Koliko je zabava važna za srećan brak?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Licno mislim da parovi treba barem jednom nedeljno da izdvoje vreme za aktivnost koja nema veze s decom i kućnim obavezama.
Ne mora to da bude ništa ekstravagantno – dovoljno je zajedničko kuvanje, igranje društvene igre ili zajedničko učenje plesa na primer
ili stranog jezika ili sport makar to bio i badmington, odlazak u pozorište , neki koncert, susret sa prijateljima u kaficu, na karaoke,
ili šetnju u dvoje kao kada su se zabavljali pa posle šetnje na pice pa kuci.. pa..zna se šta posle toga sleduje u spavacoj sobi :lol:.

Licno mislim da parovi treba barem jednom nedeljno da izdvoje vreme za aktivnost koja nema veze s decom i kućnim obavezama.
Ne mora to da bude ništa ekstravagantno – dovoljno je zajedničko kuvanje, igranje društvene igre ili zajedničko učenje plesa na primer
ili stranog jezika ili sport makar to bio i badmington, odlazak u pozorište , neki koncert, susret sa prijateljima u kaficu, na karaoke,
ili šetnju u dvoje kao kada su se zabavljali pa posle šetnje na pice pa kuci.. pa..zna se šta posle toga sleduje u spavacoj sobi :lol:.
Ako ga previše išetam, plašim se da u spavaćoj sobi ne bude samo spavanje :D dakle, umereno ;)

Važna je zabava, nego naslov ne precizira ono što sledi u uvodnom postu - zabava sa partnerom

Recimo, mnogim muškarcima je zabava da gledaju utakmice sa ortacima.
Ili da idu u striptiz klub, opet sa ortacima.
Ili u kafanu, opet sa ortacima.

Dosadnjakovići

Pravi muškarac će naći nekog da se igraju u troje.. Naći će način da se zabavlja sa ženom, da izlaze na piće, da se doteraju i seksaju negde vani, da je iznenadi nekim spa izlaskom, d iznajmi nekad van kuće sobu u nekom drugom mestu ili čak u istom.. samo neinventivni ljudi se druže samo sa svojim drugarima kao da su samci., Takvi i nisu da imaju ženu.

Znam za parove koji svašta rade zajedno, od planinarenja, do izlazaka ili čak i grupnog seksa. Uvek skoro zajedno jer im je zanimljivo. to nisu neki dosadni likovi koji sede kod kučće i gledaju fudbal na TVu.. Mada, uz dosadne likove idu i dosadne žene, pa kad se nađu extra.

Znam za parove koji svašta rade zajedno, od planinarenja, do izlazaka ili čak i grupnog seksa. Uvek skoro zajedno jer im je zanimljivo. to nisu neki dosadni likovi koji sede kod kučće i gledaju fudbal na TVu.. Mada, uz dosadne likove idu i dosadne žene, pa kad se nađu extra.
ima da budem pozeljna duplo, troduplo, no matter what, to meni treba, a ne razmisljas sta ces kao i svi mi kada ostarimo? onda na sledecem nivou ispitujes njega, logicno mora da ucestvuje i pozeljnija od tebe, da li ce te zato napustiti, ili ostaviti, a sve to uvijas u formu zabave, kome jos trebaju dosadnjakovici?
ja citam ne tebe, nego sebe analiziram, jer ja sam mojoj odbegloj, ili oteranoj, svejedno, zeni bio pozeljan u pocetku veze milion %, znam jer je uskakala u krevet pohotno na njenu inicijativy, ranije su se ili potcinjavale, ili je neko omanuo, ili sta-god, recimo ja dobijem ideju,a ona se samo slozi, ili da skrenemo u njivu, pa na zadnjem sedissti firminog auta, odemo u motel, sta god.. ova moja zena je bila ta koja je imala inicijativu, ali avaj, sve se izokrenulo, zamrzla me je, pohota je iscilela, a nista drugo skoro i da nismo imali zajednicko, ... ili svadja ili ona pada u san jer ja kada pricam hipnotisem, tasta veli madjionicar... zato ja bezim u pisanje, i sve vise cutim...

Poslednja izmena:
ima da budem pozeljna duplo, troduplo, no matter what, to meni treba, a ne razmisljas sta ces kao i svi mi kada ostarimo? onda na sledecem nivou ispitujes njega, logicno mora da ucestvuje i pozeljnija od tebe, da li ce te zato napustiti, ili ostaviti, a sve to uvijas u formu zabave, kome jos trebaju dosadnjakovici?
ja citam ne tebe, negi sebe analiziram, jer ja sam mojoj odbegloj zeni bio pozeljan na pocetku milion %, znam jer je uskakala u krevet pohotno na njenu inicijativy, ranije su se ili potcinjavale, ili je neko omanuo, ili sta-god, recimo ja dobijem ideju,a ona se samo slozi, ili da skrenemo u njivu, odemo u motel, sta god.. ova moja zena je bila ta koja je imala inicijativu, ali avaj, sve se izokrenulo, zamrzla me je, pohota je iscilela, a nista drugo skoro i da nismo imali zajednicko, ... ili svadja ili ona pada u san jer ja kada pricam hipnotisem, tasta veli madjionicar... zato ja bezim u pisanje, i sve vise cutim...
Mislim da se nismo razumeli.
Ali me mrzi da pišem o tome

I ja uglavnom sedim i pišem

Back