Koliko je "varanje" ozbiljan problem?

Svojevremeno je ovde neki covek iznosio njegove ocene relacija koje bi se mogle okarakterisati kao "varanje", davao je neke statisticke podatke koji su delovali porazavajuce, mozda je preterivao u tim procenama, ali ne bi se reklo da su bile neutemeljene. Romantizam je odavno izumro, ljudi se vezuju na drugacijim principima u skladu sa interesima.

Ma to ove mladje generacije,nama matorima je samo romantika i ostala

sta ja znam ko tu koga guzi, dok se ona moze olako pojebati preko neta sigurno nije bas normalna, a mi muskarci volimo te shizike vako za zabavu <3

Samo kondom i bez ljubljenja:lol:

- - - - - - - - - -

Veoma ozbiljan.
Do te mere ozbiljan da me boli Qurac kada se desi.
Jer sam sto procentno siguran da nije moja krivica.

Spopadaju te zene?

posle sok od visnje pise na drugoj temi kako niko ne pise ozbiljno..pa kako da pisem ozbiljno kad je ovo ko zna koja tema o prevari. ovde smo prevaru cerecili na sve nacine i proucavali iz svih uglova. a sad kao esh pita zbog druga ili ja nesto nisam dobro procitala :lol:

Nece forumasi da se uhvate u kostac sa pitanjem iz uvoda, samo neki..ugao prevare nije fiksan, imas milion varijacija

Zlozi, da li bi bila sa ozenjenim i šta te (ne)sprecava?:malav:

isto sto i metlu...ego. dati su vec odgovori na prvo pitanje iz uvodnog posta strah i u nekim slucajevima ego...i slazem se sa smokvom slobodni sa slobodnima , oni sa vezama sa onim iz veza, venacni sa vencanima. najpostenije :lol:

- - - - - - - - - -

dobro je da ne pita za kuma :fdlan:
samo cekam kada cu mu biti u temi :mrgreen:

kako se elegantno probijas u prvi red. :zcepanje:

isto sto i metlu...ego. dati su vec odgovori na prvo pitanje iz uvodnog posta strah i u nekim slucajevima ego...i slazem se sa smokvom slobodni sa slobodnima , oni sa vezama sa onim iz veza, venacni sa vencanima. najpostenije :lol:

Pa eto, da li mislis da li bi/ces tako i svoje dete usmeravati/odgajati i pokusati izgraditi karakter visokog morala glede tog pitanja?

Pa eto, da li mislis da li bi/ces tako i svoje dete usmeravati/odgajati i pokusati izgraditi karakter visokog morala glede tog pitanja?

ja presla na pitanje broj 2....ekonomska zavisnost je prvo sto mi pada na pamet, jer danas nikome nije sigurna ni posao, ljudi podizu kredite itd.....znaci ono sto odrzava zajednicu bice ekonomija, zajedniocko privredjivanje, a zbog toga su i odrzavane zajednice oduvek.
i trece pitanje ljudski odnosi su puno komplikovaniji, nego odnosi vecine zivotinja, tako da se mi necemo vratiti iskljucivo sirovim strastima, osim u trenucima.

a sto s etice tvog pitanja..ne znam kako bih ucila dete. ne mislim da je toliko pogresno i lose biti sa ozenjenim, ali moj ego ne bi podneo da budem broj 2 :lol:

- - - - - - - - - -

zasto bih ja sa njim imala samo sex i on se posle ode kod zene ili obrnuto zasto bih trpela takvog koji ima neku samo za sex, a ja da mu kuvam i perem gatje. :lol: takvog ukratko treba umlatiti za primer. :zkez:

Sticem utisak da vecina danasnjih devojaka je vaspitana u fazonu samo gledaj dobro da se udas ili preotmes nekog fatiranog medjeda sto ranije bolje po tebe. Ali nije na odmet ni da budes druga "Samo hej cuti nemoj tata da sazna."

Naklon dole damama sa razvijenim egom i moralom. Kojima je bitnija iskrena ljubav i zajednicko stvaranje dobara, a ne ulazak u brak gde jedna strana vec nesto ima.

Back