Koliko je "varanje" ozbiljan problem?

Jel mislis da je to u redu sa njegove strane?

a zasto nije u redu sa njegove strane? zena najverovatnije zna za njegovu ljubavnicu i precutno se slaze, dobija ono sto zeli, on ima ono sot zeli, njih dvoje nikome nisu duzni da polazu racune, pa cak ni jedno drugom. ti bi njih naterao na razvod, radi nekakvog morala, a oboma dobro u takvom braku. sto se ljubavnice tice, ona je tu zapravo ostecena strana, ali valjda ima dovoljno mozga da sama o sebi brine i zna sta radi.

Sta je to sto sprecava slobodnu devojku ili zenu da udje u vezu s ozenjenim muskarcem, bez obzira na okolnosti? Dobro, retoricki je upitano, jer..
Da li se ta zabrana inhibira u porodici, ili u društvu? A obzirom na moralni krah drustva i porodice, sta bi u buducnosti moglo da presudno utice na monogamski vrednosni sistem?
Jacanjem poligamije, nestaju ljubav, poverenje, požrtvovanje, i mi se zapravo vracamo ka sirovim strastima. Zivotinjskom svetu?
Sta mislite, koliko su ove promene bitne po covecanstvo i opstanak, glede razmnozavanja i odgoja novih generacija?

Samo je sprecava cinjenica da taj ozenjeni koji je muva, nije bas njen tip i ne radi je. A kad se taj ozenjeni pojavi u obliku koji bas ona zeli, kad u njemu prepozna sve ono sto trazi u muskarcu, sve ce ti inhibicije, morali i zabrane pasti u vodu. Mislim, svi mi imamo neke moralne kodekse, hocemo ovo, necemo, znamo sta je ispravno, sta nije, sve je to u redu i treba tako da bude, ali sustina je samo u jacini iskusenja. Kad je jako, srusices svaku inhibiciju i zabranu.

Svako ce tu pokusati sebe da predstavi kao moralnu gromadu jer nesto mozda nije nikada u zivotu uradio/la, ali niko ne moze da zna koliko je to sto ga je vuklo bilo jako. Mogu ja da kazem, nisam nikada bila sa ozenjenim i ja sam sada kao moralna, ali istina je da mi je bio takav sticaj okolnosti, najveca ljubav u mom zivotu do sada nije dosla u tom obliku. Cista sreca, bio je slobodan i nikada me nije muvao neki ozenjeni koji je meni interesantan. Opet sticaj okolnosti. Da jeste, otkud znam, mozda ne bih mogla da odolim. Ne znam, ne mogu reci jer se nije desilo.

Vecina ce ovako hladne glave i sa strane, reci sta je ispravno i kako treba, svi mi to znamo i cuvacemo se takvih situacija ali je takodje istina da se neke stvari u zivotu dese. Kao sto se u poroke ne ulazi sa idejom da ces postati zavisnik, nego mislis da ces moci ti to da iskontrolises, ali te sve to ponese i izgubis kontrolu.

Znaci poenta je da svako treba da bude kako njemu odgovara bilo to moralno ili ne?
Da ne pokusava uopste da se suzdrzava od bilo kakvih napada iskusenja. Niti da se trenira da odoli svim onim slabostima koje prepoznaje kod sebe?
Ne trebaju njih dvoje nikome da polazu racune osim sami sebi. Kako "Dobra" kaze ljubavnica pa valjda ima mozga da ne izvuce deblji kraj.
Terati ih na bilo sta zbog morala je krsenje svakog ljudskog kodeksa. Oni sami treba da dodju do pravih vrednosti.
Ako su bez dece neka uzivaju. Ali ukoliko ih imaju definitivno je los primer za decu.

Znaci poenta je da svako treba da bude kako njemu odgovara bilo to moralno ili ne?
Da ne pokusava uopste da se suzdrzava od bilo kakvih napada iskusenja. Niti da se trenira da odoli svim onim slabostima koje prepoznaje kod sebe?
Ne trebaju njih dvoje nikome da polazu racune osim sami sebi. Kako "Dobra" kaze ljubavnica pa valjda ima mozga da ne izvuce deblji kraj.
Terati ih na bilo sta zbog morala je krsenje svakog ljudskog kodeksa. Oni sami treba da dodju do pravih vrednosti.
Ako su bez dece neka uzivaju. Ali ukoliko ih imaju definitivno je los primer za decu.

