- Poruka
- 71.126
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje ladno , nego vernici oko tebe..ma ladno je sad tamo
I zato ćemo da se klikerujemo ..

ovo je zemlja gde ljudi ne žele da sklapaju brakove sa drugim ljudima jer im se horoskopski znaci ne slažu,o tome mi ovde pričamomene interesuje sve i svašta... to je bilo nekada, odavno ne radim
Svojevremeno sam bio poznat u BG i okolini. Neki ljudi nisu znali da pogode vrata nakon sam im istumačio kartu...
 Sad mi je jasnija ona tema.
  Sad mi je jasnija ona tema. 

Crna Neprilagodjena, pa to se bre ne susi.Ništa taj ginko ne valja..Još više sam podementirala..
Nisam..Bile su u kapsulama.Crna Neprilagodjena, pa to se bre ne susi.
I zato ćemo da se klikerujemo ..
Kad izdubiš rupice..Da pomognem..

to je u Indiji ko dobar danovo je zemlja gde ljudi ne žele da sklapaju brakove sa drugim ljudima jer im se horoskopski znaci ne slažu,o tome mi ovde pričamo
a i kod nas očiglednoto je u Indiji ko dobar dan
ne, upuštam se u astralna putovanja pa dok se vratim...@Sensei zaspao...
Jel ima jos neki mladez?ne, upuštam se u astralna putovanja pa dok se vratim...

kod nas možda ima po malo, u Indiji (veliki deo) ceo život planiraju u odnosu na to kakva je čija karta. Oni imaju drugačiji, takozvani Vedski ,horoskop koji se znatno razlikuje od ovog što zovu Zapadnjački (Western) horoskopa i kod nas očigledno
crazy people everywherekod nas možda ima po malo, u Indiji (veliki deo) ceo život planiraju u odnosu na to kakva je čija karta. Oni imaju drugačiji, takozvani Vedski ,horoskop koji se znatno razlikuje od ovog što zovu Zapadnjački (Western) horoskop
U ime publike - ovde.Da pitam poštovanu publiku ovde;
Da li sledeći nastavak
Horoskopski znak sa kojim ćete imati najbolji seks
da otvorim ovde ili na LJisu?
pa nije ni ovo moj terenU ime publike - ovde.
Da je pod tvojom jurisdikcijom.
 Nemam moderatorsku moć. Jedino da stavim na Zanimljivosti?
 Nemam moderatorsku moć. Jedino da stavim na Zanimljivosti?E, jbg, nisam ni gkedao pdf...pa nije ni ovo moj terenNemam moderatorsku moć. Jedino da stavim na Zanimljivosti?

Paaa ono, u principu da, ne verujem nikome.. yebeno je teško zaslužiti moje poverenje ALI ko ipak uspe u tome taj ga zaista ima u fuluBiti sumnjičav i nije tako loše; u stvari, to može biti prilično pametno u nekim situacijama. Ali Rak jednostavno ode predaleko. Zašto? Zato što je sumnjičava prema SVEMU, što je više nego čudno.
.
Eh sad ovde ga preterašeNije važno da li se radi o hrani, prijatelju prijatelja ili gradu u kojem verovatno nikada nije bila - ona ima priču o tome i listu razloga zašto je ta stvar napisana kratko.

zato je Sensei
E ovo je tacnoČek da završim ..
Strelac – Ponekad će se ponašati kao ludak, jer ima urgentnu potrebu da se izrazi – zaplesaće sa nekim na ulici, napisaće roman na salvetama u restoranu, odlepiće – na vrlo neodoljiv i pomalo zastrašujuć način.

Koja, srecom, ne variraju.E ovo je tacno
Nismo zastrasujuci samo se cesljamo tako
Ponasamo se u skladu sa trenutnim osecanjima

Gresis.Koja, srecom, ne variraju.

Do podznaka je, onda.Znala sam d'ima nešto! ?2. Škorpija
Pogledajte prilog 1087866
Škorpija nije za svakog, zbog čega je tako visoko na skali „čudnosti“. Nije čak ni važno da li je poznajete dobro ili ne - ona je samo čudna, i koliko se trudi da vas ubedi da ona ne samo da učvršćuje svoje čudno ponašanje.
Škorpija ima veoma intenzivnu ličnost koja je najbolja u kratkim dozama, ali čak i tada, ona je veoma prisutna. Često će započeti svađe i svađe koje ne može da pobedi samo da bi stvari bile interesantnije.
8. Jarac
Pogledajte prilog 1087881
Jarac ne deluje tako čudno, ali njena preterano iskrena ličnost i usta bez filtera čine da izgleda čudnije nego što jeste. Ona je tip prijateljice koja vas pita da li možete da pogledate čudnu mladež na njenoj guzi i da li ima bilo kakve sline u nosu ili hranu u zubima pre nego što razgovarate sa slatkim momkom.
Oh, i ona te pita ove stvari kada to najmanje očekuješ, što ga čini još bizarnijim. Na njenu sreću, ona to odlično krije (zapiši to svojim stalnim dobrim ponašanjem u javnosti).

eh sad, preteraše ga za nas.7. Rak
Pogledajte prilog 1087880
Biti sumnjičav i nije tako loše; u stvari, to može biti prilično pametno u nekim situacijama. Ali Rak jednostavno ode predaleko. Zašto? Zato što je sumnjičava prema SVEMU, što je više nego čudno.
Nije važno da li se radi o hrani, prijatelju prijatelja ili gradu u kojem verovatno nikada nije bila - ona ima priču o tome i listu razloga zašto je ta stvar napisana kratko.