Pozz korisnici, verujem da je ova tema verovatno neke godine vec obradjivana ali ja se ne snalazim bas najbolje na ovome sajtu a i zelim da cujem sta
danas misle devojke o ovoj temi, mada interesovalo bi me i misljenje momaka takodje.
Naime, imam 19 godina i visok sam
178cm i zbog toga imam kompleks..Ne znam ali jednostavno u Beogradu su ljudi neverovatno visoki, svaki 4-5 muskarac na ulici je
190+..Medjutim ja imam kompleks zbog toga sto su devojke mnogo visoke..Bas cesto srecem na ulici i mladje devojke od mene a i starije koje su
180 ili vise od toga!
Naravno, treba napomenuti da postoji razlika u tome kako je ko gradjen..Dzaba liku 195 cm ako ima uska ramena a siroke kukove i obratno liku koji je nabildovan a ima 170 cm i kratke ruke..Devojke ce verovatno da se pozovu na tipove poput Bred Pita, Dzoni Depa i Tom Kruza koji su svi prosecne visine a jedni su od najboljih frajera na svetu. Ipak, smatram da oni nisu adekvatan primer za ovu temu jer su ipak svetski poznate licnosti, bogati, uspesni a svi ti faktori dodatno dizu njihov status. Naravno, prirodno je da devojke vole vise visoke momke jer oni na prvi pogled deluju kao neko ko ce da ih bolje zastiti i osigurati im zdravo potomstvo sto seze do vremena dok su ljudi jos ziveli u plemenima.
Ukratko: koliko visina igra vaznu ulogu u izboru momka i koja je " dovoljna " visina za muskarca. Znam da je to isuvise subjektivno pitanje ali ajde. I mozda jos bolje formulisano pitanje: Da li je visina
presudna u odabiru momka ili je to samo vazan detalj na prvi pogled sto mi ipak deluje logicnije jer je ipak karakter ono sto je najbitnije kod coveka.
Inace kad kazem " u izboru momka " ne mislim na izbor koji bi kasnije doveo do braka izmedju to dvoje vec mislim na obicne veze.