Arianna Buduća legenda Banovan Poruka 46.570 08.10.2013. u 01:25 - Koliko je bitna sličica ( avatar ) uz nik na forumu ? A postovi ..? #51 Mesečeva Kći *: Super ti je avatar. Kliknite za proširenje... odlican nick i avatar - - - - - - - - - - poetessa: hvala draga tebi isto tvoj pristoji Kliknite za proširenje... i ne razumem ko se to zalio tvoj avatar je bas lep i pristaje ti
Mesečeva Kći *: Super ti je avatar. Kliknite za proširenje... odlican nick i avatar - - - - - - - - - - poetessa: hvala draga tebi isto tvoj pristoji Kliknite za proširenje... i ne razumem ko se to zalio tvoj avatar je bas lep i pristaje ti
poetessa Legenda Poruka 56.288 08.10.2013. u 08:45 - Koliko je bitna sličica ( avatar ) uz nik na forumu ? A postovi ..? #52 Arianna: odlican nick i avatar - - - - - - - - - - i ne razumem ko se to zalio tvoj avatar je bas lep i pristaje ti Kliknite za proširenje... he, he...kažu ima lepših sličica...nije im jasno baš šta je! hvala draga!
Arianna: odlican nick i avatar - - - - - - - - - - i ne razumem ko se to zalio tvoj avatar je bas lep i pristaje ti Kliknite za proširenje... he, he...kažu ima lepših sličica...nije im jasno baš šta je! hvala draga!
Rayela Legenda Poruka 71.814 08.10.2013. u 10:53 - Koliko je bitna sličica ( avatar ) uz nik na forumu ? A postovi ..? #53 poetessa: he, he...kažu ima lepših sličica...nije im jasno baš šta je! hvala draga! Kliknite za proširenje... Ja sam pomislila da je neko polje rascvetale lavande ili naslov one knjige " Boja lila". Sad kada uzeh lupu videh da je neka zenska, ali zasto ne uzmes samo neki deo sa te slike( recimo düpe) pa da se sve lepo razazna?
poetessa: he, he...kažu ima lepših sličica...nije im jasno baš šta je! hvala draga! Kliknite za proširenje... Ja sam pomislila da je neko polje rascvetale lavande ili naslov one knjige " Boja lila". Sad kada uzeh lupu videh da je neka zenska, ali zasto ne uzmes samo neki deo sa te slike( recimo düpe) pa da se sve lepo razazna?
poetessa Legenda Poruka 56.288 08.10.2013. u 10:55 - Koliko je bitna sličica ( avatar ) uz nik na forumu ? A postovi ..? #54 Rayela: Ja sam pomislila da je neko polje rascvetale lavande ili naslov one knjige " Boja lila". Sad kada uzeh lupu videh da je neka zenska, ali zasto ne uzmes samo neki deo sa te slike( recimo düpe) pa da se sve lepo razazna? Kliknite za proširenje... kuku, pa nije to nikakva ženska a doopence znači da uzmem! joj, ipak zbunjujem...kamen na kome piše poetessa (čisto da razjasnim) Poslednja izmena: 08.10.2013.
Rayela: Ja sam pomislila da je neko polje rascvetale lavande ili naslov one knjige " Boja lila". Sad kada uzeh lupu videh da je neka zenska, ali zasto ne uzmes samo neki deo sa te slike( recimo düpe) pa da se sve lepo razazna? Kliknite za proširenje... kuku, pa nije to nikakva ženska a doopence znači da uzmem! joj, ipak zbunjujem...kamen na kome piše poetessa (čisto da razjasnim)
sef gradilista Aktivan član Poruka 1.481 10.10.2013. u 00:02 - Koliko je bitna sličica ( avatar ) uz nik na forumu ? A postovi ..? #55 Rayela: ... Sefa gradislista poznajem samo po pisanju, nikada u zivotu nisam primetila da ima nekakvog Pericu u avataru. Kliknite za proširenje... Taj mali, što drži taj plan je "Perica, šef gradilišta" http://www.limundo.com/kupovina/Knj...LISTA-SANDRIN-DEREDEL-GUSTAVO-MACALI/15447881
Rayela: ... Sefa gradislista poznajem samo po pisanju, nikada u zivotu nisam primetila da ima nekakvog Pericu u avataru. Kliknite za proširenje... Taj mali, što drži taj plan je "Perica, šef gradilišta" http://www.limundo.com/kupovina/Knj...LISTA-SANDRIN-DEREDEL-GUSTAVO-MACALI/15447881
HELENA33 Buduća legenda Poruka 27.231 10.10.2013. u 01:39 - Koliko je bitna sličica ( avatar ) uz nik na forumu ? A postovi ..? #56 ma, svima su vam bzvz avatari, a i nikovi...
Arianna Buduća legenda Banovan Poruka 46.570 10.10.2013. u 02:27 - Koliko je bitna sličica ( avatar ) uz nik na forumu ? A postovi ..? #57 tvoj je jako mali
HELENA33 Buduća legenda Poruka 27.231 10.10.2013. u 03:12 - Koliko je bitna sličica ( avatar ) uz nik na forumu ? A postovi ..? #58 zato sam ja jako velika...
Arianna Buduća legenda Banovan Poruka 46.570 10.10.2013. u 03:50 - Koliko je bitna sličica ( avatar ) uz nik na forumu ? A postovi ..? #59 stvarno uvecaj ga
sef gradilista Aktivan član Poruka 1.481 10.10.2013. u 11:29 - Koliko je bitna sličica ( avatar ) uz nik na forumu ? A postovi ..? #60 Koja uvećava danas ? Poslednja izmena: 10.10.2013.