dekapitare
Iskusan
- Poruka
- 5.413
спонтано не постоји. свака власт неком и изнутра а и споља смета. споља зависи којој групацији им не иде у корист . рецимо да еу сметамо док се не сведемо на београдски пашалук, питање је и за тада. а да би то деловало "демократски" морамо сами пристати на то. е пошто од тога нема ништа онда се спроводе разнобојне револуције да изгледа "ето народу допиздело".Ma dosadise bre svima, ja razumem da se protiv necega bune, ali na ovakav nezreo nacin pa i samoziv, ne mogu da shvatim.
Nego nesto se tu drugo "iza brda valja", samo ne znam sta, jos uvek nisam pronikla, ali pokazace se.
прбали су нешто када се десио масакр у школи и сад им надстрешница пала ко кец на десестку.
у свој тој причи студенти су срцем кренули не схватајући да то нема везе са надстрешницом, она је била само шанса. то што поједини ректори и декани иду по бриселу и амбасадама то их не квалификује да сутра воде државу, мислим да то ни студентима не пије воду. брзо би поново били протести јер ипак велики број студената је патриотски настројен само су наивни и лаки за манипулацију.
осим лепих жеља требаш да понудиш како, значи уопште нису радили на афирмацији већ само анти , а анти се не маже на хлеб.