Koliko dugo uistinu moze da traje seksualni cin?

Ne moze mnogo kvalitetnije da zivi neko ko ima milione u odnosu na tebe koji nisi gladan,zedan go i bos...nit moze da se vozi u 3 auta u isto vreme nit da spava u 2 kuce i slicno....mirnije ti spavas....i ne nosis ni slem ni pancir :) pare prve dosade...meni nije dosadio do sad samo volan....sve ostalo traje neko vreme pa nije vise zanimljivo

Ne moze mnogo kvalitetnije da zivi neko ko ima milione u odnosu na tebe koji nisi gladan,zedan go i bos...nit moze da se vozi u 3 auta u isto vreme nit da spava u 2 kuce i slicno....mirnije ti spavas....i ne nosis ni slem ni pancir :) pare prve dosade...meni nije dosadio do sad samo volan....sve ostalo traje neko vreme pa nije vise zanimljivo

Nije isto kada nekome kuci prokisnjava a nekome ne, nije isto kada neko nosi pocepane patike a neko nosi air max od 150e, nije isto kada neko jede svaki dan leba i jaja a neko jede sta pozeli, nije isto kada neko putuje svugde redom a neko nije izaso van grada, nije isto kad neko vozi 1 isti auto 20 god pa ga gura sa ulice jer se ugasio od starosti, a neko vozi audi A6 . Necemo druze o parama jer bih imao jos mnogo toga da kazem. Ovo sam samo dao primer, ali naravno da ima takvih situacija i uvek ce ih biti. Naravno da bolje zivi onaj ko ima para i o tome nema price. :)

Ja nisam rekao da ne zivi bolje nego da ne zivi mnogo bolje...ja licno imam auto star 32 godine :D pa ga nisam nikad gurao i drazi mi je od svakog audija...nisam puno putovao a obisao sam mnogo toga jer vozim kamion tako da ono...pare mene ne usrecuju....sutra da dobijem na lutriji milione zvao bi u firmu i rekao od sutra radim dzaba,plata mi ne treba..siromasan je onaj komr pare trebaju za srecu...

Ja nisam rekao da ne zivi bolje nego da ne zivi mnogo bolje...ja licno imam auto star 32 godine :D pa ga nisam nikad gurao i drazi mi je od svakog audija...nisam puno putovao a obisao sam mnogo toga jer vozim kamion tako da ono...pare mene ne usrecuju....sutra da dobijem na lutriji milione zvao bi u firmu i rekao od sutra radim dzaba,plata mi ne treba..siromasan je onaj komr pare trebaju za srecu...

Da ja dobijem milione na lutriji više ne bi brinuo koliko mi traje seksualni čin. :mrgreen: :rotf:

:super:

Back