Mislim da nije rekla to, nego je ukljucila i nagone koji nekada prevladaju

- - - - - - - - - -

Ajde ozenjena braco, hvalite curu. :malav: :lol:

Mhm, Visnjica:rumenko:

a zasto nije u redu sa njegove strane? zena najverovatnije zna za njegovu ljubavnicu i precutno se slaze, dobija ono sto zeli, on ima ono sot zeli, njih dvoje nikome nisu duzni da polazu racune, pa cak ni jedno drugom. ti bi njih naterao na razvod, radi nekakvog morala, a oboma dobro u takvom braku. sto se ljubavnice tice, ona je tu zapravo ostecena strana, ali valjda ima dovoljno mozga da sama o sebi brine i zna sta radi.

Znaci u ovoj bljutavoj pricici mi samo za sigurno znamo da lik ima svalerku u Becu a kod zene dolazi samo kad zanemoca. A predpostavljamo da zena zna za to i da uziva u tome i da je ona u stvari negativac jer svaka koja se uda za gastarbajtera iz Beca je sponzorusa koja hoce njegove pare a svalerka jadna, napacena dusica koja je u stvari ostecena strana - jer se nama takav rasplet okolnosti svidja jer se poklapa sa nasom bljutavom demagogijom ?
A lik je u stvari alfa muzjak koji ima za zenu droljetinu koja, sram je bilo, hoce udobnost porodicnog zivota a drznica nece da skace sa djoke na djoku kad god joj nesto nije po volji kao svaka pametna i ostvarena zena danasnjice.
Zato tri put' URA za svakog degenerika koji obrise dupe sa svakom zenom jer tako zasuzujete a oni su tako u mogucnosti. Zelim vam da osetite malo kako batina bridi i po vasoj guzi pa bih onda voleo da vidim vasu reakciju i da li bi onda istu pesmu pevale.

ljubavnica je ona koja večito čeka nešto, da ostavi ženu, da nađe vreme da joj se '' posveti '', da prođu praznici da može da se izvuče iz kuće na prekovremeni i službeni put,
svako ko to može da uradi u ime ne znam kakve ljubavi po meni nije normalan.....onda je bolje biti sam jer si i u takvoj vezi stalno sam, sve drugo je zavaravanje

Indirektnim odgovorom o napadima slabosti mi se cini kao da jeste ali pretpostavljam da nije to mislila samo napomenula da "Ebiga omakne se coeku"

duh je jak ali je telo slabo:mrgreen:

svi smo mi svesni svojih gresaka ili promasaja...jos.
problem nastaje u momentu kada se etika promeni.
a na najboljem putu smo da zaboravimo osnovu etike:
cini drugome ono sto zelis da oni tebi cine.

ljubavnica je ona koja večito čeka nešto, da ostavi ženu, da nađe vreme da joj se '' posveti '', da prođu praznici da može da se izvuče iz kuće na prekovremeni i službeni put,
svako ko to može da uradi u ime ne znam kakve ljubavi po meni nije normalan.....onda je bolje biti sam jer si i u takvoj vezi stalno sam, sve drugo je zavaravanje

Ne ceka samo ljubavnica, ceka i taj ozenjeni dasa - da je dohvati i oplete... ma sta ceka, jedva ceka bre... :lol:

duh je jak ali je telo slabo:mrgreen:

svi smo mi svesni svojih gresaka ili promasaja...jos.
problem nastaje u momentu kada se etika promeni.
a na najboljem putu smo da zaboravimo osnovu etike:
cini drugome ono sto zelis da oni tebi cine.

