електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Nikoga nije briga što je vama potrebno.
Тек толико да се не заносиш. Пружам ти неопходну информацију, хвала да ми кажеш. Бре.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikoga nije briga što je vama potrebno.
Neće ti nikad reći hvala.Тек толико да се не заносиш. Пружам ти неопходну информацију, хвала да ми кажеш. Бре.
U koje delove Hrvatske, život Srba može biti prigodan za povratak ?
Kada će Hrvati pružiti ruku pomirenja i priznati svoje greške ?
Zašto EU ne potencira na pomirenju Hrvata i Srba ?
Oni s tvojim rezonom, nikada tamo neće ni imati svoje mjesto. Takvi ne trebaju niti pomišljati na povratak.
Nisu to neonacisti, vec prosecno rvati.Па знаш како, нешто ме заболе за твоје стручно оцењивање, ко је заслужио повратак, а ко не.
Сумњам да припадник народа који је извршио највеће етничко чишћење у Европи после Другог светског рата и у чијој држави људе још увек пребијају на смрт због националне припадности, мени може нешто приговорити.
Очистите своје двориште од неонациста и онда можемо причати.
Да - то је једина истина!!!Nisu to neonacisti, vec prosecno rvati.
U situaciji kada je Srbija priznala postojanje Hrvatske, potrebno je, mislim, poraditi na pitanju reciprociteta...ne u smislu etnickog ciscenjaДа - то је једина истина!!!
Моје мишљење је да сви Срби који су били држављани неоНДХ ТРЕБА ДА ТРАЖЕ И ЗАХТЕВАЈУ НАДОКНАДУ ЗА СВОЈУ ИМОВИНУ И ДА НИКАДА НЕ ТРЕБА ДА СЕ ВРАТЕ МЕЂУ ТЕ ИСКОМПЛЕКСИРАНЕ КРЕТЕНЕ.........
п.с.
Треба размислити и о томе ДА ЛИ 'РВАТЕ КОЈИ ЖИВЕ У СРБИЈИ И СТАЛНО НЕШТО ЗАНОВЕТАЈУ ТРЕБА ПОСЛАТИ И УПУТИТИ У "ЛИЈЕПУ ЊИХОВУ"!!!
Па знаш како, нешто ме заболе за твоје стручно оцењивање, ко је заслужио повратак, а ко не.
Сумњам да припадник народа који је извршио највеће етничко чишћење у Европи после Другог светског рата и у чијој држави људе још увек пребијају на смрт због националне припадности, мени може нешто приговорити.
Очистите своје двориште од неонациста и онда можемо причати.
Те твоје телетабис пресуде остави за себе и своје личне сатисфакције.
Припадник народа који је вршио најсвирепије злочине у Другом светском рату и који се и дан данас куне у те злочинце, опет не може мени ништа да приговори.
Разлика је велика када у једном народу појединци почине ратни злочин, а друга када једна ткз земља (читај НДХ) плански уништава један народ на територији коју контролише.
Потенцирати један ''општински геноцид'', а у потпуности заборављати на страшне злочине, што у Другом светском рату, што '95, можете само захвалити вашој способношћу да се увучете у буљу сваком новом газди.
Стварно ми је накарадно да причам са Ујом на ову тему, боље се побрини да не висе ''За дом спремни'' плоче у Јасеновцу.
Znači ne poričeš moje citate. Ok, onda smo sve rekli na tu temu.
Što se tiče ploča, javljaš se na krivu adresu. Niti ih stavljam, niti potičem stavljanje, niti mi trebaju.
Politika Tanjug | 22. 06. 2019.Никада нећу порећи да се у Сребреници десио злочин, али се никада нећу сложити да се десио геноцид, јер није.
Мени није тешко признати злочине припадника мог народа и упутити извињење за исте. Жао ми је сваке невине жртве у том рату, на све три стране.
Постаје незгодно оног тренутка када други не желе да признају своје злочине, као Олују, која је највеће етничко чишћење после Другог светског рата. Не само да не признају као злочин, већ тај да још и славе. Исто са Тузланском колоном или са протеривањем Срба из Сарајева.
Зато сматрам да је српски народ миљама испред свих осталих павијана у овом региону.