KOliko dugo ste sami???

Razumem te potpuno...to su momenti vredni zivljenja...prejaki...proganjaju...jednostavno ne prolazi...ponekad se pitam da li sam normalna...sad mi je vec lakse...ima nas jos koji se apsolutno hedonisticki predaju danu, minutu, sekundi...mozda je i zbog te svesnosti kratkoce zajednickih trenutaka fatalnost izrazenija...znam da je tesko...daljina ubija...samo ne znam kuda vodi ovaj put...

pravnicax:
Razumem te potpuno...to su momenti vredni zivljenja...prejaki...proganjaju...jednostavno ne prolazi...ponekad se pitam da li sam normalna...sad mi je vec lakse...ima nas jos koji se apsolutno hedonisticki predaju danu, minutu, sekundi...mozda je i zbog te svesnosti kratkoce zajednickih trenutaka fatalnost izrazenija...znam da je tesko...daljina ubija...samo ne znam kuda vodi ovaj put...

DA bar znam gde vodi....u loodilo mozda.....trebace i meni uskoro srink... :lol: :lol: :lol: ...dodju dani kad.....jaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo..........trebali su mi zveknut debelu samarcinu kad sam odlepila........al nebi osecala ovo sto osecam....bem ti..... :? :evil: :evil: :evil: :evil:

A winters day
In a deep and dark december;
I am alone,
Gazing from my window to the streets below
On a freshly fallen silent shroud of snow.
I am a rock,
I am an island.
Ive built walls,
A fortress deep and mighty,
That none may penetrate.
I have no need of friendship; friendship causes pain.
Its laughter and its loving I disdain.
I am a rock,
I am an island.

Dont talk of love,
But Ive heard the words before;
Its sleeping in my memory.
I wont disturb the slumber of feelings that have died.
If I never loved I never would have cried.
I am a rock,
I am an island.

I have my books
And my poetry to protect me;
I am shielded in my armor,
Hiding in my room, safe within my womb.
I touch no one and no one touches me.
I am a rock,
I am an island.

And a rock feels no pain;
And an island never cries.

U ludilu smo vec, samo se pitam da li ce na kraju ispasti produktivno ili destruktivno...a pre ovo drugo...ma, ne smem biti negativna...samo gubim snagu...ali obavezno me zovi kad krenes kod srinka...dve smo...valjda ce nas u duetu lakse shvatiti!

pravnicax:
U ludilu smo vec, samo se pitam da li ce na kraju ispasti produktivno ili destruktivno...a pre ovo drugo...ma, ne smem biti negativna...samo gubim snagu...ali obavezno me zovi kad krenes kod srinka...dve smo...valjda ce nas u duetu lakse shvatiti!

Ne samo da ce nas lakse shvatiti vec cemo i dobit mozda neki popust... :lol: :lol: ma samo pozitivno...kad sam tolike godine presla...vala i ovo malo cu.....pa nek ide zivot... :lol: :lol: :lol:

pravnicax:
Obavezno da mi das neki savet, vidim ja da si ti veteran u tim vezama na km...a ako ni to ne pomogne idemo kod cika srinka...pa nek ide zivot...hehehe...

Jaoooo...koja kilometraza, koje pare, aaaaaaaaaaaaaaa.....ma vredelo je, vredi u svakom slucaju....samo se pitam dokle...... :confused:

P.S. ma kakvo god pitanje, dilemu imas pucaj.... :lol: :lol: ..bolje ja no srink...necu ti ni racunat.... :lol: :lol: :p

pravnicax:
.....ehhhh.....drugarice... :sad:

Ja odavno znam da su žene ko i pare, kad ih imaš dolaze ti ko poplava....
Još kad je pile pored tebe, pa to postaju i drske i drčne....ko da hleba nisu jele pet godina.....

Kad sam sam, moram rečenicu da ponavljam po nekoliko puta, kao da se preplaše.....
Sva sreća te mi estetika nije bitna , već duhovno , pa mi je lako da procenim....
Čim ti estetika nije bitna , velika većina više ne mogu da te procene, ispadaš im iz logike, pokušavaju sa onim da izgledaju dobre, ali to nije ko sa kremom i šminkom , pola sata i ništa se ne vidi od rupa i kratera.....

Ali što ja volim da budem naivan.......ljudi moji....

Inače odgovor na pitanje je da je stanje loše....i da ne može da bude bolje dok ne dodje zadnji voz.
Tek onda slegnu nosevi , čak i previše......

Tuzni_patak:
Ja odavno znam da su žene ko i pare, kad ih imaš dolaze ti ko poplava....
Još kad je pile pored tebe, pa to postaju i drske i drčne....ko da hleba nisu jele pet godina.....

Kad sam sam, moram rečenicu da ponavljam po nekoliko puta, kao da se preplaše.....
Sva sreća te mi estetika nije bitna , već duhovno , pa mi je lako da procenim....
Čim ti estetika nije bitna , velika većina više ne mogu da te procene, ispadaš im iz logike, pokušavaju sa onim da izgledaju dobre, ali to nije ko sa kremom i šminkom , pola sata i ništa se ne vidi od rupa i kratera.....

Ali što ja volim da budem naivan.......ljudi moji....

Inače odgovor na pitanje je da je stanje loše....i da ne može da bude bolje dok ne dodje zadnji voz.
Tek onda slegnu nosevi , čak i previše......

Kompletno istina!

...i u obrnutom smeru! ;)

Back