- Poruka
- 48.596
to uopste nije naivno pitanje...ili recimo postrada u nekoj saobracajki i samo familiji dozvole ulaz u bolnicku sobu...e al kad postradaju uredno se vrate zeni da ih neguje...i zasto bih ja negovala skota koji je ebavao sa strane. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to uopste nije naivno pitanje...ili recimo postrada u nekoj saobracajki i samo familiji dozvole ulaz u bolnicku sobu...e al kad postradaju uredno se vrate zeni da ih neguje...i zasto bih ja negovala skota koji je ebavao sa strane.![]()
to uopste nije naivno pitanje...ili recimo postrada u nekoj saobracajki i samo familiji dozvole ulaz u bolnicku sobu...e al kad postradaju uredno se vrate zeni da ih neguje...i zasto bih ja negovala skota koji je ebavao sa strane.![]()
Znam tipa koji ima firmu u Beču i tamo ljubavnicu a u Srbiji ženu.
Kod žene dođe kada se ušineinače je u Austriji
![]()
Sticem utisak da vecina danasnjih devojaka je vaspitana u fazonu samo gledaj dobro da se udas ili preotmes nekog fatiranog medjeda sto ranije bolje po tebe. Ali nije na odmet ni da budes druga "Samo hej cuti nemoj tata da sazna."
Naklon dole damama sa razvijenim egom i moralom. Kojima je bitnija iskrena ljubav i zajednicko stvaranje dobara, a ne ulazak u brak gde jedna strana vec nesto ima.
![]()
zato što ga voliš
a ljubav je nesebična![]()
Zena mu je onda kompletan idiot sto skota ne istera iz kuce za sva vremena. Ili....
Zena mu je onda kompletan idiot sto skota ne istera iz kuce za sva vremena. Ili....
interesi i nista vise.
moja nije nesebicna, a i ljubomorna sam najstrasnije....![]()
Izgleda da su se našli. Njoj je bitna slika kompletne porodice za javnost i udobnost koju joj ovaj pruža. On ima isto imidz porodičnog čoveka, do toga mu je stalo, a opet slobodu da švrlja. Našli se takvi. Ako njima paše...
Tibi sto vise izucavam stoicku filozofiju sve vise mi se pomeraju granice morala kao i njegovo samo shvatanje.
Ne bi me cudilo da se zaista desi tvoje predvidjanje.
Moralna polemika je setanje po ivici zileta.
Na onoj slicnoj temi od pre par nedelja sam se bas sokirao pojedinim odgovorima na ovu tematiku. Na ovoj ima dosta jos gorih odgovora.
Ja se samo nadam da su ovakvi odgovori posledica toga sto je danas "in" sve tolerisati bez obzira na to da li je to po svim moralnim i ljudskim nacelima ispravno ili ne. Samo cuti, samo tolerisi, tolerisi ubicu, tolerisi pedofila, tolerisi peddera, tolerisi narkomana, preljubnika, lopova, muslimanske gluposti, tolerisi bahatost, tolerisi promiskuitet, cuti, tolerisi, nemoj slucajno da kazes nesto protiv toga, nemoj slucajno da te neko prozove da si moralista, moralista, ehhh, pa nema gore uvrede, zato sve je danas normalno, jel da, sve je opravdano jer zivimo u ussranom sistemu gde nema ni zakona ni morala ni saosecanja i to nam svima daje za pravo da budemo najgori sljam i da niko nema pravo da nas kritikuje ni za sta jer ce ispasti samo glupavi moralista.
Zanimljivo je i da vecina apsolutno opravdava i preljubnika i onog sa kojim se vrsi prevara ali one ne bi to jer su kao sebicne i egoisticne i to in je komplikovano i stresno ali nije do morala. Ma sta reci?! Ne znam da li je smesno ili tuzno.
danas je najviše in biti neosećajan
inače se smatra slabim
i tako se vaspitavaju deca da budu bahata i neosećajna
mislim da je to u stvari najveći problem
moje misljenje je da su se ljudi vratili svom korenu po pitanju osecanja.....ljudi nisu osecajni spram nepoznatih ljudi....sto nam je neko blizi veca su i osecanja i pre cemo se potresti na neku nesrecu u nekojoj od balkanskih drzavica (makar to bila i omraznema nam hrvatska) i pre cemo na to obratiti paznju, nego na tamo neku zemlju udaljenu hiljadama kilometar.
Sta je to sto sprecava slobodnu devojku ili zenu da udje u vezu s ozenjenim muskarcem, bez obzira na okolnosti? Dobro, retoricki je upitano, jer..
Da li se ta zabrana inhibira u porodici, ili u društvu? A obzirom na moralni krah drustva i porodice, sta bi u buducnosti moglo da presudno utice na monogamski vrednosni sistem?
Jacanjem poligamije, nestaju ljubav, poverenje, požrtvovanje, i mi se zapravo vracamo ka sirovim strastima. Zivotinjskom svetu?
Sta mislite, koliko su ove promene bitne po covecanstvo i opstanak, glede razmnozavanja i odgoja novih generacija?
Dobro vaspitanje koje prozivodi solidne, pa i visoke eticke nazore, je u uslovima u kojima preovladjuju relacije bazirane na interesima hendikep za jedinku.
mnoge stvari koje smo smatrali utopijom (pre samo tri-cetiri decenije)
su danas svakodnevnica
covek je naj destruktivnije bice na planeti zemlji
mene nista ne iznenadjuje![]()
Sta je to sto sprecava slobodnu devojku ili zenu da udje u vezu s ozenjenim muskarcem, bez obzira na okolnosti? Dobro, retoricki je upitano, jer..
Da li se ta zabrana inhibira u porodici, ili u društvu? A obzirom na moralni krah drustva i porodice, sta bi u buducnosti moglo da presudno utice na monogamski vrednosni sistem?
Jacanjem poligamije, nestaju ljubav, poverenje, požrtvovanje, i mi se zapravo vracamo ka sirovim strastima. Zivotinjskom svetu?
Sta mislite, koliko su ove promene bitne po covecanstvo i opstanak, glede razmnozavanja i odgoja novih generacija?
Potpuno se slazem. Mislis li da je onda za tu jedinku vredno da se odrekne svega dobrog i predje medju olos?
Ja licno bih ostao sa svim dobrim cak i sa tim hendikepom.
![]()
Danas sam bas zavrsio citanje memoara pokojnog generala Ljube Djurica, njegova sudbina je primer krivudave linije izmedju dobrog i loseg, tog nekog izbora. Njegov zivot kao da je Mihalkov rezirao.