stormbringer1
Primećen član
- Poruka
- 575
...da se desi nezeljeno dan posle prestanka menstruacije??? uz to, nije cak ni unutra zavrsio sadrzaj (sto bi rekli na reklamama za uloske), ali je tu negde okolo. aj me utesite 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veoma,veoma malo moguće..Činjenice:"sadržaj" nema noge da ušeta unutra i "sadržaj" crkava za par minuta ako nije unutra i prvi dani posle menstruacije veoma teško da su plodni.stormbringer:...da se desi nezeljeno dan posle prestanka menstruacije??? uz to, nije cak ni unutra zavrsio sadrzaj (sto bi rekli na reklamama za uloske), ali je tu negde okolo. aj me utesite![]()
E nimfomanko! nisi mogla da sacekas jos koji dan, nego odmah posle ciklusa- u krevet... sada ti se to vraca kao crv sumlje...stormbringer:...da se desi nezeljeno dan posle prestanka menstruacije??? uz to, nije cak ni unutra zavrsio sadrzaj (sto bi rekli na reklamama za uloske), ali je tu negde okolo. aj me utesite![]()
Eh da mogu da te utesim,ali je vrlo moguce da je zakevila...stormbringer:...da se desi nezeljeno dan posle prestanka menstruacije??? uz to, nije cak ni unutra zavrsio sadrzaj (sto bi rekli na reklamama za uloske), ali je tu negde okolo. aj me utesite![]()
nebitno, to nista ne menja, stoji sta sam rekao, mogao si da se strpis malo...,stormbringer:ja sam musko, alo![]()