hvala!

Poslednja izmena:
Bože svašta... Pa kad mašta ne bi postojala život bi bio dosadniji...
Na kraju se muški zadovolje malim sisama a žene malo drugačijim nego na filmu.

E vidim da su i putovanja na crnoj listi?
To je naša pokondirena seljana sa budžeta izmislila da se vucara po bogatunskim lokacijama.
I dok bogatuni pijuckaju oranžadu izmedju 2 posete dotle naše džiberke mlataraju lepezom ispred, gde one da plate 15$ čašu soka?
Bitno da se smara okolina sa Šarm-el-šeik odlaskom po fejsbucima , kvalitet posete nebitan...

Medjutim, problem je taj sto su putovanja sasvim normalna relaksacija za osobe iz mnogo normalnijih država.
Putuju mladi od 20 godina od džeparca, ne treba im budžetska firma.
Bez kompleksa i bez frustracija zaobidju Šarm-el-šeik ali obidju nekoliko država na Balkanu za male pare.

I sad ko je tu lud?
Seljana bušnih gaća sa budžeta što posetila skupo mesto ali bez hrane i vode
ili ovi što im najmizernija plata 1.000 evra najeli i napili po Skadarlijama i Baš Čaršijama?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back