Prvo i osnovno,nismo mi zajedno ovce cuvali da tako razgovaras samnom! (mada nikad ovce nisam ni cuvao,tebi je to ocigledno posao iz snova).
Drugo,ovde maske nisu problem,nego glupost i povodljivost nekolicine kojima moze da se proda svaka prica.Kad mi neko pomene cipovanje vakcinama i nanorobote,jasno mi je na kom je intelektualnom nivou,dalja polemika je samo ubijanje vremena,i ocekivanje sve sirih i jacih gluposti koje mogu da procitam.Neko ko veruje da ce da nam kroz vakcinu koje jos nema,ubace nanorobote koji ne postoje,i da ce neki tamo vladari iz senke (za koje niko konkretno ne zna ko su ,ali zato znaju STA hoce,i redovno komuniciraju sa njima) upravljaju sa nama,ili da nas pobiju,ili pretvore u robove...Taj neko nije nivo za ozbiljnu polemiku oko bilo cega.
Pogotovo ti koji verujes i bulaznis o mnogo vecim i neverovatnijim stvarima od ove teme.
Na ovu temu sam izneo sasvim dovoljno argumenata,samo sto vecinu od njih tvoj mozak,i tebi slicnih ne ume da obradi.
Kako ces ti da cuvas kad ti niko ne bi dao ni dve koze nacrtane.
Tvoj motiv ovde nije da potrazis resenje nego da izivljavas svoju bolesnu sujetu, koristeci poziciju moderatora.
To ti ne daje valjanost da si pametan nego da si beskicmenjak.
Da si s malo mozga pratio tok dogadjaja od vremena bombardovanja do danas, uocio bi razliku...
Ovako si napaljen kao fudbalski navijac bez trunke rezona...
Ipak , radi drugih,jer tesko za tebe tako neuracunljivog da ima nade pisem ovo:
Ne teraju oni vas da nosite maske zato sto ih boli ****** za vase zdravlje, nego zato sto vas time pripremaju za vakcine ,pa za cipovanje.
Kad se naviknete da bez maske ne mozete u prodavnicu, probace da vam uvale da ni bez vakcine ne mozete u prodavnicu, pa kad i to progutate onda ce da vam uvaljuju cipovanje, bez koga ne mozete ni kupiti ni prodati.
Kad vas budu cipovali, onda ce vas bez problema zatvarati u spajz (policijski cas)kad god im se prohte a vi cete moci samo da trepljete.
Da ne govorim o drugim "instrukcijama"koje cete morati bespogovorno da izvrsavate, ma se to ticalo i vasih najrodjenijih,pa i vas samih.