Koliko ga mogu utešiti?

Šta mislite, koliko čoveka, koji je razočaran u život i u sreću u ljubavi, mogu utešiti piće i slobodne, pa čak i, takođe tužne žene prolaznice, odnosno, one koje samo prođu kroz njegov život, provedu noć sa njim, i sutra mu okrenu leđa za sva vremena? :) Dobro, ne mora biti za sva vremena, ali uglavnom veza ne traje dugo.

Koliko bi tebe mogla usrećiti takva situacija?
Ne volim kada ljudi leče ranu drugom osobom, osim ako je i ta osoba ili osobe toga svesna i pristaje na to. Nije fer. Ne samo prema toj osobi, osobama, ako žele nešto više, već i prema sebi. Time što smo nespremni za vezu, mi sami ne dopuštamo (svesno ili nesvesno) da zavolimo/upoznamo nekoga, a to je možda sjajna osoba i za nas sjajna. Čovek treba da bude makar 70% čist od prethodne ljubavi da bi mogao da se prepusti novoj. Isto tako ako nećemo ozbiljno, ni malo, a ta osoba nije za to, mi je ponižavamo jasno joj dajući na znanje da je flaster. Ljudi različito reaguju na tugu. Važno je samo da se sve tu zna. A da li neko nekoga može da izvuče iz nesreće? Može. Što ne bi mogao? Ali ne mora. Ko je spreman na rizik... Ali sve je rizik u životu. Mislim da nema pravila.

Poslednja izmena:
e to sa sexom je bas zaheb
ako si srecan, posle njega budes jos srecniji
ako si tuzan, budes jos tuzniji
on je ko neki pojacivac osecanja
valjda nas suocava sa samim sobom
u sexu ima najmanje lazi
sve znas , i ko si ti, i ko je onaj sto je s tobom
i sta ko oce, i po sta je ko dosao
i tako
zahebano

Da, ovo je skroz istina. Zato ne volim čistim seksom da lečim svoje rane. Najlakše je izaći i naći kres šemu. A šta posle tih desetak minuta ili par sati?

Šta mislite, koliko čoveka, koji je razočaran u život i u sreću u ljubavi, mogu utešiti piće i slobodne, pa čak i, takođe tužne žene prolaznice, odnosno, one koje samo prođu kroz njegov život, provedu noć sa njim, i sutra mu okrenu leđa za sva vremena? :) Dobro, ne mora biti za sva vremena, ali uglavnom veza ne traje dugo.

A kako si ti zasigurno znao da ta za kojom patis nece biti prolazna.:idea:.stoga trazis dalje

Moze, ako je stabilan i ako traga za zenom koja ce mu pruziti sve ono sto mu nedostaje. ALI...Sve zavisi od karaktera. Veruj mi, ima gnjida koji iskoriste ranjive zene, pa kad ponovo stanu na noge, sutnu ih i krenu dalje, a ta zena koja se nadje u tom polozaju...ne dao joj Bog...Zato OPREZ!

Back