EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Ako se zaleti prepreke ocigledno ne postoje...![]()
Nije bas tačno, iz napisanog dosad jasno je da su forumasice uglavnom visokomoralne osobe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se zaleti prepreke ocigledno ne postoje...![]()
Prazan slic i/ili prazan novcanik doticnog muskarca.Sta je to sto sprecava slobodnu devojku ili zenu da udje u vezu s ozenjenim muskarcem, bez obzira na okolnosti? Dobro, retoricki je upitano, jer..
Da li se ta zabrana inhibira u porodici, ili u društvu? A obzirom na moralni krah drustva i porodice, sta bi u buducnosti moglo da presudno utice na monogamski vrednosni sistem?
Jacanjem poligamije, nestaju ljubav, poverenje, požrtvovanje, i mi se zapravo vracamo ka sirovim strastima. Zivotinjskom svetu?
Sta mislite, koliko su ove promene bitne po covecanstvo i opstanak, glede razmnozavanja i odgoja novih generacija?
Prazan slic i/ili prazan novcanik doticnog muskarca.![]()
Nije bas tačno, iz napisanog dosad jasno je da su forumasice uglavnom visokomoralne osobe![]()
Koje se zalecu?![]()
Sta je to sto sprecava slobodnu devojku ili zenu da udje u vezu s ozenjenim muskarcem, bez obzira na okolnosti? Dobro, retoricki je upitano, jer..
Da li se ta zabrana inhibira u porodici, ili u društvu? A obzirom na moralni krah drustva i porodice, sta bi u buducnosti moglo da presudno utice na monogamski vrednosni sistem?
Jacanjem poligamije, nestaju ljubav, poverenje, požrtvovanje, i mi se zapravo vracamo ka sirovim strastima. Zivotinjskom svetu?
Sta mislite, koliko su ove promene bitne po covecanstvo i opstanak, glede razmnozavanja i odgoja novih generacija?
Prazan slic i/ili prazan novcanik doticnog muskarca.![]()
Pa ybg, lazu forumasi da su slobodni, cim zinu..![]()
Dal je moguce da si na samo takve nailazio? Valjda je prazno srce u pitanju
Da se ne lažemo, varanje je posledica nezadovoljstva. Sobom pa se dokazuješ i lečiš komplekse ili partnerom i zvaničnim odnosom a iz nekog razloga nisi kadar da staviš tačku.
Ne smatram da je slobodna osoba kriva ako se sa njom vara zvanični partner. Boli je štikla. Da nije ona, bila bi neka druga. Treći je najmanji problem u toj situaciji. Samo što je mnogima lakše da na tu osobu svale krivicu nego sednu i reše svoju situaciju. I kada se ljudi razvode zbog ljubavnika/ljubavnice to je samo naizgled. Obična glupost. Razvodiš se zbog sebe!
Lično, nikada nisam bila sa oženjenim muškarcem. Prekomplikovano mi to deluje. A željna sam opuštenog, klizavog odnosa. Dodatni stresovi mi ne trebaju. Dakle, razlog nije moral
Nekako verujem da ćemo se, posle ovih godina ludosti, dozvati pameti. I ceniti prave vrednosti. Zbog nas samih, da naučimo da se ušuškamo i "damo" nekome, posebnom. Nadu u to mi više vraćaju mladi momci. Sadašnji dečaci mi mirišu na viteštvo više nego ove generacije između njih i naših deda, pradedova... Ako uspeju da opravdaju muževnost bez bespotrebne agresije koja je jedno vreme bila popularna, i njome izazovu devojke da istaknu svoju ženstvenost, prepoznaju je i uživaju u njoj... Opet će par da se dopunjuje umesto sukobljava a porodica da znači![]()
ja vise verujem
da lazu da su ozenjeni.
nije svako svako sposoban da se odbrani
od zeMskih![]()
Pa ybg, lazu forumasi da su slobodni, cim zinu..![]()
Dal je moguce da si na samo takve nailazio? Valjda je prazno srce u pitanju
Nije mi poznato..
Nego da odg na ono retoricko pitanje...moralni principi koje sam sama sebi nametnula i kojih se svojevoljno i bez napora pridrzavam, jer su u skladu s mojim karkaterom...
![]()
Nisam ozenjen, ne nailazim na slobodne devojke ili zene koje ne bi da udju u vezu sa ozenjenim muskarcem. Ali neki univerzalni principi su opstepoznati, a prazno srce uopste ne spada u kriterijume, ne razmatra se.
Doduse odkud ja znam,nikad nisam bila sa ozenjenim dok sam bila devojka.ko zna zasto jesu,ili nisu
Doduse odkud ja znam,nikad nisam bila sa ozenjenim dok sam bila devojka.ko zna zasto jesu,ili nisu
To su samo stereotipi
Pa nisi ni kad si se udala?