koliko je ovo presudno u izboru partnera????i raskidanju veze?

ne znam nikog ko slusa striktno najgore pink narodnjake...i kune se u njih..za njega bi se zabrinula i zaobisla u sirokom krugu(a i ako ih ima takvi se obicno odaju drugim 'kvalitetima' otkopcana zguzvana kosuljica,lance od 3 tone,bahatost u ponasanju i sl...**neke moje predrasude vezane za pink populaciju,izvinjavam se ako sam gresnaXD),al ko sto rekoh
muzika je samo jedan segment necije licnosti jeste ukazatelj na to kakva je ta osoba,al mogu ja recimo da se spandjam sa likom koji fura i voli narodnjake jer mu je takva muzika vesela i prija dusi,a da ima zdrav rezon i pristup zivotu...

Vidis, sama si ih opisla, bolje ne bih ni ja mogla. :) Ali cak i oni manje izrazeni pripadnici ove sorte ljudi imaju u sebi ono nesto, neku "zicku" koja meni smeta i zgrazava me. Sta reci o coveku koja padne u sevdah na onu: "Delija momak u najlepse dane, zeleo je dom, kucicu na kraju sela i mali vocnjak" i tako dalje... To je filozofija zivljenja, pogled na zivot i ocekivanja od njega.

- - - - - - - - - -

Ja i ne slusam muziku vise.

Ti si liberal, tebi je sve oprosteno. :lol:

a ne bi ti bio problem tipa ti verujes u jednu verziju istorije a ona u dr i ona osh da vasu decu uci tom drugom verzijom koja je za tebe laz...mislim mozete vi oboje da iznesete svoje misljenje pa dete nek upije sta oce od toga,ali ne bi ti stvarno smetalo da ti je zena stava da su mozda nemci bili u pravu i slicno...
posto neki i pridaju takvu vaznost odnosima cetnici/partizanovci(mislim koliko je bitna podela i neki socioloski stav ka drustvenim odnosima)..i drugim istorijskim momentima..ili je proslost nesto daleko i bez realnog uticaja...??

(ne kazem da ti je zence takvo nego neka fiktivna situacija:lol:)
Ako žena hoće da me nauči drugoj verziji istorije neka mi pokaže dokumente i biću joj zahvalan .
Nedavno sam se oženio i nemam pojma da li su njeni bili u četnicima ili partizanima .Bolje da
samnom ne polemišu o drugom svjetskom ratu jer ću ih razbucati !:)
Ne bih volio da mi žena bude vjerski fanatik i da joj Buda ili Isus budu važniji od mene .Isto tako
ne volim praznovjerje .Imala bi ozbiljnih problema kad bi djecu plašila vješticama , duhovima i
kojekakvim karakondžulama .

]sta bi i u kojoj meri uticalo da ne stupite u vezu ili da istu raskinete sa nekim:[/SIZE]
1.moralne norme
tipa korumiranost manja veca(ili ste u fazonu snalazi se kako ko ume,ili imate neke svoje sive zone koje su vam ok i slicno)
tipa da muti na poslu,uzima mito...i ne mora samo to bilo sta dr....recimo odnos prema ljudima...
2.razlicita opredeljenost po pitanju:
1.politickih partija:tipa vi za demokrate on/ona za radikale..
2.istoriskih pitanja: partizani/cetnici...
3.buducnost zemlje:eu/rusija...
4.vaspitanja dece i sl...

ili vam sve ovo nije bas bitno ??
Mutacija.

Back