koliko je moguce...

stormbringer:
...da se desi nezeljeno dan posle prestanka menstruacije??? uz to, nije cak ni unutra zavrsio sadrzaj (sto bi rekli na reklamama za uloske), ali je tu negde okolo. aj me utesite :lol:
Veoma,veoma malo moguće..Činjenice:"sadržaj" nema noge da ušeta unutra i "sadržaj" crkava za par minuta ako nije unutra i prvi dani posle menstruacije veoma teško da su plodni.

stormbringer:
...da se desi nezeljeno dan posle prestanka menstruacije??? uz to, nije cak ni unutra zavrsio sadrzaj (sto bi rekli na reklamama za uloske), ali je tu negde okolo. aj me utesite :lol:
E nimfomanko! nisi mogla da sacekas jos koji dan, nego odmah posle ciklusa- u krevet... sada ti se to vraca kao crv sumlje...
mada male su sanse... 8)

Sve zavisi koliko traje ciklus tvojoj dragoj i da li je uredan, tj da li se javlja u jednakim vremenskim intervalima. To sto je "negde tu okolo" ili kako si vec to opisao, zavrsio "sadrzaj" ne znaci da deo tog "sadrzaja" nije ostao i u njoj. Veliki deo nezeljenih trudnoca i nastaje tako sto tipovi uopste ne svrse u devojke, ali par nestrpljivijih spermatozoida istrce iz vas pre nego li vi dozivite vrhunac.... No, da ti ja ne bih ovde mnogo mudrovala, ja ti preporucujem da se o tome malo bolje informises, odgovornost nije samo na nama devojkama, vec i na vama...

Vidi, da se ne lazemo, moguce je da ti draga zakevi ako se to desilo... Nema sadrzaj nozice da useta, ALI JE SPERMATOZOIDIMA POTREBNO 3 MINUTA OD VAGINE DO AMPULE TUBE AKO JE SVE OK! S obzirom da odmah nakon menstruacije mukoznog cepa na grlicu materice nema i da je ta prepreka koja omete 60 % potencijalnih punoglavaca van snage... Da, ovulacija treba da bude (OBRATITE PAZNJU SVI!!!) 14 dana PRE sledece (a ne 14. dana od prethodne, kako mnogi misle) mensturacije, ali, na zalost, dokazana je mogucnost ovulacije kod zene u toku orgazma, cak i bez hormonalnog (estrogen) uticaja... Da rezimiram, ako je sex valjao, moze svasta da bude. Ipak, sa tvojom pricom o sadrzaju... mala je verovatnoca. Za sledeci put da znas, u prvih 48 sati posle sumnjivog koitusa moze da se primeni "morning after" kontracepcija tableticama koje kostaju oko 180 dinara i zovu se POSTINOR. Ima ih u apotekama bez recepta i ako se popiju u tih prvih 48 h 99% smanjuju verovatnocu... Za sve sto tebe i druge zanima u vezi sa ovakvim (med) temama nadjite me na yusatch@yahoo.com

Back