Koliko je kragujevcana na forumu?

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E_X_I_T_O_V_K_A:
E stvarno,ja sam gosca ovde,na ovoj temi,skoknuh samo da poz twigy...a sto nemate vise tema na kg forumu?Postavljajte nesto....:)

Nisam odavde svratila sam kao gost i zbog E_X_...da je pozz a ona zbog twigy koja je ovde domćin...pozz i za twigy, veoma je svestrana...harizmatična je dovodi ljude sa strane...predlažem twigy za predsednika ovog foruma...E_X_I_T_O_V_K_A za ambasadora dobre volje...pozz svim Kragujevčanima iz Vojvodine

Lucca:
Nisam odavde svratila sam kao gost i zbog E_X_...da je pozz a ona zbog twigy koja je ovde domćin...pozz i za twigy, veoma je svestrana...harizmatična je dovodi ljude sa strane...predlažem twigy za predsednika ovog foruma...E_X_I_T_O_V_K_A za ambasadora dobre volje...pozz svim Kragujevčanima iz Vojvodine
Dobrodosla,ti i svi koji zele,nije bitno na kom se forumu druzimo nego da nas ne smaraju neki likovi....hvala ,javite se ljudi......Pozdrav :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

twigy:
Dobrodosla,ti i svi koji zele,nije bitno na kom se forumu druzimo nego da nas ne smaraju neki likovi....hvala ,javite se ljudi......Pozdrav :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ja došla a tebe te nema ;) šala mala u prolazu sam i volim da pozdravim ljude dobre volje i gostoprimive naravno.... :lol:
Kragujevčani dobro jutro, krajnje je vreme za buđenje, gde ste..... :shock:

Lucca:
ja došla a tebe te nema ;) šala mala u prolazu sam i volim da pozdravim ljude dobre volje i gostoprimive naravno.... :lol:
Kragujevčani dobro jutro, krajnje je vreme za buđenje, gde ste..... :shock:
Nocas mi u sred pisanja nestala struja i nije je bilo dugo,pa sam otisla na spavanje...sorry..
Kuvacu kafu za sve gosce i goste drugo vece! Vec 15 dana cekam da mi prikljuce kablovski
internet,ne mogu vishe da doplacujem ovo s.....Bice me i cesce prestajem da radim...poz.

Back