Christopher gore je malo burno reagovao osvetoubilacki ja bi rekao ahahahahaha i sada sa jedne strane covek se slozi sa druge se zapita ako podrzavam skotove onda sta mene razlikuje od njih.
A to sto ti kazes druze za put zaborava etike je cista istina. Mada opet pretpostavljam da sve zavisi od unutrasnje snage i pogleda.
U suprotnom je ne cini nista i budi vnoGo

Poslednja izmena:
Znaci u ovoj bljutavoj pricici mi samo za sigurno znamo da lik ima svalerku u Becu a kod zene dolazi samo kad zanemoca. A predpostavljamo da zena zna za to i da uziva u tome i da je ona u stvari negativac jer svaka koja se uda za gastarbajtera iz Beca je sponzorusa koja hoce njegove pare a svalerka jadna, napacena dusica koja je u stvari ostecena strana - jer se nama takav rasplet okolnosti svidja jer se poklapa sa nasom bljutavom demagogijom ?
A lik je u stvari alfa muzjak koji ima za zenu droljetinu koja, sram je bilo, hoce udobnost porodicnog zivota a drznica nece da skace sa djoke na djoku kad god joj nesto nije po volji kao svaka pametna i ostvarena zena danasnjice.
Zato tri put' URA za svakog degenerika koji obrise dupe sa svakom zenom jer tako zasuzujete a oni su tako u mogucnosti. Zelim vam da osetite malo kako batina bridi i po vasoj guzi pa bih onda voleo da vidim vasu reakciju i da li bi onda istu pesmu pevale.

to ti misls, ja ne mislim da je zena negativac...cak pretpostavljam da su se njih dvoje vencali zato sto su bili zaljubljeni:D, ali je doslo do zamora materijala, zato sto ljudi nisu predodredjeni da prozive ceo zivot sa jednim partnerom, nama je bliskija pomenuta serijska monogamija odnosno vernost jednom partneru na odredjeno vreme, a onda potraga za novim partnerom.

a sto se tice ljubavnice ona jeste na gubitku daje svoj zivot nekome ko sve gradi sa nekom drugom. ali to je njen izbor i mene bas zabole za njen izbor ili izbor bracnog para.

Christopher gore je malo burno reagovao osvetoubilacki ja bi rekao ahahahahaha i sada sa jedne strane covek se slozi sa druge se zapita ako podrzavam skotove onda sta mene razlikuje od njih.
A to sto ti kazes druze za put zaborava etike je cista istina. Mada opet pretpostavljam da sve zavisi od unutrasnje snage i pogleda.

To je za njihovo dobro i jer one tako hoce.

upravo to....sve to nabrojano. i budi onda sa ozenjenim, a on nece bozic i novu godinu sedeti sa ljubavnicom, nego sa zenom i decom, ako ih ima.

to ti misls, ja ne mislim da je zena negativac...cak pretpostavljam da su se njih dvoje vencali zato sto su bili zaljubljeni:D, ali je doslo do zamora materijala, zato sto ljudi nisu predodredjeni da prozive ceo zivot sa jednim partnerom, nama je bliskija pomenuta serijska monogamija odnosno vernost jednom partneru na odredjeno vreme, a onda potraga za novim partnerom.

a sto se tice ljubavnice ona jeste na gubitku daje svoj zivot nekome ko sve gradi sa nekom drugom. ali to je njen izbor i mene bas zabole za njen izbor ili izbor bracnog para.

Sta bre ja mislim? Procitaj jos jednom tvoj prethodni post u kojem si skroz lepo izkonstruisala njihov bracni zivot do detalja (a jedini podatak koji imas je da covek ima zenu u Srbiji i svalerku u Becu) kao da je Dinastija pa jos i do detalja opisujes njihova osecanja, zelje i interesovanja u braku kao da su ti rod rodjeni. A sve da bude kako se tebi svidja i da bi opravdala svoje bljutave stavove.
Nisi ni svesna kakav je autogol sve ovo sto si napisala ti a i velika vecina zena ovde. Niste ni svesne koliko degradirate sopstveni polozaj u drustvu i braku i koliko sebe jeftino predstavljate.

