- Poruka
- 73.710
Niko nije uvek jak, hrabar i odlučan, niko ne rešava uvek probleme i popravlja odnose. Nekad je do nas samih, umori se čovek od silnih, krupnih i sitnih nedaća, pa bi samo da ćuti i spava. Nekad smo se previše dali, pa nam nije mnogo ostalo, onda smo mali i prazni. Nekad je do volje i merenja čiji je duži i ko je koliko puta napravio prvi korak. Ništa u životu i ljubavi nije crno ili belo, i ništa nije sivo poput umornog srca. Nekad je hrabrost otići, nekad boriti se, a nekad pustiti da sve prođe. Jer najteže je sebi priznati da si se za.j.eb.ao.Ma, brt mislila sam na ono lepo je imati odnose sa osobama koji rešavaju probleme, odnose, ne beže, ne sakrivaju se iza ovog ili onog, tuđih uticaja itd. Ono kad kaže ja bih ali me ta i ta osoba pritisla, pa jbt šta ima ko da te pritisne, uradiš šta hoćeš. Itd. Ili ono beži od osude okoline, šta će ko reći. Pa stani na crtu. Tako.. ima puno stvari gde je potrebno biti jak i odlučan. Možda sam čak više mislila na odlučnost nego hrabrost. Ali nebitno, piše svako šta misli
Poslednja izmena: