Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
...imala bih pitanje za muski rod, mada i misljenje, "lepsih polovina" nije na odmete....elem, do koje granice je zdravo piti? Recimo dodjete sa posla, imali ste jako los dan, kasni plata, zeza vas sef itd......nervozni ste...i zelite da pipijete konjak, recimo, kolika je granica zdravog i nezdravog konzumiranja pica?
...imala bih pitanje za muski rod, mada i misljenje, "lepsih polovina" nije na odmete....elem, do koje granice je zdravo piti? Recimo dodjete sa posla, imali ste jako los dan, kasni plata, zeza vas sef itd......nervozni ste...i zelite da pipijete konjak, recimo, kolika je granica zdravog i nezdravog konzumiranja pica?
Alkohol uopste nije dobar.Imam ga kuci,zato sto mi se svidjaju neke boce a,popijem samo da ne bih uvredio nekog kod koga dodjem u goste ili ko dodje kod mene...
...sve zavisi od organizma, nekom prija nekom ne..neko manje nekom vise..itd.
...svako gleda na drugaciji nacin!!..gadno je samo kad predje u naviku! to je vec alkoholizam.