Sta bre ja mislim? Procitaj jos jednom tvoj prethodni post u kojem si skroz lepo izkonstruisala njihov bracni zivot do detalja (a jedini podatak koji imas je da covek ima zenu u Srbiji i svalerku u Becu) kao da je Dinastija pa jos i do detalja opisujes njihova osecanja, zelje i interesovanja u braku kao da su ti rod rodjeni. A sve da bude kako se tebi svidja i da bi opravdala svoje bljutave stavove.
Nisi ni svesna kakav je autogol sve ovo sto si napisala ti a i velika vecina zena ovde. Niste ni svesne koliko degradirate sopstveni polozaj u drustvu i braku i koliko sebe jeftino predstavljate.

ovo je tvoje misljenje o zeni da je ona sponzorusa i negativac i droljetina itd...a moje misljenje je da su se ona i taj njen muz vencali, jer su bili zljubljeni.

i jos ako se ljubavnici nesto dogodi udari je auto npr i zavrsi u urgentnom nece on doci da bude sa njom ili ako njegova zena zavrsi u urgentnom on ce odmah da potrci da ide tamo, zato sto decu, roditelje i partnere prvo zovu. roditelji stari, deca mala, znaci na muzu ili zeni je da ide u urgentni.

Oprosti sta je sa tobom i saobracajkama? :mrgreen:

Crash jeste odlican film ali aman zeno svako malo ako ovu ili ovog rkne neki auto :hahaha:

- - - - - - - - - -

To je za njihovo dobro i jer one tako hoce.

To onaj fazon da zenu treba vazda tuci ako ti ne znas zasto zna ona zna?

Oprosti sta je sa tobom i saobracajkama? :mrgreen:

Crash jeste odlican film ali aman zeno svako malo ako ovu ili ovog rkne neki auto :hahaha:

samo navodim primere...:lol: to je cinjenica sve je to odlicno kako jeste dok se nesto ne poremeti, a najcesce neke nesrece poremete citavu koncepciju pa i te odnose muz - zena, ljubavnik- ljubavnica...i bas na takvim primerima tipa odlazak u urgentni u pola noci se vidi ko koje i kakvo mesto zauzima.

on kao voli ljubavnicu i sve je super, ali on i dalje gradi i radi za svoju zenu.

- - - - - - - - - -

mene je inace krknuo auto jednom, al mi nista nije bil;o :lol:

samo navodim primere...:lol: to je cinjenica sve je to odlicno kako jeste dok se nesto ne poremeti, a najcesce neke nesrece poremete citavu koncepciju pa i te odnose muz - zena, ljubavnik- ljubavnica...i bas na takvim primerima tipa odlazak u urgentni u pola noci se vidi ko koje i kakvo mesto zauzima.

on kao voli ljubavnicu i sve je super, ali on i dalje gradi i radi za svoju zenu.

- - - - - - - - - -

mene je inace krknuo auto jednom, al mi nista nije bil;o :lol:

Dobro je vec sam pomislio da si malo nastrana da ti vuce ulevo :lol:
Zao mi je sto to cujem ali mi je drago da si dobro nek si nam ziva i zdrava stotinu ljeta.

ovo je tvoje misljenje o zeni da je ona sponzorusa i negativac i droljetina itd...a moje misljenje je da su se ona i taj njen muz vencali, jer su bili zljubljeni.

I ? Sta si ti sad htela da dokazes kopiranjem teksta iz moje poruke? Sve to sto si prekopirala je upravo ono sto si ti napisala samo uprosceno da se lakse razume. To je zapravo tvoja verzija price. I sad kao "ja sam samo rekla da su se vencali jer su bili zaljubljeni." Kao da je neko slep ili lud pa ne moze da vidi sta si pisala. Zato ili prepravi zadnji post ili obrisi sve prethodne odgovore na temu jer ispadas smesna.
Nemam vise sta sa tobom da diskutujem ovde. Sve je sasvim jasno.

- - - - - - - - - -

To onaj fazon da zenu treba vazda tuci ako ti ne znas zasto zna ona zna?

Ja ne kazem da ih treba tuci. To da treba da osete "batinu po svojoj guzi" je metafora da treba da osete na svojoj kozi sta znaci prevara u braku pa da vidim da li bi onda bile tako sirokih shvatanja.
Jesi cuo nekad za izreku "batina nikad ne boli kada udara po tudjoj guzi"? Ako nisi evo sad jesi. Doduse, moja je greska sto taj deo nisam stavio pod navodnike u postu gore.

Back