- Poruka
- 41.996
To je moja ocajnicka borba za slobodu od feminacistickog zulumapa kad uros tako preti na svakoj temi o m-z odnosima- videcete vi kada postane dostupna vestacka materica
.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je moja ocajnicka borba za slobodu od feminacistickog zulumapa kad uros tako preti na svakoj temi o m-z odnosima- videcete vi kada postane dostupna vestacka materica
.
ionako voli decake
Sta je to sto sprecava slobodnu devojku ili zenu da udje u vezu s ozenjenim muskarcem, bez obzira na okolnosti? Dobro, retoricki je upitano, jer..
Da li se ta zabrana inhibira u porodici, ili u društvu? A obzirom na moralni krah drustva i porodice, sta bi u buducnosti moglo da presudno utice na monogamski vrednosni sistem?
Jacanjem poligamije, nestaju ljubav, poverenje, požrtvovanje, i mi se zapravo vracamo ka sirovim strastima. Zivotinjskom svetu?
Sta mislite, koliko su ove promene bitne po covecanstvo i opstanak, glede razmnozavanja i odgoja novih generacija?
ma nije to ni tako lose sex sa kacigama na glavi, vestacke materice, barem ce s eiskorene zarazne bolesti. ili svedu na minimum
- - - - - - - - - -
jel se vama desava da kada nekoga upoznate i imate sex na pocetku da u sred sexa pocnete da mislite o zaraznim bolestima?
- - - - - - - - - -
meni se to desava ceo zivot![]()
ionako voli decake
ma asexualna je i sam je to jednom napisao ovde.
Pa ovde nije rec o keksicu...
- - - - - - - - - -
![]()
greska u kucanju.ne mogu da popravim, zato sto se uzhebao naziv teme.
- - - - - - - - - -
znaci.,..rat, ja volim tu pesmu i to je pesma za mene.![]()
znaci.,..rat, ja volim tu pesmu i to je pesma za mene.![]()
Jos da krenem da volim dzukelea i sto bi..dobro mu stoji zenski rod![]()
ti ces da dobijes ovu
Sestro slatka, tu od Šarana ima samo Š ( to je sve štuka), koja ima lude dane, kad grize nenormalno ( na varalicu) - približno svake četvrte godine,..
Štuku treba znati spremati ( nje, ev. jako malo u čorbu,.. bolje bez nje). Inače kod nas u selu (koje je na Tamišu,.. ide štuka), ima neka metafora sa štukom,.. ima veze sa temom
.
Nemam virus, nemam sidu
zato, imaj me u vidu
nemam sidu, nemam goste
a zvezde ce da oproste
Jos da krenem da volim dzukelei konverzija bi bila potpuna, ali to nikad nece da se desi.
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Dosta sam nerviro Zloziku i Andju... Idem da radim nesto korisno naredna 2-3 sata pa cu da spavam...
Ozenjeni treba da se svaleraju sa udatim zenama,sta sad tu izvode sa slobodnim devojkama...slobodna treba da nadje nekog koji ce biti samo njen,a ovi zauzeti nek traze zabavu medju svojom vrstom
Cist racun,duga ljubav
A ne,uvek neko ima veca ocekivanja
Ša s ljubosmoran? Eto ti tema ybla te tema...![]()
Ja cu da ocutim sve bravure...jer se u ribu ne razumem.![]()
Ja bih u opoziciju,..![]()
,.. ali sa ovima što su "pogubljeni", a u stvari su 'žive jegulje' ( ne moš' ih uhvatiti ni za glavu ni za rep), ne vredi,..
Sa ovima što jako dobro dočaravaju, o'slikavaju ( pišu sjajne mini-kolumne,.. o sebi!.) tj jako lepo morališu uz lični naglasak ,.. e sa njima bi možda i vredelo jer su spremni braniti Čast do kraja (,.. vaditi oko, pa makar i u 90-oj, ,.. pretpostavljam da su te 90-e, njima jaaako daleko, a unapred misliti na tako dugačko,.. i znati,.. hmmm,.. ) nešto da priupitam:
Kako oni ovo rešavaju ?
" Emotivne veze i konflikti koji nastaju na bazi libida valja emotivno i razmatrati,usvajati,odbacivati,rešavati,
prevazilaziti itd... "
kako kada je to ID ( a ne ego ili super-ego) - ono instikti - života, SEKS, glad, žeđ,..ako se zasitimo nekog jela,ako nastavimo jesti, omrznućemo ga,.. a ako (bar malo) promenimo jelovnik ??
Uglavnom ...
Neke sprecava jer moralno ne vole da unistavaju tudje brakve
..................... karakterno jer mogu i boljeg, ne ozenjenog
..................... duhovnost , greh, kazu
...................... sebicnost, ne vole da dele
....................ponos, ne vole da budu druge
................. vaspitanje , e to pozitivno utice na dalje generacije
A neke nista ne sprecava....sto vidimo, po dragim nam kolegama forumasima, koji uvek imaju vise njih
Opet obrazac ponasanja prenet mladim ljudima
A sta je tema
Aha ma kakav problem ....to je zadovoljsvonekima
S obzirom da covek bioloski gledano je poligamno bice (vazi za oba pola), a drustvena zajednica namece monogamiju kao pozeljan nacin ponasanja, uvek ce da postoji epska - beskrajna borba izmedju ova dva.
Kao jedna od posledica ove borbe, nastalo je nesto sto se zove "lazni moral". E, o tome bi moglo posebno da se filozofira.....![]()
Kao jedan od odgovora coveka na tu rastrgnutu poziciju izmedju zahteva prirode i drustva, sve vise i vise parova bira da vodi "swing lifestyle", sto se seksa tice.
Na taj nacin prave neku vrstu balansa - ne varaju (citaj - lazu) svog partnera, a zadovoljavaju svoju biolosku potrebu. Plus, grupni seks za mnoge ljude ima i posebnih drazi![]()
upravo toKao jedan od odgovora coveka na tu rastrgnutu poziciju izmedju zahteva prirode i drustva, sve vise i vise parova bira da vodi "swing lifestyle", sto se seksa tice.
Na taj nacin prave neku vrstu balansa - ne varaju (citaj - lazu) svog partnera, a zadovoljavaju svoju biolosku potrebu. Plus, grupni seks za mnoge ljude ima i posebnih drazi![]()
qq,
sad si ugasio![]()