гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
ja dok sam guzio forumasice vazda sam isao na te neke briseve i cudesa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja dok sam guzio forumasice vazda sam isao na te neke briseve i cudesa.
Svojevremeno je ovde neki covek iznosio njegove ocene relacija koje bi se mogle okarakterisati kao "varanje", davao je neke statisticke podatke koji su delovali porazavajuce, mozda je preterivao u tim procenama, ali ne bi se reklo da su bile neutemeljene. Romantizam je odavno izumro, ljudi se vezuju na drugacijim principima u skladu sa interesima.
Kolega, to su insinuacije
sta ja znam ko tu koga guzi, dok se ona moze olako pojebati preko neta sigurno nije bas normalna, a mi muskarci volimo te shizike vako za zabavu <3
Veoma ozbiljan.
Do te mere ozbiljan da me boli Qurac kada se desi.
Jer sam sto procentno siguran da nije moja krivica.
posle sok od visnje pise na drugoj temi kako niko ne pise ozbiljno..pa kako da pisem ozbiljno kad je ovo ko zna koja tema o prevari. ovde smo prevaru cerecili na sve nacine i proucavali iz svih uglova. a sad kao esh pita zbog druga ili ja nesto nisam dobro procitala![]()
posle sok od visnje pise na drugoj temi kako niko ne pise ozbiljno..pa kako da pisem ozbiljno kad je ovo ko zna koja tema o prevari. ovde smo prevaru cerecili na sve nacine i proucavali iz svih uglova. a sad kao esh pita zbog druga ili ja nesto nisam dobro procitala![]()
dobro je da ne pita za kuma
samo cekam kada cu mu biti u temi![]()
Mislim da su ovakve teme i dalje svrsishodne, u propagandnom smislu, naime Chichkava je i dalje tvrd orah, tek kad ona posrne i kad se neko sa strane omrsi mozemo da se razilazimo s foruma.![]()
![]()
Mislim da su ovakve teme i dalje svrsishodne, u propagandnom smislu, naime Chichkava je i dalje tvrd orah, tek kad ona posrne i kad se neko sa strane omrsi mozemo da se razilazimo s foruma.![]()
![]()
Zlozi, da li bi bila sa ozenjenim i šta te (ne)sprecava?![]()
dobro je da ne pita za kuma
samo cekam kada cu mu biti u temi![]()
isto sto i metlu...ego. dati su vec odgovori na prvo pitanje iz uvodnog posta strah i u nekim slucajevima ego...i slazem se sa smokvom slobodni sa slobodnima , oni sa vezama sa onim iz veza, venacni sa vencanima. najpostenije![]()
Ja sam optimista. Primetno je da su joj haljinice i suknjice sve uze i krace, poze sve slobodnije, a zastitni maskirni baloni sve manji - na nekim fotkama su se mogle uociti i njene obrve, cak i krajevi trepavica i brade, znaci valja cekati, samo strpljivo, tiha voda breg roni...![]()
![]()
Treba izdrzati 3-5 godina, ili 7?
Kvota 1,04 na 40tu?![]()
Pa eto, da li mislis da li bi/ces tako i svoje dete usmeravati/odgajati i pokusati izgraditi karakter visokog morala glede tog pitanja?
kineski zid je izdrzao mnogo vekova,
vi ste previse veliki optimisti![]()
zloca je racionalni moralista![]()