Koliko je mushkarcima vazno ...

ČIKITA:
koliko je zena imala partnera pre njega :?:
Sve je to zapravo kastracioni strah od tzv. zubate vagine (vagina dentata, neka me Latini isprave ako treba)...
Zenska sexualnost je tajanstvena i opasna, jer prijeti gubitkom muske kontrole nad zenama... A to opet dovodi do detronizacije muske figure, u tradicionalno patrijarhalnom svijetu... Samim tim i do urusavanja istog tog patrijarhalnog svijeta...

nije mi bitno i ne zelim da znam...
sve dok ona to ne kaze a onda mi je vec bitno
i vise volim da me slaze po tom pitanju nego da mi izbaci neku poveliku cifru...
Bitnije pitanje je SA KAKVIM MOMCIMA
JE ONA TO BILA pre mene...

Zamisli svi joj bili neki narkosi
dileri i propaliteti...

Naslov topica je bio:
Da li moze da se zatrudni preko oralnog sexa?
--------------------------------------------------------------------------------
ONA - Jul 11, 2002 12:24 (*.cogeco.net)
MOZE!
SVE JEDNO JE DALI SPERMA ULAZI ODOZGO ILI ODOZDO JER U OBA PUTA MOZE DA OPLODI JAJNU CELIJU.
POSLE SEXSA RECI DEVOJCI DA DOBRO OPERE USTA ONOM VODICOM ZA USTA (RECIMO,JA KORISTIM ORAL BE)
JER ONA UBIJA SPREMATIZOIDE,,,
OVI STO KAZU DA, NEMOZE LUPAJU JER SPERMA NESME DA STIGNE U ORGANIZAM(ZATO SE KORISTI CONDOM) A
KAD STIGNE ONA MOZE DA PRODJE I KROZ USTA.

KOLIKO STE SAMO PRIMITVNI!

--------------------------------------------------------------------------------

Pa dobro, al' ti bre ne mislis na dobro forumasa... Ja evo zamalo da se zadavim (jos onako sitno kasljem izbacujuci Guaranu iz dusnika :roll: )... To treba da ide zajedno sa onim upozorenjem:

OVO STO SLEDI JE JAKO SMESNO - MOMENTALNO PRESTANITE DA JEDETE ILI PIJETE DOK CITATE KAKO SE NE BI ZADAVILI. OSOBAMA SA SLABIM SRCEM ILI JAKIM CIREM NA ZELUDCU PREPORUCUJEMO DA PRESKOCE SLEDECE...

A onda nalupas jedno 50 entera, pa uneses svoj tekst :lol:

... a onda opet se pojavi neka budala poput Inca koja cita sve topice odozdo (kad se ucita strana, ctrl+end joj ne gine) :roll: ...

Elem, da ne sirimo mi ovde, optuzice me za neobjektivnost...

/troll off

srebro:
Moji stavovi su već poznati...ili sam prvi ili ne prilazim kurwi..
A smešno je kako samo mali broj devojaka provali da sam ih zbog toga odbio i sve misle ko zna zbog čega ovaj neće... :lol:
1. devojka sa kojom ti spavas i budes joj prvi, kad raskine sa tobom je *****?
2. dakle, moze primati u sve ostale rupe, a vazna ti je samo jedna, na osnovu koje ces znati da si joj "prvi"?

Svasta.... :?

Back