Zar mora bash "Corsair"?Ima i drugih kvalitetnih naponskih jedinica... recimo SilverStone... http://www.plutos.rs/proizvodi.php?group=46&so=proizvod&re=1

Poslednja izmena: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nažalost napajanje top klase tj velike petorke : Tagan , OCZ , Enermax , Zalman , Corsair , kako ih ja zovem teško ili se skoro nikako ne može naći u srbiji , teško se prodaju zbog cene pa se zato i ne uvozeel je moguce da je ITsvet jedini sajt kod nas gde se traze komponente... sta god da trazim nema...
El ima jos neki sajt ?

nažalost napajanje top klase tj velike petorke : Tagan , OCZ , Enermax , Zalman , Corsair , kako ih ja zovem teško ili se skoro nikako ne može naći u srbiji , teško se prodaju zbog cene pa se zato i ne uvoze
Zar mora bash "Corsair"?Ima i drugih kvalitetnih naponskih jedinica... recimo SilverStone... http://www.plutos.rs/proizvodi.php?group=46&so=proizvod&re=1
.......a, zašto te je razočarao, ako to nije neka tajna....?
kao prvo Raidmax jeste azijska relativno nova firma koja proizvodi gaming kućišta i napajanja , sva njihova napajanja imaju 80plus sertifikat -ako imaš uopšte pojma šta to znači u svetu proizvođača napajanja to znači da je iskorištivost napajanja preko 83% , a pravila i merila su postavili najveće svetske kuće kao Tagan i OCZ ... , i da ta napajanja u svim benčovima koje sam čitao debelo šiju chiftec po kvalitetu.Ja covece trazim corsair a ti meni dajes svetlece raidmax... Hvala na preporuci ali moram da te pitam da li si normalan? chieftec je ok i thermaltake

Nisam mogao da nadjem nesto bas extra pozitivno u vezi ovih napajanja. Corsair je bas provereno napajanje u grani gde meni treba a to je 24/7 render ... Ne zelim da rizikujem kao sa CM pa sam ga izduvao
	Gde li je nashao tih 250W?Bash zanimljiva brojka.![]()
Današnje bolje grafičke u loudu troše oko 300 vati GTX 560, 660, radeon 7870 itd, procesori i do 100 vati, zato nema šane da bolje konfiguracije troše u loudu do 250 vati, a tu su i ostali manji potrošači :
Pa mislim da online kalkulatori upravo daju taj zdrav "overhead".i na koju foru izmeriti unapred max potrosnju komponenti pre nego sto se izabere psu ako online kalkulatori lazu?
...kao sto rece neko gore ne mozes da nadjes dobro napajanje kod nas....
Racunar kad upregnem mi vuce oko 150w a kada blejka oko 40w znam da mi ne treba jace od 300w realno ali kao sto rece neko gore ne mozes da nadjes dobro napajanje kod nas a da ima 300w i 80+ sertifikat. Samo da se zna uzeo sam neko krs napajanje od 500 kinti i komp mi radi do jaja vec 2 nedelje![]()
Zavisi čime meriš... naobičniji energy logger ti ima preciznost ±1%, što je više nego dovoljno za skaliranje napajanja....A to home-made merenje nije precizno.
Zavisi čime meriš... naobičniji energy logger ti ima preciznost ±1%, što je više nego dovoljno za skaliranje napajanja....